Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Eurovision 2012 Şarkımız - Love Me Back - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.02.2012, 00:13   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1294 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Eurovision 2012 Şarkımız - Love Me Back

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Noluyor biliyor musun Laedri? 2003 yılında Sertab Erener Kazandı reklam oldu 2004 Yılında turist sayısı rekor kırdı. 2004'de Türkiye'de yapıldı tanıtım yapıldı 2005 yılında hem turizm gelirinde hem de gelen turist sayısında rekor kırıldı. Bu sunni yükseliş 2006'da son buldu ve her iki rakamda da düşüş yaşadık. Eurovision gibi ya da dünya kupası olimpiyatlar gibi etkinlikler tanıtım için çok önemli o bakımdan bir turizmci olarak ben önemsiyorum bu yarışmayı. Şarkının dilinin Türkçe olması daha iyi olurdu ama çokta büyütmemek gerek. Ve ben TRT genel müdürü olsam Kardeş Türküleri yollar Anadoluda konuşulan tüm dilleri kapsayan (Türkçe, Lazca, Kütçe, Zazaca vs.) bir parça yapılmasını isterdim.
Ben bir alakası olduğunu düşünmüyorum abi.
Dünya Kupası,Olimpiyatlar çok iyi reklam aracıdır ama Eurovision için aynı şeyi düşünmüyorum.Siyasi sebeplerle kazandığımız bir 1.lik var.Onun ötesinde bir gayrete,masrafa gerek yok diye düşünüyorum.
Alt 24.02.2012, 07:45   #12
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 716 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu nasıl bir mantıkdır arkadaş? Sadece Turizm sektöründe 1.4 Milyon kişi çalışıyor... Yaz aylarında 2 milyona çıkıyor bu rakam. 4 kişilik aile desen ülkenin %10'u bu sektörden ekmek yiyor. Bunların yanında turizm sektörünün desteklediği tarım, hayvancılık, inşaat gibi sektörleri de katarsanız bu rakam %15'e çıkıyor. Nasıl yok sayıyorsun anlamadım koca sektörü... Sivas'ta Kaplıca - Kış ve Kültür turizmi geliştirilmiş olsaydı en az 2000 kişi istihdam edilebilirdi. Hem turizm sektöründe hem de turizmi destekleyen sektörlerde. 4 aylık iş için izdiham yaratan işçilere değil ama başka milyonlara pay var anlayacağın...
Bu mantığın nasıl bir mantık olduğunu anlatayım. Hangi yarışma, hangi karşılaşma, hangi üretim olursa olsun gelir veya artı değer bir türlü doyamayanların cebine girmiyor mu?

Milli gelirden oluşan bütçeden üreten kesimin cebine ya da aylığına yansıyan nedir %5-6 değil mi? O da %9-10 enflasyona çarpınca üretici, emekçi yine alacaklı kalmıyor mu? Gittikçe de bu tablo vahimleşmiyor mu?

Eee? Yanlışmı mantığım? Erovizyondan bana ne? Üreticiye, emekçiye ne? Ayranımız yok içmeye, atla gideriz ......

Konu sivaslınet tarafından (24.02.2012 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir..
sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2012, 10:35   #13
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1014 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Türk adının geçtiği Türkiyenin temsil edildiği her palatform bizim için önemli ve değerli olması gerekiyor.

Parça güzel ve hoş diğer ülkelerin şarkılarına göre çok da kaliteli başarılar Can.
Alt 24.02.2012, 11:25   #14
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04

Tecrübe Puanı: 1679 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hmmmm güzelmiş ama çok çok güzel değil biraz hareket falan katsalarmış dahada güzel olabilirdii bende başarılar diliyorummmm
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2012, 11:56   #15
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bence en büyük hata Türkçe yerine yabancı dil seçilmesi. O şarkıyı dinleyen 75 milyon nüfusumuzdan kaç milyonu anlayabilir sözlerini. Biz kendimizi öz benliğimizle yansıtmalıydık.
Şarkıya gelince şahsi görüşüm ilk 10 içinde olabilriz sıralama 6 yada 7 gibi olur. Elbetteki daha güzel bir şarkıyla birinci olmak en büyük arzu ülke reklamı için çok çok önemli bir şey olurdu. Umarım yanılan biz oluruz, birincilik bizim olur.
Alt 01.03.2012, 19:52   #16
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

01:00 dksında "Seviyorum seni" diyor.

Eurovision şarkı yarışmasında Bulgaristan'ı temsil edecek şarkı ve şarkıcı belirlendi. Roman kökenli Sofi Marinova'nın seslendirdiği "Love Unlimited" şarkısında Türkçe sözler de var.

Roman kökenli şarkıcı Sofi Marinova'nın seslendirdiği "Love Unlimited" (Sınırsız Aşk) adlı Şarkının nakarat bölümünde Türkçe sözler de geçiyor. Şarkının nakaratı Türkçe olarak "Seviyorum Seni" sözleri ile başlıyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)