Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Özdemir Sivas'n Büyükşehir olması için Meclise kanun teklifi verdi - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.12.2011, 12:18   #11
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 634 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Özdemir Sivas'n Büyükşehir olması için Meclise kanun teklifi verdi

İnşallah iktidardaki vekillerimizde destek verir de, Sivas da bu konuda her kesimden tek ses çıktığı görülerek bu işi hallederiz.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı vicente58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2011, 12:55   #12
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1025 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Özdemir Sivas'n Büyükşehir olması için Meclise kanun teklifi verdi

Malik bey kadar Sivas'ı düşünen 2. bir vekilimiz yok bu birkez daha ortaya çıktı. Bu olayın sonucu ortada ümitlenmenin anlamı yok.
Alt 03.12.2011, 21:38   #13
burak2258
Yiğido
NO AVATAR

burak2258 Şuan burak2258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.10.2012 20:29

Tecrübe Puanı: 524 burak2258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu adam AK Partide olsaydı keske..O zaman kesinlikle Sivas,Büyükşehir Belediyesi olmustu.
burak2258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak2258'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2011, 05:04   #14
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 838 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Arkadaşlar

Tamam sayın Milletvekilimiz Malik Ejder Özdemir böyle bir teklif getirmiş olabilir sağolsun ancak neden boş hayallere kapılıyorsunuz. Şahsen ben TBMM de milletvekili olsaydım bu konuya kesinlikle EVET demeden önce ilkönce bazı önemli sorunlarınızı çözün sonra karşımıza gelin derdim.

Nedenmi:

Bir şehrin Büyükşehir olması için o şehirde bir çok sorunların çözüme kavuşmuş olması lazımdır. Örneğin Sivas'ta ulaşımdan tutunda alt yapıya kadar sorunlar yumağında boğulmuştur. Trafik sorunumuz dar yollar sayesinde olağanüstü vahim durumdadır. Üniversite lojmanlarından şehir merkezine gidip gelmek yarım günümüzü alıyor. Her dört otobüs geçecekte beşinci otobüs lojmandan geçecek. Üniversitedeki ulaşım canımızdan bezdirdi.Şehrimizin en işlek caddelerinde yolların dar olması nedeniyle trafik boğulmuştur.Kendi aracıömız ile şehir merkezine gidemez olduk, park edecek yer yok. Yayaların hayatta kalması mucizedir çünkü yayalar halen eğitilmemiş yayalara göre ciddi önlemler alınmamıştır, isteyen istediği yerden trafik kurallarına uymadan tarlada gidiyormuş gibi karşıdan karşıya geçmektedir.Sonrada trafik canavarı ensemizde olmaktadır.Ambulanslar, itfaiye araçları en işlek caddelerimizden asla geçemez durumdadır.Şehrimizin sadece görünen yerleri bakımlı ama uzak ve ara mahalleler halen köy mahallesi gibidir.

Esnaflara, gıdalara denetim yetersiz hatta yok gibidir. Sözümona esnaf kapısının önünü kullanmayacak dendi yasak getirildi ama uyan nerde? esnaf kapısının önünü halen tapulu malı gibi kullanmaktadır hani denetim nerde hani yasaklara uyma.Kısacası Sivas Büyükşehir hayalleri kurmadan önce ilkönce bu konuda altyapı hazırlığı olmalı, Sosyal,kültürel,eğitim, sanayii,özel ve resmi sektördeki personel istihdamı düzene girmeli. İki gün önce PTT ye posta çeki hesabına para yatırmaya gittim her yaptığım farklı işlemler için her gişede en az birbuçuk saat kuyruk bekledim. Yani yarım günüm PTT de geçti. Personel yetersiz ayrıca vatandaşa karşı agrasif ve saygısız memurları var. Büyükşehir hayali kurmadan önce buna hazırlıklımıyız ilkönce onu düşünelim ve birşeyler yapalım, haksızmıyım
Güzel Sivasımızda yaşamak artık işkence haline geldi.
Bana göre bu konu " AÇ TAVUĞUN RÜYASINDA DARI GÖRMESİ" dir.
Yoksa ben Sivas'ta doğma büyüme ve halen bu topraklarda yaşıyorum ve bir Sivas sevdalısıyım, ben Büyükşehir olmamızı istemezmiyim ama ne olur gerçekci olalım ve bu hayali kurmadan önce şapkamızı çıkartıp şöööyle bir düşünelim.

SİVAS BÜYÜKŞEHİR OLMAYA HAZIRMI * Bence koskocaman bir HAYIR diyorum.

O HALDE YAN GELİP YATMAYIP, DAHA ÇOK ÇALIŞALIM BOŞ HAYALLER KURMADAN ÖNCE İLKÖNCE KENDİMİZİ BUNA EN KISA ZAMANDA HAZIRLAYALIM. SİVASIN KADERİ ARTIK DEĞİŞMELİ AMA BU GİDİŞLE ZORRRR
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2011, 16:49   #15
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivasta yaşanan sorunlar her şehirde yaşanıyor.Böyle sorunlar var diye biz büyük şehir olamıyacakmıyız?Bence bu sorunların en önemli sebebi bizim küçük şehir statüsünde olduğumuz içindir büyük şehre büyük para akıyor küçük şehre küçük para akıyor.Büyük şehir olmaktaki kastımız malum daha çok para daha çok yatırım biz hedefimizi büyük tutmalıyız büyükşehir olunca bir çok sorunumuz ortadan kalkacaktır.Ayrıca sivasımızın yetiştirdiği değerli siyaset adamı sayın özdemirin verdiği kanun teklifini yürekten destekliyorum inşallah yeterli desteği bulurda sivasımız hak ettiği yerlere gelir
Alt 04.12.2011, 17:55   #16
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Özdemir, Büyükşehir için Sivas’ı bir araya getirecek

Sivas’ın büyükşehir statüsüne alınması için Türkiye Büyük Millet Meclisine Kanun Teklifi sunan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Sivas’ın Büyükşehir olması noktasında seslerin toplu ve gür çıkması amacıyla Sivas’taki siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Bütçe görüşmelerinin ardından büyükşehir olacak illerin durumunun Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülmeye başlanacağını kaydeden Özdemir, Sivas’ın hakkını alması için elinden gelen çabayı göstereceğini kaydetti.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde üzerine düşeni yaparak Kanun teklifi verdiğini hatırlatan Özdemir “Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılması gerekeni yaptık ve kanun teklifini verdik. Ama çalışmalarımız bu noktayla sınırlı kalmayacak, Sivas’ta da yapılması gereken çalışmalar var. Bu kapsamda Sivas’ta Siyasi Parti temsilcilerini, Sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek bir konsorsiyum oluşturulması gerekiyor. Bu nedenle de Sivas’a gelerek Siyasi Parti temsilcilerine, Sivil toplum örgütlerine birer davet göndererek bu konsorsiyumu oluşturmaya çalışacağız.”dedi.

Hükümette Sivas’ın bakanı ve milletvekillerinin bulunduğunu da dile getiren Özdemir, “ Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında yapılacak tekliflere her zaman evet demeye hazırız. İsterlerse Sayın Bakan ve Ak Parti Milletvekillerimiz Sivas’ın Büyükşehir olması için Meclise kanun teklifini kendiler versinler bizde imzalayalım. Sivas’ın kazanması için ne gerekiyorsa elimizden gelen desteği veririz” açıklamasını yaptı.
Önümüzdeki hafta Sivas’a geleceğini belirten Malik Ecder Özdemir, Siyasi parti temsilcileri ve Sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek Sivas’ın Büyükşehir statüsüne alınması noktasında gerekli çalışmaların başlatılmasına ön ayak olacak.
“ Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında yapılacak tekliflere her zaman evet demeye hazırız. İsterlerse Sayın Bakan ve Ak Parti Milletvekillerimiz Sivas’ın Büyükşehir olması için Meclise kanun teklifini kendiler versinler bizde imzalayalım. Sivas’ın kazanması için ne gerekiyorsa elimizden gelen desteği veririz”
Kalınlaştırdığım yerlerin söylenmesi ne kadar acı... Yani "Muhalefet vekili verdi diye imzalamayacak iktidar vekilleri olacaktır o zaman onlar getirsin ben imzalarım" diyor. Çok acı... Umarım böyle bir tabloyla karşılaşmayız...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2011, 18:18   #17
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Akepe Sivas için parmağını bile oynatmaz. Çünkü yeterince oy alıyor Sivastan. Göz boyamayı çok sevdikleri için oy potansiyelinin az olduğu illere yönelecektirler. İnşallah dediğimin tam tersi olur ben de utanırım.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.12.2011, 20:04   #18
mustafaarslan
Yiğido

mustafaarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafaarslan Şuan mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2012 10:51

Tecrübe Puanı: 701 mustafaarslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar

Bir şehrin Büyükşehir olması için o şehirde bir çok sorunların çözüme kavuşmuş olması lazımdır. Örneğin Sivas'ta ulaşımdan tutunda............
Bilende konuşuyor bilmeyende ne alakası var alt yapıyla falan Van büyükşehir yapılıyor orda varmı bu saydıkların Büyükşehir olmak için senin saydıklarının hiç birine gerek yok bilmiyorsan lütfen bilgi kirliliği yapma
mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mustafaarslan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.12.2011, 02:11   #19
cnrrhn
Yeni Yiğido
NO AVATAR

cnrrhn Şuan cnrrhn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.02.2014 04:03

Tecrübe Puanı: 0 cnrrhn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu şehrin büyük şehir olmasını ilk başta istemeyen birinci şahıs Sy. Doğan Ürgüp'tür Sivas'a yapılacak yatırımların önüne bizzat kendisi taş koymuştur ve koymayada devam etmektedir bi belediye başkanı şehre Kütüphane yapılmasını , TSO nun karşısındaki boş araziye 48 katlı iş merkezi yapılmasını neden ne amacla istemezki öncelikle Belediye Başkanının değişmesi lazım ben kendise oy verdim ve verdiğime çok pişmanım ellerim kırılsaydıda vermeseydim 4 yılda Sivas'a ne getirisi oldu bu adamın daha çok götürüsü oldu
Alt 05.12.2011, 13:18   #20
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 838 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Alıntı:
mustafaarslan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bilende konuşuyor bilmeyende ne alakası var alt yapıyla falan Van büyükşehir yapılıyor orda varmı bu saydıkların Büyükşehir olmak için senin saydıklarının hiç birine gerek yok bilmiyorsan lütfen bilgi kirliliği yapma
Sayın Mustafa Arslan bey

Bu kadar kırıcı olmaya ve öfkelenmenize gerek yoktu. Demek alt yapı ve ulaşım Belediye'ye ait değil öylemi. Siz bizlere burada bilen bilmeyen herkesin konuştuğunu söylüyorsunuz, kusura bakmayın ama acaba siz bilerekmi konuşuyorsunuz. O halde eğer bir ilde ulaşım ve alt yapı o ilin Belediyesinin görevi değilse hangi kuruma ait acaba siz çok biliyormuşsunuz madem bizde öğrenelim biz cahiliz birşey bilmiyoruz.

Ayrıca Biz burada dikkat ederseniz düşüncelerimizi yazarken Belediye'yi karşımıza almıyoruz. Sadece bir ilin Büyükşehir olması için bazı önemli konuları medenice düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Aksi halde başka artniyetimiz yok.

İşte Sivas'ımızın kaybettiğide bundan değilmi. Gerçekleri görmek ve çözüm bulmak kimsenin işine gelmiyor.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)