|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
İslami Konular İslami konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() halukgta Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2016 12:35
Tecrübe Puanı: 533
![]() |
![]() Sayın Siyahnur. Yazılarım için zehirli fikirler diyorsunuz, buna üzüldüm. Benim yaptığım Kur'ana davet etmektir. Onu anlayarak, düşünerek iman etmeye davetin ötesinde, hiç bir amaç yoktur. Rabbim şahittir buna.
Hatırlayınız Kur'an da birçok ayet vardır ki, sizlere indirdiğime sarılın, çünkü sizlerin elçiside yalnız Kur'an ile sizlere hükmediyor, diye açıklama yapar bizlere. Yine peygamberimizinde bir hadisinde ne diyordu hatırlayalım isterseniz. ( Benden sonra, benim adıma söylenecek çok söz duyacaksınız, Bu sözleri KURAN İLE KARŞILAŞTIRINIZ ki, benim sözüm olup olmadığı hakkında delalete düşmeyesiniz. Her kim ki, ben söylemediğim halde bu sözü peygamber söyledi dese BUYURSUN KENDİNİ CEHENNEMDEKİ YERİNE HAZIRLASIN.) Değerli Siyahnur kardeşimiz, işte ben peygamberimizin bu hadisini kulağıma küpe yapmış bir insanım. Çünkü bu yolu takip etmemizi Allah söylüyor. Rabbin sakın hakka batıl karıştırmayın dediği ayetleri, lütfen hatırlayınız. Emin olmadığınız bilgilerin ardı sıra gitmeyiniz ayetini hayatına geçirmek için, çaba harcamak ve din kardeşlerine hatırlatma yapmak, sizce zehirli fikirler olabilir mi? Dikkat ediniz ben sizleri herhangi bir cemaate, yada tarikata çağırıp davet ediyormuyum? Ben hiç bir mezhebe karşı değilim. Bunlar zamanında bir ihtiyaçtan doğmuştur, faydası da olmuştur. Fakat daha sonra çok hurafeler karışmış, neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda karmaşa çıkmıştır. İşte bizlere düşen dine sokulan hurafeleri temizlemek olmalıdır. Mezhep yoldur, yani dini yaşamak adına tutacağımız takip edeceğimiz yol. Buna kimse karışamaz müdahale edemez. Dilerim cümlemiz Rabbin doğru yolunu izleyen, kullarından oluruz. Saygılarımla Halukgta |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SURELERİN SIRLARI | spainloco | Dini Bilgiler | 0 | 11.02.2010 15:37 |
CEHENNEM NASIL BİR YERDİR? | kaanansay | İslami Konular | 5 | 02.10.2009 06:54 |
Seçme Kuran Konuları ve Ayetler | _DuMaN_58 | Kuran-ı Kerim | 54 | 12.01.2009 22:40 |
Peygamber ve Ehli Beyti'ne Karşı Salavat'ın Faydaları | eyupk | Muhtelif konular | 0 | 05.06.2008 12:29 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 16:00 |