![]() |
#31 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
![]() Alıntı:
![]() Sivaslı işadamlarına laf vurmuşsun, ama teşvik sistemi hazırlanırken Sivas'ı gelişmişlikte Kayseri, Konya, Samsun, Gaziantep gibi büyükşehirlerle aynı kefeye koyan Ak Parti hükumetini unutmuşsun. Kayseri Stadyumu'nu Kadir Has yaptırmadı, bilgine. Stadyumun toplam maliyeti 110 milyona yaklaştı bu rakamın sadece 10 milyonunu Kadir amca bağışladı. (Bu paranın menşeide muhtemelen 80'lerde söğüşleyip batırdığı bankalardan yaptığı birikimlerdendir muhtemelen, şimdi oraya girmeyelim) Bu durumda iğneyi Sivaslıya, çuvaldızı da kendine ve Ak parti iktidarına batır güzel kardeşim. Gelen giden vurdu zaten bir de sen çuvaldızı batırırsan halimiz harap.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#32 | |
Yiğido
![]() ![]() serhat3358 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2013 09:30
Tecrübe Puanı: 736
![]() |
![]() Alıntı:
![]() Evet Sivas' lı işadamlarına dem vurdum, teşvik demişsin gelişmişlik demişsin ama bir Sivas' lı için en önemli değeri yitirmişsin, eğer göğsünü gere gere Sivas' lıyım diyorsan bunun bedelini ödeyeceksin kusura bakma, memleketin para ise o zaman Kayseri' de Gaziantep' te diyebilirsin ama Sivas ise önce Sivas diyeceksin, Vatan sevgisi önce doğduğun yerden başlar, yine söylüyorum Sivas' ı seven Sivas' a yatırım yapar. Kadir Has stadına gelince oranın yüklenici firması dostum olur, duyduğun 10 milyonu sana kim söylediyse yanlış söylemiş veya öyle anlamışsın, stad 40+70 milyon tl ye yapıldı, bunun 66 milyon lirasını Kayseri Büyük Şehir Bel ödedi, kalan 44 milyon tl Kadir Has şirketi tarafında yüklenici firmaya finanse edildi. İğne ve çuvaldız meselesine gelince ben kusursuz bir iktidar partisi demiyorum Ak Parti için ama sizler var olan güzellikleri göremediğiniz sürece Ak Parti bizlere daima kusursuz gözükecek bilesiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı serhat3358'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#33 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 730
![]() |
![]() Alıntı:
Tüm veriler Sivas'ın en kötü döneminin son 6-7 yıl olduğunu söylerken hangi akıl hangi mantık hala AKP dönemini över anlamam, anlayan varsa lütfen bana da anlatsın.. Benim aklıma bir kaç açıklama geliyor 1. Ya mantık hepten ipini kaçırdı (sulardan mıdır, havadan mıdır nedir?) 2. Bu formdaki insanlar Sivas ile alakası hiç olmayan insanlar 3. AKP nin ilçe seçim bürosunda çalışan AKP den nemalanan tipler bu formu sarmış 4. AKP bir nevi uyuşturucu felan buldu 5. Feto okudu üfledi gözleri kör etti 6. Formdaki insanların espri anlayışları tavan yaptı 7. O kadar dibe vurdularki artık tam duyarsızlaştılar 8. Açlık sefalet kan şekerlerini çok düşürdü 9. Aslına bu bir digital rüya 10. Mazoizm Sivaslının genel karakteri oldu. 11. Şehrime okuma yazma oranı o kadar düştüki.... Yav başbakan bile saatlerce konuşmasında Sivas'a yapılanları açıkladı bende özetledim, sizde okudunuz, var mı ötesi? o bile itiraf etti Sivasın içine ettiğini.. Sahi okudun değil mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#34 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
![]() Alıntı:
bak yukarıda link var kaos türkiye geneli yapılan icraatler biliyorum yüzeysel geçsen bile baya bir zamanını alacak ama görmek istersen adres orada ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı amet_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Ne zamandan beri şehrin sosyoeknomik gelişimlerini partilerin icraat sayfalarından öğreniyoruz.. Biliyor musun Türkiye İstatislik Kurumu var, Valilikler var, Belediyeler var, çeşitli kurumlar var.. Biliyor musum bu kurumları hiç duydun mu? Ya da okuma zahmetine giripte verilerini okudun mu? Şimdi linkini vereceğim okumayacaksın... Ben sana CHP nin veya MHP nin ülkeye şunları yaptılar metinlerini göstersem seni ne kadar ikna ederse beni de AKP nin metni o kadar ikna eder... Çaktın ???? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Artık eminim bence bu formdaki AKP taraftarları kesin AKP den nemalanan çalışanları.
Ve mantık yoksunları.. Ben herkesin kabul ettiği sosyoeknomik veriden bahsediyorum, biri tutmuş parti icraat linkini veriyor bu da yetmiyor bir diğeri de bu absürt cevaba teşekkür ediyor.. Alemsiniz Sivaslım alem........... Devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yiğido
![]() ![]() serhat3358 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2013 09:30
Tecrübe Puanı: 736
![]() |
![]() Ortalık karıştırıcı kaotik zemin hazırlayıcı toplumu kaosa sürükleyicilerdeki mantığı ancak bir mantıksız çözebilir.
Ekonomiyi sosyalleştiripte sosyal terbiyeden yoksun karşı düşüncenin mantığını terazileyen, hatta direk mantıksız ilan eden bir zihniyetle aynı şeyleri paylaşmamak şereftir. Bizim Vatan için yapacaklarımız var işimize bakalım, düzen bozucu, yaygaracı, karmaşık nizam sahiplerinden bu Vatana hiçbir zaman bir yarar gelmemiştir, ancak bizlerin bu mantık dışı oluşum ve temsilcilerinden ibretlik resimler elde etmemizde yarar var. İyi geceler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat3358'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#38 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amet_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 |
Yeni Yiğido
![]() yurtoglu22 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.11.2011 23:41
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bende bir gurbetci olarak 53 yasindayim son bu 8 sene icindeki yasadiklarimizi 45 senede Göremedim helal olsun Sana sayin TAYIP RECEP ERDOGAN Ve Mesayi Arkadaslarini da kutluyorum. Her seyimizle Türkiye,yi her tarafta söz sahibi yapti yapacagini yapti gerisinede restini cekti Türkiye hepimizin söyle dönüp Arkamiza bakarsak sadece SIVAS degil 83-86 mi
Ilimiz var hepisine hizmet götürüldü inkar edilmesin. Nankör olunmasin lütfen sunu bildireyim ben kendim Parti felanla isim olmaz. Kim ALLAH icin calisiyor benim Partim o o Bilene tabiki. TEMENMIZ INSALLAH KAZANIRLAR ( TÜRKIYE CUMHURRIYETI BIRAZ DAHA YOL ALIR SU DEYYOS AURPAYA KARSI DAHA IYI OLURUZ BIZ ONLARI TÜRK CUMHURRIYETINE ALMAYIZ BENIM ISTEGIM BU............!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ) Lauenburg / ELBE Almanya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
![]() Sivas'a umut vermedi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın merakla beklenen Sivas mitingi dün gerçekleştirildi. AK Parti Sivas milletvekili adaylarından Sivas ile ilgili bir proje duyamayan Sivaslılar, Başbakandan merakla Sivas'a yapılacak yeni projeleri açıklamasını beklediler. Sivas'a hiçbir zaman boş gelmediğini söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan nerdeyse 2007 seçimleri ile yaşıt projeleri tekrarladı. Başbakan Erdoğan'ın Sivas için hazırladığı proje kesesinde 3 yıl önce yapımına karar verilen ve halen ihalesinin yapılacağı günü bekleyen 600 Yataklı Devlet Hastanesi, yine nerdeyse 2007 seçimleri ile yaşıt Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile mazisi 3 yıla dayanan yeni stadyum projesi çıktı. Seçildikleri takdirde bu projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Başbakan, çılgın proje bekleyen Sivaslıları da bir anlamda hayal kırıklığına uğrattı. ...... ...... SİVAS BEKLEDİĞİ ÇILGIN PROJEYİ DUYAMADI 12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını ve kalan sürede herkesin gece gündüz çalışmasını isteyen Erdoğan, konuşmasının sonuna doğru Sivas'a yapılacak olan projelerden söz etti. Ancak Başbakan'ın Sivas için açıkladığı projeler Sivaslıların hiçte yabancı olmadığı projeler oldu. 2006 yılından bu yana gündemde olan ve ihalesi Temmuz ayında yapılacak olan 600 yataklı Bölge Hastanesi, yine geçmişi birkaç yıla dayanan ve yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başbakan Erdoğan'ın Sivas için açıkladığı projeler oldu. 2008 yılında söz verdiği yeni stadyum sözünü tekrarlayan Erdoğan, “Sivas'a 25-30 bin kişilik stadyum yaptıracağız” dedi. 2008 yılında statla ilgili TOKİ Başkanına talimat verdim diyen Erdoğan, aynı sözü dünde kullanarak stadyumun yapımı için TOKİ başkanına talimat verdiğini söyledi. Sivas Belediyesi'nin Kale Evleri projesine 10 milyon gönderdiğini de söyleyen Erdoğan, ülke geneli için kullandığı her öğrenciye elektronik kitap projesini de Sivas'ta tekrarladı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gerçeği gören bir haber. Anlatmak istediğimiz bu aslında, adamın Sivas'a katkısı sıfır!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|