![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ertuğrul ÖZKÖK,darbe sürecinde Refah-yol iktidarına ithafen "Müslümanlar iktidarda" başlıklı ve benzeri yüzlerce köşe yazısı yazmış darbe tetikçisi biridir.Okumaya değmez!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
![]() Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
![]() Alıntı:
Böyle bir duruma düşmemek için en iyisi bilgiye karşı bigi ile cevap vermek mantıklı olanı. Bilgi ve mantık kullanalım.
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() AĞAOĞULLARI Şuan
![]() Son Aktivite: 08.11.2017 12:02
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() BENİM HİÇBİR SİYASİ YÖNDE BİR AĞIRLIĞIM YOK .HER ZAMAN DOĞRUDAN DÜRÜSTTEN HAK VE HUKUKTAN YANAYIM. İNANÇLI BİR AİLEYİZ TORUNUM DOKTOR 25 YAŞINDA NAMAZINI KILAR BİZLER .BİLİNCLİ VE İNANCI BİR AİLE YAPIMIZ VAR. 72 YAŞINDAYIM BİR ÇOK OLAYLARI GÖZÜMLE GÖRDÜM VE ŞAHİT OLDUM. BUNU OKUYARAK DEĞİL YAŞAYARAK GÖRDÜM.
28 ŞUBAT DARBECİLER GÜNDEMİ GÜNÜMÜZÜN KONUSU OLDU. DARBELERİ ANALİZ EDERKEN ,ÖNEMLİ OLAN GEÇMİŞTE KALAN O GÜNLERİN ŞARTLARINI ÇOK İYİ BİLMEMİZ GEREKİR. OLAYLAR GÜNÜN ŞARTLARINA GÖRE DEĞİŞİR. O YILLARDA TÜRKİYE HANGİ ŞARTLAR ALTINDA İDİ ,ORTAMIN ATMOSFERİ NASILDI. BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK DÜŞÜNEREK YORUMLAMAK GEREK. GÜNÜMÜZDEDE ÖYLEDİR TARİH HER OLAYI YAZAR. DARBELER HİÇ BİR ZAMAN TÜRKİYEYİ BİR ADIM İLERİ GÖTÜRMEMİŞTİR.TÜRKİYE BU DARBELERDEN DOLAYI YILLARCA GERİ KALDI.BUNUN AÇISINI TOPLUM OLARAK BİZLER ÇEKTİK. SANAYICİ, İŞADAMI,İŞÇİ ,MEMUR EMEKLİ ,KÖYLÜ TOPLUM OLARAK HEPİMİZE SIRAYET ETTİ.ÇOK ACISINI ÇEKTİK AMAN ASKER VAR DENİLİNCE AKAN SULAR DURUYORDU. EVLAT ACISI İLE KUYRUK ACISI KOLAY KOLAY ÇIKMAZ. TOPLUMUN HER KESİMİ BU ACIYI HISSEDER. O GÜNLER BİR DAHA GELMESİN ALLAH O GÜNLERİ BİR DAHA GÖSTERMESİN. BU MADALTONUN BİR YÜZÜ ÖBÜR YÜZÜ NASIL ONU DA GÖRMEK GEREK. EVLER SİLAH DEPOSU OLDU KARDEŞ KARDEŞİ VURUYOR.OKULLARDA ÇATIŞMALAR OLUYOR .İNSANLAR SENLİK BENLİK OLDU ,TARAFLI TARAFSIZ GRUPLARA AYRILMIŞTI. AİLELER SABAHLARA KADAR ÇOCUKLARININ YOLLARINI BEKLİYORDU VURULDU VURULACAK DİYE .VURULAN ÇOCUKLARININ GÖZ YAŞLARI DİNMİYORDU.YURTLAR BÖLÜNMÜŞTÜ SAĞ SOL ÇATIŞMALARI HIZLA İLERLİYORDU.AKŞAMLARI HERKES ERKENDEN EVİNE KAPANIYORDU. MEMLEKETTEN İSTANBULA İŞ MÜNASEBETİYLE ÇOCUKLARIMLA GELDİM .GEZMEYE SULTAN AHMEDE ÇIKARKEN AYASOFYAYA YAKLAŞTIK SİLAH SESLERİ BAŞLADI SOKAKLAR TENHA BÖYLE OLACAĞINI BİLMİYORDUK ÇOCUKLAR KORKTU HEMEN OTELE DÖNDÜK. ŞEHRİMİZDE ÖĞRETMEN OKULUNA ÖĞRENCİLER POLİS EŞLİĞİNDE GİDİP GELİYORDU SIKIYÖNETİM VARDI. İŞYERLERİ TAŞLANDI CAMLAR KIRILDI ,YAĞMALANDI. KOMŞU KOMŞUYA TERS BAKAR DURUMA GELMİŞTİ .İÇ OLAYLAR BÖYLE GELİŞİYORDU TÜRKİYEDE HERYER BÖYLEYDİ. DİĞER TARAFTAN TERÖR OLAYLARI DURMAK BİLMİYORDU. KÖYLER BASILIYOR EVLER YAĞMALANIYORDU TERÖR DURMAK BİLMİYORDU ŞEHİRLERE GİRMİŞTİ .HERGÜN İKİ ÜÇ CAN ALINIYORDU HALKIN MAL VE CAN GÜVENLİĞİ YOKTU BU OLAYLARI 5O YAŞ ÜZERİNDEKİLER ÇOK İYİ BİLİRLER. DÜŞÜNELİM BÖYLE BİR ORTAMDA NE YAPILIR ASKERDE İKTİDARDA SESSİZMİ KALACAKTI.DURUM BÖYLE GELİŞİNCE İKTİDARIN YAPAMADIĞINI ASKER YAPTI İDAREYİ ELE ALDI.SİVİL HÜKÜMET FES OLDU ORTALIK SAKİNLEŞTİ .GENEL TOPLUMDA BUNU BEKLİYORDU İSTENİLEN OLDU YAVAŞ YAVAŞ HUZUR GELMEYE BAŞLADI. GEÇEN YILLARA AİT DARBELER HAKKINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME YAPTIM .ALALAH O GÜNLERİ BİR DAHA GÖSTERMESİN DARBELER OLMASIN .İSTANBULDA ÇOK YAKIN BİR KOMŞUYA MİSAFİRLİĞE GİTMEK İÇİN SOKAĞA ÇIKTIK AKŞAMIN ERKEN SAATI ÇOK YAKIN KOMŞU. SIKIYÖNETİM VARDI BEKÇI BIRAKMADI GERİ DÖNDÜK. BELİRLİ BİR SAATTEN SONRA SOKAĞA ÇIKMAK YASAKTI ŞİMDİ DOKTOR TORUNUM GECE 2 DE 3 DE EVE GELİYOR. HER İNSAN GÜVEN ALTINDA BUNDAN DAHA İYİ MUTLULUK OLURMU ŞÜKREDELİM. SONRA YURT GENELİNDE EVLERDE BULUNAN SİLAHLARIN TOPLATILMASI GÜNDEME GELDİ SİLAHI OLANLAR TESLİM ETTİLER. NİCE MUTLU GÜNLERE DİLEGİMLE HOŞCA KALIN AĞAOĞULLARI 13/O4/2O12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Yiğido
![]() ![]() abdulvahid Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2012 10:51
Tecrübe Puanı: 590
![]() |
![]() 1000 yıl dediğin nedir ki,
Aha geçti bile. Öyle buyuruyorlardı hazerat. Ama unutulan hesap var ortada. Kimsenin ahı kimsede kalmaz inşaallah. Milletin üzerinde tankları yürütenler önce kamu vicdanında mahkum oldular,şimdi de(dilerim) hukuk önünde mahkum olurlar.Ve birirleri bir daha böyle şeylere tevekkül etmez, İnşaallah!
![]() |
#25 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Evimde keyifle 28 Şubat tutuklamalarını izleyeceğim. İsterse mahkemelerde bir sonuç çıkmasın. Bu günleri gördüm ya yeter.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.07.2014 05:38
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Evet mazlumların ahının nasıl aheste aheste çıktığı mahkeme duruşmalarını çiğ köfte partisi düzenleyerek izleyeceğim.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#27 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
![]() ''Hayali Darbe Olanın Mekanı Silivri Olur'' Recep Tayyip Erdoğan
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı amet_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#28 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
![]() Manşetler herşeyi özetler
9 Ekim 1980: Ordu yönetime el koydu 12 Haziran 2011: Millet yönetime el koydu 28 Şubat 1997: Demokrasiye balans ayarı 12 Nisan 2012: 28 Şubata balans ayarı |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı amet_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#29 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.07.2014 05:38
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Alıntı:
Bu sözünden ve dik duruşundan dolayı Başbakanı yürekten tebrik ediyorum.
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#30 |
Yiğido
![]() ![]() abdulvahid Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2012 10:51
Tecrübe Puanı: 590
![]() |
![]() çiğ köftenin şakası yok bu fakirin indinde,ona göre!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı abdulvahid'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVAS BELEDİYESİ TSM KOROSU 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL SEVGİ KONSERİ VERECEK… | _DuMaN_58 | Yarışmalar ve Aktiviteler | 7 | 14.02.2012 21:12 |
PİYASALAR TEPKİLİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 14 | 11.12.2008 20:34 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |
11 defa 28 Şubat | FatihCan | Arşiv | 13 | 28.02.2008 16:30 |
A Milli Takım'ın Şubat ayı karnesi | EyüphanAydın | Milli Takım | 0 | 06.02.2008 13:38 |