Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Gündem:TAKLA - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.04.2012, 22:14   #31
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Gündem:TAKLA

Alıntı:
mansur58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürk devrimleri sence tartışılamaz mı ?

Monarşi veya krallıkla yönetilen ülkeler:

Avusturalya (Federal Meşruti Monarşi)

Belçika (Meşruti Krallık)

Belize (Meşruti Monarşi)

Brunei (Meşruti Monarşi)

Büyük Britanya (İngiltere) (Meşruti Krallık)

Danimarka (Meşruti Krallık)

Hollanda (Meşruti Krallık)

İspanya (Meşruti Krallık)

İsveç (Meşruti Krallık)

Japonya (Meşruti Monarşi)

Kanada (Meşruti Monarşi)

Lüksemburg (Meşruti Monarşi)

Norveç (Meşruti Krallık)

Vatikan (Seçime Dayalı Mutlak Monarşi)

Yeni Zelanda (Meşruti Monarşi)

Bu ülkelerin hangisi geri kalmış ve demokratik değildir söylermisiniz ? Siz ancak bilmeyenleri kandırabilirsiniz. Her zaman söylüyorum bu toplum sizleri çok iyi taniyor çok. Bütün istatistikler ortada bunları görmememk için tecahül-i arif sanatı yapıyorsunuz ama onu bile beceremiyorsunuz.
Gelişmiş olmalarının nedeni Monarşi ile yönetilmeleri mi peki?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.04.2012, 22:45   #32
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 687 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir bakanın böyle bir şaka yapmasını uygun buluyorsanız, terbiyesizlik değil alalade bir şaka olarak görüyorsanız söylenecek ve tartışacak birşeyiniz yok o zaman bu konu ile ilgili... Oy isterken 1-2 kez değil binlerce kez takla atanlar kendilerinin kölesi olduğu halka takla at diyorsa ve bunu ayıp olarak görmüyorsanız zaten doğal birşeydir sizin için yanlış mıyım?
Bir zamanlar yanına dahi yaklaşılamayan devlet adamları, kasketini, beresini çıkarmadan, önünü iliklemeden makamına kabul etmeyen devlet adamları, yoldan makam aracıyla geçerken tarlada namaz kılan çiftçiyi görünce arabayı durdurup namaz kıldığı için korumalarına ağzını yüzünü kan içerisinde bırakcak şekilde dövdüren CHP li İrfan özaydınlı gibi bakanlardan şimdi halkla iç içe olup da şakalaşan bakanları görmek ne güzel. Şükürler olsun sabırla metanetle bu halk çok güzel günlere ulaştı.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.04.2012, 22:45   #33
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 990 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Liste uzun falan diyipte yine tribünlere oynuyorsun. Kılık kıyafet, 19 mayıs vs. Senin gocunduğun Atatürk devrimleri. Cumhuriyeti hazmedemediniz zaten bütün zorunuz o. Sen ve sizin gibileri cumhuriyet değil ancak monarşi, padişahlık memnun eder. Ne diyim. Söylenecek bir şey kalmadı artık.
Arkadaşım yaptıkları en güzel şey odur bak bu tespitin çok doğru. Tribün show haklarını yememek lazım. Sivaslınet ne kadar bilirsen bil karşındaki analdığı kadardır, değerli zamanına yazık.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.04.2012, 22:49   #34
mansur58
Usta Yiğido

Alıntı:
Gelişmiş olmalarının nedeni Monarşi ile yönetilmeleri mi peki?
Demekki monarşi ve krallık gelişmeye ve demokratik ülke olmaya mani değilmiş. Yani cumhuriyetle yönetilmek marifet değil siz de biliyorsunuz gelişmemiş geri kalmıi veya halkını yıllardır demir yumrukla ezdiği halde adı cumhuriyet olan çok ülke vardı hala da var.
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.04.2012, 22:53   #35
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Demekki monarşi ve krallık gelişmeye ve demokratik ülke olmaya mani değilmiş. Yani cumhuriyetle yönetilmek marifet değil siz de biliyorsunuz gelişmemiş geri kalmıi veya halkını yıllardır demir yumrukla ezdiği halde adı cumhuriyet olan çok ülke vardı hala da var.
Peki Monarşi ile mi yönetilmeyi tercih ederdiniz? Merakımdan sordum...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.04.2012, 23:05   #36
mansur58
Usta Yiğido

Alıntı:
Kıbrıslı arkadaş ben Krallıkla yönetilen Hollanda da yaşıyorum. Ülkeme sevdalıyım her yıl tatile gelsem de ülkeme hasretim. Burada insan olarak her türlü sosyal haklardan fazlasıyla faydalanıyorum. Bütün demokratik haklara sahibim. Burada yaşayan herkes bu haklara sahiptir. Şimdi bana ve bütün insanlara huzur getiriyorsa bunun adı krallık olur cumhuriyet olur veya başka bir şey olur ne farkeder. Önemli olan insanca yaşayabilmek değilmidir ?
Alt 17.04.2012, 23:05   #37
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Bir zamanlar yanına dahi yaklaşılamayan devlet adamları, kasketini, beresini çıkarmadan, önünü iliklemeden makamına kabul etmeyen devlet adamları, yoldan makam aracıyla geçerken tarlada namaz kılan çiftçiyi görünce arabayı durdurup namaz kıldığı için korumalarına ağzını yüzünü kan içerisinde bırakcak şekilde dövdüren CHP li İrfan özaydınlı gibi bakanlardan şimdi halkla iç içe olup da şakalaşan bakanları görmek ne güzel. Şükürler olsun sabırla metanetle bu halk çok güzel günlere ulaştı.
Özaydınlı'nın böyle birşey yaptırdığını nereden duydunuz ben ilk kez rastladım. Bizim geçmişimiz bellidir. İsteyen istediği dileğini bizim kültürümüzden gelen siyasetçilere iletmiştir, omuzlara almaya kalkıştığında yere yatan genel başkanlar vardır, kibarlıkları, halkla iç içe olmaları ile nam salan insanlar bunlar. İçinden çıkan 3-5 hata yapmış insanı da zaten içerisinden temizlemiştir ki ben de lanetliyorum o insanları sizin gibi latife diyerek geçmiyorum. Önder Sav'da bunlardan birisidir. Ona bakılırsa onun söyledikleri de şakadır, espridir ama terbiyesizliktir. Siz bunu söyleyemiyorsunuz. Aslında Kemalistlere dediğiniz kendi adamını eleştirmeme, sonuna kadar, hatalı bile olsa savunma huyunu sizde görüyorum ne yazık ki. Bu kadar bilgili, bilinçli bir insanın hala bu olayı savunması ve bir espri diyerek geçiştirmesi ne acı...

Alt 17.04.2012, 23:09   #38
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 990 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Anlaşılan rahatlık birilerine batıyo değerli Kıbrıslı. Cumhuriyeti krallığa değişenin heleki bu çağda aklından zoru vardır diye düşünürüm.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.04.2012, 23:13   #39
mansur58
Usta Yiğido

Kim olursa olsun bunu halkı aşağılamak adına yapmışsa tabiki kabul edilecek bir tarafı yoktur sizin gibi ben de kınıyorum. Ama bunu halkla şakalaşma adına yapmışsa şaka olması güzel ama amacını aşan bir şaka olarak ta kabul ederim.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı mansur58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.04.2012, 23:18   #40
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Kim olursa olsun bunu halkı aşağılamak adına yapmışsa tabiki kabul edilecek bir tarafı yoktur sizin gibi ben de kınıyorum. Ama bunu halkla şakalaşma adına yapmışsa şaka olması güzel ama amacını aşan bir şaka olarak ta kabul ederim.
Anlaşmak çok da zor değil... Bakın yanlış anlamayın CLEY'i çok yakından tanıyorum, düşüncelerini, aklının içini biliyorum o yüzden çoğu konuda farklı da düşünsek tartışmıyorum. Bu konuda da bu konuyu doğru bulmadığını biliyorum ama sizi tanımadığım için ve son 4-5 yorumunuzda sanki inatla bu olayı %100 savunuyormuşsunuz gibi görmem beni üzdü. Sonuç olarak biraz birbirimize yaklaşmamıza sevindim.

Hayırlı akşamlar... Hatta yeni güne girdik hayırlı günler...

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)