|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Gercek fail lafı dolasıp duruyor. Gercek failler dısarda ise 19 yıldır cezaevınde yatanlar neden yatıyor. Bu 19 yıl icinde bircok hükümet geldi gecti. O zaman neden aydınlatılamadı bu kadar kolaydı da.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 971
![]() ![]() |
![]() Siz şimdi diri diri yanan insanlara acımazsınız, 19 yıl hapis yatan insana üzülürsünüz. Sizin kafa yapınız bu.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 | ||
Yeni Yiğido
![]() ![]() cnrrhn Şuan
![]() Son Aktivite: 01.02.2014 04:03
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
senin kafa yapını merak ettım ben arkadasım peki zaman aşımı diyosunuz gerçek suçlular yakalanmadı ise içerde 19 yıl hapis yatan hayatları kararmıs insanlara üzülürüz biz şimdi sen söyle bakıyım kafa yapını Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() zarek_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 16:20
![]() |
![]() Kafa yapımız demek bu öylemi? biz hiçbir zaman olan olayları tasvip etmedik. keşke olmasaydı, o kadar can yok olup gitmeseydi keşke böyle acı bi şekilde. ama gel gelelim 19 yıldır cezaevinde ömrü çürüyenlerin suçlu olmadığını herkes biliyor. Kafalarına çuval geçirilerek dayakla zorla imzalatılan ifadelerle hayatları karartılan, meskenleri E TİPİ olan mazlumları hiç söylemiyorsunuz. İşte sizinde kafa yapınız bu..!!
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar zarek_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() zarek_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 16:20
![]() |
![]() Alıntı:
Ben şahsım adına o günü şiddetle kınıyorum. Yapılan şey bir suç, insanlık suçu. Ölenlerin hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. keşke böyle olmasaydı ve onlarında anaları babaları çocukları ağlamasaydı. Ama bu insanlık suçunu işleyenler dışarda. Ben içerde yatan masumlar için üzülüyorum. Benim anlattığım bu davadan haksız yere, ilgisi olmadığı halde hüküm giyip hayatı kararan üç kardeşin hikayesiydi sadece. Diğerlerinide bi oturup araştırın derim.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar zarek_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Şimdi anlıyorum gösterdiğiniz tepkinin nedenini? Peki içeri alınma nedenleri ne? Merak ettim doğrusu. Evlerinde oturuyorlar durduk yere gelip götürüyorlar. Bişeyden haberleri yok öyle mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1315
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İşin bu boyutunu hiç düşünen yok.Zorla cezaevine atılanlar,otelin yakıldığını ilk defa kendini tutuklamaya gelenlerden duyanları gören yok..Onların insani hakkı yok.Yıllardır memleketinden,ailesinden,eşind en,dostundan suçu olmadığı halde kaçak yaşamak zorunda olanların insan hakkı yok. Ölenlerin en temel hakkı ellerinden alındı,suçsuz yere hapislerde çürüyenlerin de en temel haklarından birisi alındı. Ülkemiz 92 ve 93 yıllarında inanılmaz olaylara sahne oldu.Bu olayların failleri farklı değil."Yakanlardan mı yananlardan mı" sorusunu duyunca kahroluyorum..Medeniyetlerin beşiği bir il bunları haketmiyor.O soruyu soranın da Allah'tan belasını istiyorum!Ve artık gerçekten bıktım!Lanet olsun o güne diyorum!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|