|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
28.03.2012, 11:38 | #1 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1102
|
Bir Ödül Daha..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ankara Mamak Kültür Merkezi’nde ilk kez düzenelen ‘Yılın En İyileri’ ödül töreninde BBP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına ‘‘onur ödülüne’’, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’te “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. 8 Dalda “Yılın En İyileri” ödüllerinin sahibini bulduğu programda katılan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp burada yaptığı konuşmada, pek çok ödül aldığını ancak İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nce bu Ödüle layık görülmesinin kendisini son derece memnun ettiğini söyleyerek, “Bu gün burada İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ödül törenine katıldık. Burada sadece ben ödül almadım Sivas’ımızdan yazılı ve görsel medyadan ödül alanlar da var. Rahmetli Genel Başkanımızın gıyaben ödül alması da çok önemliydi tabi. Genel Başkanımızda ödül aldı. Sivas’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu ödüller temsili ödüllerdir, en azından memleketimizin namına, tanıtım açısından memleketin gündeme gelmesi açısından bu ödüller önem arz etmektedir. Bu manada bu tür ödülleri önemsiyorum ve bu tür organizasyonların tamamına katıldım. Gıyaben almayı planlamadım hiç bir zaman. Ben İç Anadolu Gazeteciler Cemiyetine bu güzel çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ödül töreninde konuşan Cemiyet Başkanı Hüseyin Yakut, 3 yıl önce kurulan cemiyetin kısa sürede 200 üyeye ulaştığını belirterek, “İlk kez düzenlenen ödül törenini gelenekselleştirmek istiyoruz” dedi. Törenin final bölümünde sunucu Sürur Kır, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Üşüyorum” adlı şiirine atfen; “Muhsin bey, çok ulaşmak istediği sonsuzluğun sahibine ulaşalı 3 yıl oldu” şeklinde konuştu. İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘‘Yılın Bakanı’’ ödülüne ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker layık görüldü. Eker’in ödülünü, Bakanlık Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanı Recep Tezgel aldı. Gecede, Kanal 7 ailesine iki ödül birden verildi. Haber7.com “internet haber siteleri” dalında, Kanal 7 TV’ye “ulusal yayın yapan TV kanalı” ödülü layık görüldü. Ödülleri Kanal 7 Ankara istihbarat şefi Mehmet Kıvanç aldı. Medya grubunda diğer ödüller ise şöyle; -Haber siteleri: Haber7.com, Habervaktim.com, Rotahaber.com -Ülke genelinde yayın yapan TV kanalı: Kanal 7 -Mahalli TV kanalları: Kanal 3 (Afyon), Kon TV (Konya), Sivas Radyo Televizyonu -Radyo: Radyo 15 -Dergi: Semerkand Dergisi -Yazar: Abdurrahim Karakoç -Sivas Medya Center: Kadiriye Geneş |
28.03.2012, 15:18 | #2 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1102
|
Cevap: Bir Ödül Daha..
Nice ödüllere.
|
28.03.2012, 15:33 | #3 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Bir Ödül Daha..
Hayırlı olsun. Tabi bu tür ödüller seçimlerde artı bir puan kazandırmaz. Vatandaş yapılan hizmete göre seçimini yapacaktır. Her zaman ki gibi..
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|