Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

At, eşek eti yediren 11 firma - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.06.2012, 21:21   #11
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 688 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: At, eşek eti yediren 11 firma

Domuz etinin suçlusunu buldu!

Müşterilere domuz etli pide sattığı belirlenen pideci, topu kasaba attı...
Domuz etinin suçlusunu buldu!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz etine rastlandığı açıklanan İzmir'in Bornova ilçesindeki bir pideci, et aldığı kasabı suçladı. Faturasız et aldığı kasabın kurbanı olduğunu söyleyen işletmeci, hukuki mücadele başlattığını ifade etti.

Bakanlık, taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen firmalara ait bilgileri yayınladı. İzmir'de faaliyet gösteren Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu'nun kıymalı ve kuşbaşılı pidelerinde domuz eti tespit edildi. Firma isimlerinin açıklanmasının ardından Bornova Belediye Zabıtası ekipleri, Doğanlar Mahallesi'ndeki söz konusu işyerine gidip evraklarını inceledi. Durum tespit tutanağı tutan ekipler, Tarım İl Müdürlüğü'nün işlemlerini tamamlamasının ardından ceza uygulanacağını bildirdi.

"KADER KURBANI OLDUK"

Eşiyle birlikte işyerini 10 yıldır işlettiğini belirten Ergül Görnük ise, "İzmir'in tüm yerlerinden bugüne kadar et aldık. En son Altındağ'da kasaplık yapan F.L. adlı kişiden faturasız et satın aldık. Fatura istedik, başkasına ait fatura getirdi. Bu kişi, 11 işyerine daha et satmış. Tarım İl Müdürlüğü'ne, onunla ilgili şikayet gitmiş. Et sattığı yerlerde nisan ayında yapılan inceleme sonucu, bizim ürünlerimizde domuz etine rastlanmış. Biz kasabın kurbanı olduk. Tüm evraklarımız tam, hijyenimiz mükemmel. Benim hatam yok. Ona güveniyorduk ancak kader kurbanı olduk. Kimseye bilerek domuz eti yedirmedik. Kendimiz, çoluk çocuğumuz da buradan yiyoruz. Bu şekilde karalanmak çok üzücü. Biz de kasapla ilgili hukuki mücadele başlatacağız." diye konuştu.

Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Görnük, "Ben böyle bir şey yapmadım, asla da yapmam. Ben dindar bir insanım, mezhebim belli, inançlarım var. Haram olduğunu bildiğim bir şeyi kimseye yedirmem. Ben böyle bir şey yapmadım." dedi.

Haber
Bugün gazetesi
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2012, 10:51   #12
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50

Tecrübe Puanı: 701 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu devirde at etide yedirirler, domuz etide yedirirler, devir İblis'in devri herşey beklenir bu devirden.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2012, 13:48   #13
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 791 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bunların boynuna yular takıp domuzların içine baglayacaksın hemcinsleriyle yaşasın hayvanlar bunlar zaten kazara aramıza karışmış
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2012, 14:59   #14
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1026 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

At, Domuz, Eşek eti artık normal olan bir durum olma yolunda hızla ilerliyor, Bizlerin daha duyarlı olması gerek normal değerinin yarısından daha aşağı bir fiyata ürünleri almanın anlamı yok.
Alt 09.06.2012, 16:55   #15
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Denetim eksikliği ve yakalanınca gerekli caydırıcı cezalar verilmediği sürece bunları daha sıkça duyup yaşayacağımıza benziyor.
Alt 10.06.2012, 16:30   #16
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 12:55

Tecrübe Puanı: 749 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

pınar'a ne demeli? millet güvenip pınar gibi markalardan alıyordu..demekki kimseye güvenmemek lazım..Allah korkusu olmayınca böyle oluyor işte...******** köpekler..Allah sorsun hepinizden bunun hesabını

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sensetik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2012, 11:42   #17
yiğidoyuzbiz
Yiğido

yiğidoyuzbiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoyuzbiz Şuan yiğidoyuzbiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.01.2016 22:38

Tecrübe Puanı: 558 yiğidoyuzbiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

orda pınar ismi çok dikkatimi çekti
bize hep güvenilir bir biçimde lanse edilen reklamları ekrandan düşmeyen pınarda bile çıktı
varın gerisini siz düşüün
yiğidoyuzbiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2012, 12:58   #18
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Daha öncede büyük bir firmanın adı duyurulmuştu. Ama firma aynı makinelerde çalışıldığı için kanatlı çıktığını yani bütün ürünlerin aynı makinelerde çalışılarak üretildiğini ve artık tavuk etli ürünler üretmeyeceğini açıklamıştı. Pınar çok büyük bir firma şahsen ben pek inanmıyorum. Böyle ucuz numaralarla insanları kandırmaya çalışıyorlar. Bu arada Namet isimli firmada Tayyip Erdoğan'ın ortaklığı var. Büyük firmaların adı karalanarak, kendi ortak olduğu firmayı piyasaya sürmek isteyebilirler. Niye daha önce açıklamamışlardı da yeni başladılar isimleri deşifre etmeye? Tabiki denetim olmalı ama büyük firmaların adlarının karalanması biraz şüphe uyandırıyor. Şimdi Pınar'ın bütün ürünlerindeki satışını etkiler ve orda çalışan birçok kişi işten çıkarılır. İnsanların ekmeğiyle oynamak doğru değil. Yazık çok yazık. İnsan sağlığı herşeyden önemli tabiki ama eğer sağlığı etkileyecek bir unsur olursa bu şekilde açıklanmalı.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2012, 16:06   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1306 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

İnsanalrın sağlığını ilgilendiren bir konuda bile siyaset..Bravo!
Alt 11.06.2012, 20:43   #20
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bu siyaset değil gerçektir çünkü büyük bir et ürünleri firmasında babam çalışıyor sağlam yerden bilgi almasam yazmam zaten.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)