|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas'ta aşırı soğuklar nedeniyle içme suyu ana hattının patlaması sonucu bazı cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Kentte etkili olan aşırı soğuklar nedeniyle İnönü Mahallesi Ali Baba Caddesi üzerindeki içme suyu ana boru hattı patladı. Patlama sonucu bazı cadde ve sokaklar su altında kaldı. Kaynaktan çıkan su Kepenek Caddesi'ne doğru ilerlerken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Yol üzerinde bulunan araçlarına gitmek isteyen vatandaşlar, araçlarına ulaşmakta güçlük çekti. Bazı vatandaşlar ayakkabılarını çıkararak aracına ulaşmaya çalıştı. İtfaiye ve Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (SİBESKİ) ekipleri olayın meydana geldiği yerde arızayı giderebilmek için yoğun çaba harcadı. Sivas Belediye Başkan yardımcıları da olay yerine gelerek bilgi aldı. Ana hat su borusunun patlaması nedeniyle kentin bazı bölgelerinde suların kesildiği öğrenildi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() forklift Şuan
Son Aktivite: 11.02.2016 15:14
Tecrübe Puanı: 605
![]() |
Ana boru patladığı belliki sabha kadar su gelmedi ta bizim kümbette bile sular kesildi. Sabh ancak geldi sular, yapanların ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YuSuF Şuan
Son Aktivite: 10.10.2014 14:22
Tecrübe Puanı: 1123
![]() |
Sivas`ın bu soğuğuna zor dayanılır heralde.
Soğuktan boru patlıyorsa,kim bilir insanlar nasıl üşüyordur.![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi Haberlerde izledim her tarafı su basmış birde güzel buhar çıkıyor sanki sıcak su soğukla buluşmuş gibi...
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1836
![]() |
vah vaaaaahh allah yardımcıları olsun çalışanların ve ev hanımlarının yahu bir çözüm bulan çıksın bu don olayına her yıl aynı abi borular kağıt gibi yırtlıyor buzdan saatler ikide bir donuyor patlıyor bee yazık günah ben kaç defa hat döşettim orda yılda iki defa hat döşettiğimi bilirim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() Alişan Şuan
Son Aktivite: 19.03.2016 09:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Vallahi kendimi bildim bileli kış ayı geldiği zaman sivasda suların doğduğu ben eski ismiyle çoraktepe sonraki ismi dörteylül mahallesi şimdiki ismi istiklal mahallesinde fakir bir mahallede doğdum ve büyüdüm orta bire kadar sivasdaydım her kış aynı durum olurdu itfaiye gelir ondan su alırdık kışın sular donduğu için kesilirdi. Kongre ilkokulunda okurken bile okulumuzun sularının kesildiğini bilirim ortaokul birinci sınıfı tuzlugölde gazi lisesi orta bölümünde okudum oradada sular kesilirdi bu sivasın kaderi kış başladığı zaman sivasın suları kesilir. Sivasın kaderi bu "Soğuğa sormuşlar nerelisin diye, soğuk cevap vermiş erzurumluyum ama sivasda oturuyorum" bizim toprağımız kaderi bu ama yinede bizim toprağımız ne olursa olsun seviyoruz toprağımızı
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alişan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
O da birşey mi?
benim evimin balkonunda duran nargilemin camı kırıldı. Asıl ben ne yapacağım.. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|