Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas göçmeye devam ediyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.01.2012, 11:41   #11
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1812 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas göçmeye devam ediyor

aman beeee
denizle ne işim olur kardeşim, işim olsaydı terk edermiydim vatanımı sanıyosunuz diğer vatandaşlarda öyle işsizlik diz boyu almış başını gidiyor artı ben geldiğim dönemlerde kadın çalışınca dedikodu yaygara mecbur kaldım geldim yoksa ne işim var benim ist.da yanıyorum be yanıyorum sivas diye ama ne çare sen gitsen çocukların gelmiyo kalsan özlem yakıp bitiriyo iki ara bir derede kalıyosun işte naapsın vatandaş sivasın çalışma ücretleri asgarinin çok altında nasıl geçinsin ben buraya geldiğimde kızılaydan çıkıp geldim 70 tl maaşım vardı gelde geçin bunla 4 nüfus.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2012, 05:46   #12
kocero.58
Yeni Yiğido

kocero.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kocero.58 Şuan kocero.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2012 05:48

Tecrübe Puanı: 0 kocero.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haritacılık gibi iş olanağı çok yüksek meslek dalı bile sivasta iş arıyor bulsada yok paraya çalışıyor ben ailemden dostlarımdan uzaklarda neden olmaya zorlanıyorum hiç bir milletvekili bakan sivas i.in kolunu kıpırdatmıyor olan bizlere oluyor binlerce kilometre uzaklarda başkalarının memleketlerinde çalışıyoruz bana diyorlar türkiyeye dön diye sivasa dönmedikten sonra benim için heryer gurbet niye dönüyüm bizleri bu durumlara düşürenler utansın
Alt 30.01.2012, 14:19   #13
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 06:14

Tecrübe Puanı: 682 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son 8 yildir surekli is icin ulke ulke geziyorum bende isterdim memleketimde calisiyim ama YOK ne yapabilirimki
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı gezgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2012, 19:08   #14
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 968 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gezgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
son 8 yildir surekli is icin ulke ulke geziyorum bende isterdim memleketimde calisiyim ama YOK ne yapabilirimki
Herşeyde bir hayır vardır gezgin kardeş bak işte ne güzel geziyorsun. Ben de İstanbul'da doğup büyüdüm ama yine de memleket hasreti çekiyorum.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2012, 10:56   #15
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1525 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Herşeyde bir hayır vardır gezgin kardeş bak işte ne güzel geziyorsun. Ben de İstanbul'da doğup büyüdüm ama yine de memleket hasreti çekiyorum.
evet geziyor sevgili alibaba ama hepinizin olduğu gibi yüreği sivas hasreti ile yanıyor çünkü baba toprağı bir başka
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2012, 14:45   #16
mehmet5844
Yeni Yiğido
NO AVATAR

mehmet5844 Şuan mehmet5844 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2012 10:05

Tecrübe Puanı: 0 mehmet5844 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben 17 yıldan sonra malatyadan memleketime döndüm. aksu haricinde değişen hiçbirşey yok. haaa birde cıbıllar parkının yerine belediye çay binası yapılmış. ne lüzumu varsa o ucubenin. çokmu aradınız öyle bir yeri. akşam olup meydana çıkınca oralar kapkaranlık. güya şehir merkezi. bir yanda eski püskü askeriye. bir yanda harabe belediye. bir yanda eski valilik. korku sokağına benziyor. ne bir avm var ne bir gezecek alan. valilikten başla ssk ya kadar git gel. başka gezilecek yerde yok. soğukta oturmak istersen belediyenin çay ocağına git. karmakarışık sokaklar. köy görüntüsünden kurtulamamış mahalleler, yaz olunca heryer ot diken, kış olunca her yer kar buz, istasyon caddesi yapıyım diyorsun ssk dan ilerisi istasyon şehir bitti. aksuya doğru iniyorsun sanayi, hurdacılar. memlekette ne kadar yıkılacak harabe ev var hemen hasanın konağı hüsonun konağı diye restorasyon yapıyorlar bir sürü para harcanıyor. yıkın yav o harabeleri. geniş geniş caddeler, iş alanları, cıvıl cıvıl caddeler oluşturun. bırakın artık hükümet meydanını, istasyon caddesini, eski demiryolu hastanesi bile tarihi bina diye yıkılamıyor. kime ne faydası var. oraya en modern hastane yapılır. oralarda modern binalar işyerleri kısacası hayat canlanır, istihdam artar. medresenin önünde yaz konserleri yapılıyor, en önde belediye başkanı oturuyor. sanatçı kadar başkanın elinde mikrofon. çıkanlar bi başkanın kuşunu kaldırıyorlar önce. güya hizmet. yazık be. bende yıllarca bu şehirde yaşadım. başka yerleri görmeyince memleketimi güzel sandım. oralardaki yaşamı ve değişimi görünce farkına vardım. mesela bizim bir kalemiz var, yıllarca bir adama verilmiş sanki onun babasından kalmış gibi o işletiyor. orda neler yapılmaz. kalenin arka tarafı sanki köy. yıkın o harabeleri değişin kalnin çehresini. eteklerine güzel işletmeler yapın. sen zaten harcadığını çıkarırsın kat kat. korkma nerden para bulacağım diye. yap yatırımını alırsın fazlasıyla. bit pazarını yıktın yık birkaç dükkan daha yada sanayiyide yık. ver parasını, dik oraya modern çarşılar binalar ver onları kiraya al sana istihdam al sana gelir al sana büyüyen şehir. zaten yatırımcı koşarak gelir. biz sivaslılarada gezilecek alanlar olmuş olur.
mehmet5844 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı mehmet5844'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2012, 07:49   #17
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 844 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Alıntı:
mehmet5844 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben 17 yıldan sonra malatyadan memleketime döndüm. aksu haricinde değişen hiçbirşey yok. haaa birde cıbıllar parkının yerine belediye çay binası yapılmış. ne lüzumu varsa o ucubenin. çokmu aradınız öyle bir yeri. akşam olup meydana çıkınca oralar kapkaranlık. güya şehir merkezi. bir yanda eski püskü askeriye. bir yanda harabe belediye. bir yanda eski valilik. korku sokağına benziyor. ne bir avm var ne bir gezecek alan. valilikten başla ssk ya kadar git gel. başka gezilecek yerde yok. soğukta oturmak istersen belediyenin çay ocağına git. karmakarışık sokaklar. köy görüntüsünden kurtulamamış mahalleler, yaz olunca heryer ot diken, kış olunca her yer kar buz, istasyon caddesi yapıyım diyorsun ssk dan ilerisi istasyon şehir bitti. aksuya doğru iniyorsun sanayi, hurdacılar. memlekette ne kadar yıkılacak harabe ev var hemen hasanın konağı hüsonun konağı diye restorasyon yapıyorlar bir sürü para harcanıyor. yıkın yav o harabeleri. geniş geniş caddeler, iş alanları, cıvıl cıvıl caddeler oluşturun. bırakın artık hükümet meydanını, istasyon caddesini, eski demiryolu hastanesi bile tarihi bina diye yıkılamıyor. kime ne faydası var. oraya en modern hastane yapılır. oralarda modern binalar işyerleri kısacası hayat canlanır, istihdam artar. medresenin önünde yaz konserleri yapılıyor, en önde belediye başkanı oturuyor. sanatçı kadar başkanın elinde mikrofon. çıkanlar bi başkanın kuşunu kaldırıyorlar önce. güya hizmet. yazık be. bende yıllarca bu şehirde yaşadım. başka yerleri görmeyince memleketimi güzel sandım. oralardaki yaşamı ve değişimi görünce farkına vardım. mesela bizim bir kalemiz var, yıllarca bir adama verilmiş sanki onun babasından kalmış gibi o işletiyor. orda neler yapılmaz. kalenin arka tarafı sanki köy. yıkın o harabeleri değişin kalnin çehresini. eteklerine güzel işletmeler yapın. sen zaten harcadığını çıkarırsın kat kat. korkma nerden para bulacağım diye. yap yatırımını alırsın fazlasıyla. bit pazarını yıktın yık birkaç dükkan daha yada sanayiyide yık. ver parasını, dik oraya modern çarşılar binalar ver onları kiraya al sana istihdam al sana gelir al sana büyüyen şehir. zaten yatırımcı koşarak gelir. biz sivaslılarada gezilecek alanlar olmuş olur.
Haklı söze ne diyelim. İşte Sivaslı olmak budur. Mert ve c esurca gerçekler paylaşılmış. Tebrikler.
Keşke bu görüşleri okuması gerekenler okusa daa nerdee onların işine gelirmi. Onlara göre göç edenlere güle güle, kalan sağlar bizimdir.
Yanarım yanarım da bu güzel Sivas'ımızı aslanlar gibi koltuğunun hakkını vererek yöneten bir Allahın kulu gelmedide işte ona yanarım.Sivas'ımıza yazık oluyor yazık. Aslında Sivas'lıdada var yokmu sanki. Sütten ağzı yansa da yoğurdu halen üfleyerek yemiyor. Sivas bu hale geldi ise sadece yöneticiler değil Sivas'lıda otursun şöyle bir düşünsün diyorum.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.02.2012, 08:51   #18
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5491 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Sevgili arkadaslar Dün bizi Sivas Degerli Valisi Ali Kolat Bey & Saygi deger
Esi Ilksen hanim.
Sivaslı Emniyet Müşaviri Feyzullah beyefendi Ziyaret ettiler.
Sicak & Icten karsilamamizdan dolayi cok memmun oldular.
Kopenhag Sivaslilar gecesine Kastilmislar.
Jylland (Jutlanda) da Sivasli cok diye haber almis sag olsun bizi ziyarete geldiler.
Cok Samimi & Güzel aciklamalar yaptilar.
Sivas gelismeye devam ediyor. Yatirim yapan fala vatandasimiz olmadigini belirttiler..
Biz Sivasli olarak Sivasimiza sahip cikmaliyiz.
Buradaki vatandaslarimiz adina Sükranlarimizi sunuyorum

Kendilerine Sevgi & Saygilarimi Sunuyorum.

Ben Camimize Kadin kollari baskani secildim.
Benim dönemime rastladigi icin bu güzel ziyarettten,
cok mutluluk duydum.
Bu bir ayricalikti benim icin..
Alt 01.02.2012, 09:41   #19
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1127 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Bi dakika arkadaaşşş!!! Sivasta hiçbi sıkıntı yokk herkes halinden memnun.Bugüne kadar gelen iktidarlarımız sağolsunlar demir madenlerimizi işleye işleye bitiremedik!!!
Türkiye'nin en büyük akarsularından biri kızılırmak çevresindeki binlerce tarım arazisi yüzünden kurudu! İşsizlikte yok kardeşim ne işsizliği..Sadece sivas merkezdeki cafe ve kahvehanelerin sayısı on binleri aştı esnaf müthiş memnunnn! Hafikte dünyanın en kaliteli petrol rezervlerinden biri olan petrolümüzü bile kullanmıyoruz O KADAR ZENGİNİZ YANİ!!! Bor madenlerimize elimizi bile vurmadık,tek bir kazma bile vurmadık NE GEREK VARKİ..! Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra dünyanın 8. kayak turizmine en uygun yıldız dağımıza kıyamıyoruz bile..! Dünyada sedef hastalığına en şifalı gelen ve ender şifa kaynaklarından biri olan kangal balıklı çermiğimizdeki balıklarımızı yormak istemiyoruz bile! Somut olarak şifası kanıtlanmış sıcak çermiğimizin suyunu ziyan etmiyoruzz çünkü çok zenginiz..! Tüm iç hastalıklarına iyi gelen ve düzenli olarak bir ay kullanıldığında tüm iç hastalıklarına şifa olacak Soğuk çermik suyumuzu sadece yüzme havuzu olarak kullanıyoruz..EE ZENGİNİZZ ZEVKİMİZE DÜŞKÜNÜZ AGAA!!! Ha birde bizim hiçmi hiç turist çekecek TARİHİ ESERİMİZ YOK! Cumhuriyetin temelleri bu şehirde atılmadı! Selçuklu en nadide eserlerini sivasta yapmadı! İlimizde antik çağdan kalan hiçmi hiç yer altı şehri yok!!! varsada biz bile gitmiyoruz..
BU GÜNE KADAR GELEN İKTİDARLARIN HİÇBİRİ SİVASIN GELECEĞİNE ZERRE KADAR YATIRIM YAPMAMIŞTIR! CENNET VATANIMIZIN ORTA DİREĞİ DÜŞMANIN AYAK BASAMADIĞI TEK ŞEHİR OLAN SİVASIMIN MİLLİ-İSLAMİ DUYGULARINI SÖMÜREREK,İYİ NİYETLERİNİ SUİSTİMAL EDEREK Bİ YERLERE GELEN BÜROKRATLAR İKTİDARLAR SİZE VERİLEN HER BİR OY HARAM OLSUN! SİVASIMIZI BATIRDINIZ SİZDE İKİ CİHANDA YÜZ ÜSTÜ SÜRÜNESİNİZ!
YETER ARTIK!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Abdurrahman 58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)