![]() |
#191 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Dünyanın her yerindeki mahkeme kararları evrensel değildir.Fransa'da Ermeni soykırımı vardır diyeni suçlu bulduklarında,hukuk evrenseldir,bu adam soykırımı inkar ettiği için suçludur damgası vuracak mısın? Türkiye'de Balyoz,Ergenekon,D.Feneri gibi davalar devam ediyor.Mahkeem sonuçlanmadan da kimse kanunen suçlu sayılmaz.Ancak insanlar kendi muhakemeleriyle,vicdanalrıyla sanıkların suçlu ya da suçsuz olduklarına inanabilirler..Ben yukarıda yazdığım davaalrda sanıkalrın çoğunun suçşlu olduğuna inanıyorum.Mahkeme suçsuzdur derse o zaman suçsuz olduklarına inanırım. Hadi bunların hepsini de geç.Ben masumiyet karinesini de çiğnedim say.ben zaten ileri derecede demokratım da demiyorum.Ama siz dindar nesil meselesine sözüm ona demokratik olmadığı için karşı çıkıyorsunuz.Ama mahkeme sürecindeki davalarda kendinize göre suçşlu suçsuz buluyorsunuz.Ben de kendi vicdanımda suçlu suçsuz buluyorum,ya da inanıyorum ama çıkıp demokrasi şovmenliği yapmıyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
"Şovmen" kelimesi de en az "yola gel" kadar yanlış bir hitaptır.
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Kaldı ki her hangi bir dini benimsemiş birisi, karşı dine ait bilgilerin çocuğa verilmesine karşıdır. Zira o dini yanlış olarak bilir. Her ne kadar sen "tarafım" diyorsan da, çevre ve toplum bir çocuğa yanlış bir dini öğretmeye karşı çıkar. Çocuk yanlış olduğuna karar verecek çağda değildir. Eğitimciler de bunun için karşıdır.
Ezberlerimizin yerini bilgiler almalı.. Konu sivaslınet tarafından (23.02.2012 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1529
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#195 | ||
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#196 | |||||
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
O çağdaki çocuğa öğreti olarak sadece kendi ayakları üzerinde durabilmesi için temel konular öğretilir. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1529
![]() |
![]() [quote=_DuMaN_58;611043]Bende diyorum ki, mesajına teşekkür ettiğin kişi senin düşüncenin zıttında bir yorum yazıyor ve sen buna teşekkür ediyorsun. Bunu söylemek istedim. Büyüğümsün hatırlatmak istedim.
her konuda bire bir aynı düşünceyi paylaşmak gibi bir zorunluluğumuzmu var ?arkadaşın düşüncesi öyleyse saygı duyarım ve teşekkürde ederim sen bir kaç kişinin dışında katıldığın düşüncelerede teşekkür etmiyorsunya buradaki teşekkür verilen emeğe saygı duyma anlamındadır benim emeğime saygı duymayanın ben emeğine hiç saygı duymam
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#198 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1190
![]() |
![]() basbabakan iyiki bi söz söylemis, sanki kötü birsey demis,müslüman ülke oldugu icin demistir, bunu baska bi parti baskanlari demis olsaydi yine sevinirdim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#199 | |
Navigator
![]() Alıntı:
Çoçuk karar veremez doğrudur, yetişkin çağa geldiğinde karar verebilir. Çocuk karar veremez diye ona sadece matematik dersi, yada türkçe dersi verilmez. İslam dininde, anne-babaya çok büyük bir görev verilir. Çocuklarına eğer müslümanlığı anlatmazlarsa, islamı anlatmazlarsa, neyi nasıl yapacağını çocukluktan itibaren öğretmezlerse; ve eğer çocuk, yetişkin çağa doğru ilerlediğinde bütün bu olanlardan dolayı islam dininin gereğini yapmaz ise anne-baba nın suçu, günahı büyüktür. Zaten yetişkin çağa geldiğinde kendisi kararlarını seçimlerini çok net yapacaktır. İslam dini sadece bir din olarak görülmemeli, hoşgürü dinidir, bilim dinidir, akıl dinidir. Çocukların bunlara ihtiyacı vardır. Çocuklara sadece matematik,türkçe dersi öğreterek akıllarını doldurabilirsiniz ama kalplerinde,ruhlarında mutlaka boşluklar kalacaktır. Bu boşlukları doldurması gerekenler anne-babalardır. Anne-babalar bunu, evde eğitim,öğretim yaparak gerçekleştirir. Evin dışında bu dini eğitim devam eder. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Navigator
![]() Alıntı:
Ama neyse sen boşver benim söylediklerimi, hepsini unut. Sen böyle devam et abim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahlaksız Gençlik | Salim58 | Köşe Yazıları | 35 | 21.02.2012 20:46 |
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı | Salim58 | Serbest Kürsü | 8 | 20.05.2010 23:51 |
Ülkücülerin hayatı bambaşkadır *** | Dilsad Hatun | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 330 | 04.12.2009 13:12 |
YİĞİDO GENÇLİK KADİKÖYDE FOTOLAR | AhMeTTuRaN90 | SivasSpor | 2 | 24.06.2009 09:22 |
Gençlik/ Necip Fazıl | FurkaN | Hertelden | 1 | 16.06.2008 17:57 |