![]() |
#31 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
28.03.2010. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 28.03.2010. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 28.03.2010. Üşüyorum .............. Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() O cicekler hiç solmasin insaAllah . . .
Resimler için çok tesekkur ederim Abi Sagolasin.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3345
![]() |
![]() sivastan çıkmıştı yiğidin merdi
tük birliğini kurmaktı derdi çağlayan ceritte canını verdi maraş dağlarında üşüyor reis seni yazmaya yetmez kalemle kağıt silinmez beynimde verdiğin öğüt gelmedi cihana senin gibi yiğit gençlik yolundan koşuyor reis Konu OSMAN ECE tarafından (28.03.2010 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tacettin Dergahından görüntüler.
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1800
![]() |
![]() eline yüreğine sağlıkkardeşim çok güzel görüntülerdi allah sizden razı olsun merhum başkana allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet bahçesi olsun efendimize komşu olsun inşallah sizinde ayağınıza elinize sağlık gidip gördünüz biz site ailesine tercümn oldunuz ben merhuma günlük yasinimdehep ruhuna dualarımı gönderiyorum inşallah rabbim haberdar eder kabrine gidemesemde .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Güzel resimler Salim abi sagol paylaşımın için
![]()
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() Allah ziyaretinizi kabul etsin.
Nasip olursa Taceddin Dergahına bende ziyarette bulunmak istiyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
![]() Ben Taceddin Dergahına yakınım gelecek olursan görüşelim.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
![]() Kabri nur mekani cennet olsun insALLAH..
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türk Solundan Yazıcıoğluna Çirkin Saldırı. | sivaslıgenç | Serbest Kürsü | 66 | 24.05.2009 16:57 |
Muhsin Başkana Son Görev | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 01.04.2009 17:21 |
GÜRÜNLÜ TEYZEDEN MUHSİN BAŞKANA ŞİİR | sivasli_father | Sivas şiirleri | 0 | 31.03.2009 18:25 |
Kabir azabından kurtulmak için | bayatlı kenan58 | Muhtelif konular | 2 | 17.05.2008 20:10 |