|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Dünya Kupası,Olimpiyatlar çok iyi reklam aracıdır ama Eurovision için aynı şeyi düşünmüyorum.Siyasi sebeplerle kazandığımız bir 1.lik var.Onun ötesinde bir gayrete,masrafa gerek yok diye düşünüyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
![]() Alıntı:
Milli gelirden oluşan bütçeden üreten kesimin cebine ya da aylığına yansıyan nedir %5-6 değil mi? O da %9-10 enflasyona çarpınca üretici, emekçi yine alacaklı kalmıyor mu? Gittikçe de bu tablo vahimleşmiyor mu? Eee? Yanlışmı mantığım? Erovizyondan bana ne? Üreticiye, emekçiye ne? Ayranımız yok içmeye, atla gideriz ......
Ezberlerimizin yerini bilgiler almalı.. Konu sivaslınet tarafından (24.02.2012 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türk adının geçtiği Türkiyenin temsil edildiği her palatform bizim için önemli ve değerli olması gerekiyor.
Parça güzel ve hoş diğer ülkelerin şarkılarına göre çok da kaliteli başarılar Can.
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1679
![]() |
![]() Hmmmm güzelmiş ama çok çok güzel değil biraz hareket falan katsalarmış dahada güzel olabilirdii bende başarılar diliyorummmm
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bence en büyük hata Türkçe yerine yabancı dil seçilmesi. O şarkıyı dinleyen 75 milyon nüfusumuzdan kaç milyonu anlayabilir sözlerini. Biz kendimizi öz benliğimizle yansıtmalıydık.
Şarkıya gelince şahsi görüşüm ilk 10 içinde olabilriz sıralama 6 yada 7 gibi olur. Elbetteki daha güzel bir şarkıyla birinci olmak en büyük arzu ülke reklamı için çok çok önemli bir şey olurdu. Umarım yanılan biz oluruz, birincilik bizim olur.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 | |||
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
01:00 dksında "Seviyorum seni" diyor. Eurovision şarkı yarışmasında Bulgaristan'ı temsil edecek şarkı ve şarkıcı belirlendi. Roman kökenli Sofi Marinova'nın seslendirdiği "Love Unlimited" şarkısında Türkçe sözler de var. Roman kökenli şarkıcı Sofi Marinova'nın seslendirdiği "Love Unlimited" (Sınırsız Aşk) adlı Şarkının nakarat bölümünde Türkçe sözler de geçiyor. Şarkının nakaratı Türkçe olarak "Seviyorum Seni" sözleri ile başlıyor. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İşte Eurovision şarkımız | arikarinkuchi | Arşiv | 13 | 16.02.2008 23:53 |