Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas'ta Akp Rüzgarı - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.06.2011, 23:24   #31
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 809 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı

Alıntı:
serhat3358 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yorumlara baktımda bazı arkadaşlar sadece Ak Partiyi suçlu bulmuş, ya Allah aşkına senin Sivas' lın Sivas' a ne yapmış sayısız işadamın var, hangisinin dikili çivisi var Sivas' ta önce bunu yargılayın...

Sanki Sivas bundan önce Paristide sonradan böyle oldu bakın Ak Parti Bel. Başkanına Sayın Sami Aydın' a sizce bu kadar nüfuslu bir şehirde o vergilerle yapılacak işler mi onlar yapmayın Allah aşkına ya, daha önce Süleyman Çankaları görmediniz mi veya hiç duymadınız mı, o zamanlarda sol iktidardı ama ne yaptı Çanka bir Bel. çarşısından başka ne yaptı ne Sivas' a hayrı, Temel Bey, Osman Bey ve Sami Bey yaptı ...
Kayseri örneği verilmiş, Kayserili önce kendi memleketini kalkındırıyor, bizim Başbakan' dan beklediğimiz stadyum sözünü adamların hemşehrisi Kadir Has yaptırıyor, kusura bakmayın ama biz daha Sivas' lıya Sivas' lılığı öğretememişiz ona rağmen Ak Parti aralarında en fazla yatırımı yapan parti... İşsizlikten dem vurulmuş evet o konuda haklısınız ama nüfusuna oranla en fazla araç sahibi olan şehirler arasında geliyoruz bu garibanlığı gelinde bir başkasına anlatın bakalım, önce çocuklarımıza Sivas' lılığı öğreteceğiz, sonra çuvaldızı bir başkasına batıracağız....
Saygılar!
Mesajını okurken güldüm, gülerken sandalyeden düştüm.

Sivaslı işadamlarına laf vurmuşsun, ama teşvik sistemi hazırlanırken Sivas'ı gelişmişlikte Kayseri, Konya, Samsun, Gaziantep gibi büyükşehirlerle aynı kefeye koyan Ak Parti hükumetini unutmuşsun.

Kayseri Stadyumu'nu Kadir Has yaptırmadı, bilgine. Stadyumun toplam maliyeti 110 milyona yaklaştı bu rakamın sadece 10 milyonunu Kadir amca bağışladı. (Bu paranın menşeide muhtemelen 80'lerde söğüşleyip batırdığı bankalardan yaptığı birikimlerdendir muhtemelen, şimdi oraya girmeyelim)

Bu durumda iğneyi Sivaslıya, çuvaldızı da kendine ve Ak parti iktidarına batır güzel kardeşim. Gelen giden vurdu zaten bir de sen çuvaldızı batırırsan halimiz harap.
Alt 09.06.2011, 23:39   #32
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 09:30

Tecrübe Puanı: 736 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mesajını okurken güldüm, gülerken sandalyeden düştüm.

Sivaslı işadamlarına laf vurmuşsun, ama teşvik sistemi hazırlanırken Sivas'ı gelişmişlikte Kayseri, Konya, Samsun, Gaziantep gibi büyükşehirlerle aynı kefeye koyan Ak Parti hükumetini unutmuşsun.

Kayseri Stadyumu'nu Kadir Has yaptırmadı, bilgine. Stadyumun toplam maliyeti 110 milyona yaklaştı bu rakamın sadece 10 milyonunu Kadir amca bağışladı. (Bu paranın menşeide muhtemelen 80'lerde söğüşleyip batırdığı bankalardan yaptığı birikimlerdendir muhtemelen, şimdi oraya girmeyelim)

Bu durumda iğneyi Sivaslıya, çuvaldızı da kendine ve Ak parti iktidarına batır güzel kardeşim. Gelen giden vurdu zaten bir de sen çuvaldızı batırırsan halimiz harap.
Beni okurken gülmene sevindim, sandalyeden düşmene üzüldüm. Muhalifte olsan insansın

Evet Sivas' lı işadamlarına dem vurdum, teşvik demişsin gelişmişlik demişsin ama bir Sivas' lı için en önemli değeri yitirmişsin, eğer göğsünü gere gere Sivas' lıyım diyorsan bunun bedelini ödeyeceksin kusura bakma, memleketin para ise o zaman Kayseri' de Gaziantep' te diyebilirsin ama Sivas ise önce Sivas diyeceksin, Vatan sevgisi önce doğduğun yerden başlar, yine söylüyorum Sivas' ı seven Sivas' a yatırım yapar.

Kadir Has stadına gelince oranın yüklenici firması dostum olur, duyduğun 10 milyonu sana kim söylediyse yanlış söylemiş veya öyle anlamışsın, stad 40+70 milyon tl ye yapıldı, bunun 66 milyon lirasını Kayseri Büyük Şehir Bel ödedi, kalan 44 milyon tl Kadir Has şirketi tarafında yüklenici firmaya finanse edildi.

İğne ve çuvaldız meselesine gelince ben kusursuz bir iktidar partisi demiyorum Ak Parti için ama sizler var olan güzellikleri göremediğiniz sürece Ak Parti bizlere daima kusursuz gözükecek bilesiniz.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı serhat3358'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2011, 23:44   #33
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 730 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhat3358 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yorumlara baktımda bazı arkadaşlar sadece Ak Partiyi suçlu bulmuş, ya Allah aşkına senin Sivas' lın Sivas' a ne yapmış sayısız işadamın var, hangisinin dikili çivisi var Sivas' ta önce bunu yargılayın...

Sanki Sivas bundan önce Paristide sonradan böyle oldu bakın Ak Parti Bel. Başkanına Sayın Sami Aydın' a sizce bu kadar nüfuslu bir şehirde o vergilerle yapılacak işler mi onlar yapmayın Allah aşkına ya, daha önce Süleyman Çankaları görmediniz mi veya hiç duymadınız mı, o zamanlarda sol iktidardı ama ne yaptı Çanka bir Bel. çarşısından başka ne yaptı ne Sivas' a hayrı, Temel Bey, Osman Bey ve Sami Bey yaptı ...
Kayseri örneği verilmiş, Kayserili önce kendi memleketini kalkındırıyor, bizim Başbakan' dan beklediğimiz stadyum sözünü adamların hemşehrisi Kadir Has yaptırıyor, kusura bakmayın ama biz daha Sivas' lıya Sivas' lılığı öğretememişiz ona rağmen Ak Parti aralarında en fazla yatırımı yapan parti... İşsizlikten dem vurulmuş evet o konuda haklısınız ama nüfusuna oranla en fazla araç sahibi olan şehirler arasında geliyoruz bu garibanlığı gelinde bir başkasına anlatın bakalım, önce çocuklarımıza Sivas' lılığı öğreteceğiz, sonra çuvaldızı bir başkasına batıracağız....
Saygılar!
Bu şehrimin insanı ne zaman kanıta dayalı konuşacak, atıp tutmayacak, ortada bir sürü veri var, bi sürü kaynak.
Tüm veriler Sivas'ın en kötü döneminin son 6-7 yıl olduğunu söylerken hangi akıl hangi mantık hala AKP dönemini över anlamam, anlayan varsa lütfen bana da anlatsın..
Benim aklıma bir kaç açıklama geliyor
1. Ya mantık hepten ipini kaçırdı (sulardan mıdır, havadan mıdır nedir?)
2. Bu formdaki insanlar Sivas ile alakası hiç olmayan insanlar
3. AKP nin ilçe seçim bürosunda çalışan AKP den nemalanan tipler bu formu sarmış
4. AKP bir nevi uyuşturucu felan buldu
5. Feto okudu üfledi gözleri kör etti
6. Formdaki insanların espri anlayışları tavan yaptı
7. O kadar dibe vurdularki artık tam duyarsızlaştılar
8. Açlık sefalet kan şekerlerini çok düşürdü
9. Aslına bu bir digital rüya
10. Mazoizm Sivaslının genel karakteri oldu.
11. Şehrime okuma yazma oranı o kadar düştüki....

Yav başbakan bile saatlerce konuşmasında Sivas'a yapılanları açıkladı bende özetledim, sizde okudunuz, var mı ötesi? o bile itiraf etti Sivasın içine ettiğini..
Sahi okudun değil mi?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2011, 23:52   #34
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 713 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu şehrimin insanı ne zaman kanıta dayalı konuşacak, atıp tutmayacak, ortada bir sürü veri var, bi sürü kaynak.
Tüm veriler Sivas'ın en kötü döneminin son 6-7 yıl olduğunu söylerken hangi akıl hangi mantık hala AKP dönemini över anlamam, anlayan varsa lütfen bana da anlatsın..
Benim aklıma bir kaç açıklama geliyor
1. Ya mantık hepten ipini kaçırdı (sulardan mıdır, havadan mıdır nedir?)
2. Bu formdaki insanlar Sivas ile alakası hiç olmayan insanlar
3. AKP nin ilçe seçim bürosunda çalışan AKP den nemalanan tipler bu formu sarmış
4. AKP bir nevi uyuşturucu felan buldu
5. Feto okudu üfledi gözleri kör etti
6. Formdaki insanların espri anlayışları tavan yaptı
7. O kadar dibe vurdularki artık tam duyarsızlaştılar
8. Açlık sefalet kan şekerlerini çok düşürdü
9. Aslına bu bir digital rüya
10. Mazoizm Sivaslının genel karakteri oldu.
11. Şehrime okuma yazma oranı o kadar düştüki....

Yav başbakan bile saatlerce konuşmasında Sivas'a yapılanları açıkladı bende özetledim, sizde okudunuz, var mı ötesi? o bile itiraf etti Sivasın içine ettiğini..
Sahi okudun değil mi?
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

bak yukarıda link var kaos türkiye geneli yapılan icraatler biliyorum yüzeysel geçsen bile baya bir zamanını alacak ama görmek istersen adres orada
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı amet_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.06.2011, 23:59   #35
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

bak yukarıda link var kaos türkiye geneli yapılan icraatler biliyorum yüzeysel geçsen bile baya bir zamanını alacak ama görmek istersen adres orada
Kardeşim yaşın gördüm küçük,
Ne zamandan beri şehrin sosyoeknomik gelişimlerini partilerin icraat sayfalarından öğreniyoruz..
Biliyor musun Türkiye İstatislik Kurumu var, Valilikler var, Belediyeler var, çeşitli kurumlar var..
Biliyor musum bu kurumları hiç duydun mu?
Ya da okuma zahmetine giripte verilerini okudun mu?
Şimdi linkini vereceğim okumayacaksın...

Ben sana CHP nin veya MHP nin ülkeye şunları yaptılar metinlerini göstersem seni ne kadar ikna ederse beni de AKP nin metni o kadar ikna eder...
Çaktın ????
Alt 10.06.2011, 00:02   #36
KAOS
Usta Yiğido

Artık eminim bence bu formdaki AKP taraftarları kesin AKP den nemalanan çalışanları.
Ve mantık yoksunları..
Ben herkesin kabul ettiği sosyoeknomik veriden bahsediyorum, biri tutmuş parti icraat linkini veriyor bu da yetmiyor bir diğeri de bu absürt cevaba teşekkür ediyor..
Alemsiniz Sivaslım alem...........
Devam...
Alt 10.06.2011, 00:14   #37
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 09:30

Tecrübe Puanı: 736 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ortalık karıştırıcı kaotik zemin hazırlayıcı toplumu kaosa sürükleyicilerdeki mantığı ancak bir mantıksız çözebilir.
Ekonomiyi sosyalleştiripte sosyal terbiyeden yoksun karşı düşüncenin mantığını terazileyen, hatta direk mantıksız ilan eden bir zihniyetle aynı şeyleri paylaşmamak şereftir.

Bizim Vatan için yapacaklarımız var işimize bakalım, düzen bozucu, yaygaracı, karmaşık nizam sahiplerinden bu Vatana hiçbir zaman bir yarar gelmemiştir, ancak bizlerin bu mantık dışı oluşum ve temsilcilerinden ibretlik resimler elde etmemizde yarar var.
İyi geceler diliyorum.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat3358'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 00:34   #38
amet_58
Tecrübeli Yiğido

amet_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amet_58 Şuan amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 713 amet_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeşim yaşın gördüm küçük,
Ne zamandan beri şehrin sosyoeknomik gelişimlerini partilerin icraat sayfalarından öğreniyoruz..
Biliyor musun Türkiye İstatislik Kurumu var, Valilikler var, Belediyeler var, çeşitli kurumlar var..
Biliyor musum bu kurumları hiç duydun mu?
Ya da okuma zahmetine giripte verilerini okudun mu?
Şimdi linkini vereceğim okumayacaksın...

Ben sana CHP nin veya MHP nin ülkeye şunları yaptılar metinlerini göstersem seni ne kadar ikna ederse beni de AKP nin metni o kadar ikna eder...
Çaktın ????
senin yaşın benden büyük ama yinede karneli günleri hatırlamazsın yağ kuyrukları benzin kuyrukları ozamanlar chp vardı tarihi seven ve araştıran biri olaraktan gelişmeleri iyi takip ederim gelelim benim aklımın erdiği günlere hastanelerdeki kuyruklara şehirler arasındaki günlük ölümle sonuçlanan kaza haberlerine ulaşımdaki sıkıntılara, rüşvetlere çetelere batan bankalara,ekonomik krizlere, doğal kaynağımız su bile haftanın belirli günleri belirli saatlerde geliyordu... tabi uçakla yolculuk etmek büyük bir lükstü ve 1999da sivas hava alanı 1000 kişi taşımış olması lazım 2010da bu rakam 103 bin başbakanın havaalanı açılışındaki konuşmasında söylemişti bir meslek lisesi mezunu olaraktan istediğim bölüme gidemedim malum zihniyet yüzünden şimdi öyle bir sıkıntı yok çok şükür gelelim en çok şikayet ettiğiniz benzin fiyatlarına tamam pahalı kabul ediyorum önceden benzin ucuzduda kimse araba alacak parayı bulamıyordu şimdi hem arabası var hemde o pahalı benzini alacak parası var 90 lı yılların sonunda okuldaki hocalarımda araba olmaz iken şimdi lise öğrencileri okula kendi özel arabaları ile geliyorlar çevrenizde muhakkak okul vardır bakın otoparkına galeri gibi maşallah Allah daha çok versin yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseyi aşşağıladığımdan değil çocukken mahallede el arabası ile hurdacılar gezerdi şimdi bir tane bile el arabası ile gezen hurdacı göremiyorum kamyonetleriyle geziyorlar her evde bilgisayar var lüks olmaktan çıktı aynı şekilde internet var bakın bunlar hep aile bütçesine külfet ben anlamıyorum sizin anlatmanıza göre bu kadar yaşanm standartlarının artması imkansız ya biz hayali yaşıyoruz ya siz başka bir dünyada yaşıyorsunuz kaos bey elimde 1900 lü yılların başından 2005 e kadar basılan gazeteler var savunduğun zihniyeti belgelerim merak edersen ulaştırabilirim sana malum zihniyeti görüp aradaki farkı anlarsın yaşım küçük olabilir ama ülkeme milletime atalarıma karşı tahmin edemiyeceğin kadar ilgiliyim şimdi sen çaktın ?
amet_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amet_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 01:48   #39
yurtoglu22
Yeni Yiğido

yurtoglu22 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yurtoglu22 Şuan yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2011 23:41

Tecrübe Puanı: 0 yurtoglu22 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bende bir gurbetci olarak 53 yasindayim son bu 8 sene icindeki yasadiklarimizi 45 senede Göremedim helal olsun Sana sayin TAYIP RECEP ERDOGAN Ve Mesayi Arkadaslarini da kutluyorum. Her seyimizle Türkiye,yi her tarafta söz sahibi yapti yapacagini yapti gerisinede restini cekti Türkiye hepimizin söyle dönüp Arkamiza bakarsak sadece SIVAS degil 83-86 mi
Ilimiz var hepisine hizmet götürüldü inkar edilmesin. Nankör olunmasin lütfen sunu bildireyim ben kendim Parti felanla isim olmaz. Kim ALLAH icin calisiyor benim Partim o o Bilene tabiki. TEMENMIZ INSALLAH KAZANIRLAR ( TÜRKIYE CUMHURRIYETI BIRAZ DAHA YOL ALIR SU DEYYOS AURPAYA KARSI DAHA IYI OLURUZ BIZ ONLARI TÜRK CUMHURRIYETINE ALMAYIZ BENIM ISTEGIM BU............!!!!!!!!!!!!!!!! !!! )

Lauenburg / ELBE
Almanya
yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 07:31   #40
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 809 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivas'a umut vermedi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın merakla beklenen Sivas mitingi dün gerçekleştirildi. AK Parti Sivas milletvekili adaylarından Sivas ile ilgili bir proje duyamayan Sivaslılar, Başbakandan merakla Sivas'a yapılacak yeni projeleri açıklamasını beklediler.
Sivas'a hiçbir zaman boş gelmediğini söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan nerdeyse 2007 seçimleri ile yaşıt projeleri tekrarladı.

Başbakan Erdoğan'ın Sivas için hazırladığı proje kesesinde 3 yıl önce yapımına karar verilen ve halen ihalesinin yapılacağı günü bekleyen 600 Yataklı Devlet Hastanesi, yine nerdeyse 2007 seçimleri ile yaşıt Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile mazisi 3 yıla dayanan yeni stadyum projesi çıktı.

Seçildikleri takdirde bu projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Başbakan, çılgın proje bekleyen Sivaslıları da bir anlamda hayal kırıklığına uğrattı.

......

......

SİVAS BEKLEDİĞİ ÇILGIN PROJEYİ DUYAMADI

12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını ve kalan sürede herkesin gece gündüz çalışmasını isteyen Erdoğan, konuşmasının sonuna doğru Sivas'a yapılacak olan projelerden söz etti.

Ancak Başbakan'ın Sivas için açıkladığı projeler Sivaslıların hiçte yabancı olmadığı projeler oldu.
2006 yılından bu yana gündemde olan ve ihalesi Temmuz ayında yapılacak olan 600 yataklı Bölge Hastanesi, yine geçmişi birkaç yıla dayanan ve yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başbakan Erdoğan'ın Sivas için açıkladığı projeler oldu.

2008 yılında söz verdiği yeni stadyum sözünü tekrarlayan Erdoğan, “Sivas'a 25-30 bin kişilik stadyum yaptıracağız” dedi. 2008 yılında statla ilgili TOKİ Başkanına talimat verdim diyen Erdoğan, aynı sözü dünde kullanarak stadyumun yapımı için TOKİ başkanına talimat verdiğini söyledi.
Sivas Belediyesi'nin Kale Evleri projesine 10 milyon gönderdiğini de söyleyen Erdoğan, ülke geneli için kullandığı her öğrenciye elektronik kitap projesini de Sivas'ta tekrarladı.

Gerçeği gören bir haber. Anlatmak istediğimiz bu aslında, adamın Sivas'a katkısı sıfır!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)