|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.07.2014 05:38
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Domuz etinin suçlusunu buldu!
Müşterilere domuz etli pide sattığı belirlenen pideci, topu kasaba attı... Domuz etinin suçlusunu buldu! Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz etine rastlandığı açıklanan İzmir'in Bornova ilçesindeki bir pideci, et aldığı kasabı suçladı. Faturasız et aldığı kasabın kurbanı olduğunu söyleyen işletmeci, hukuki mücadele başlattığını ifade etti. Bakanlık, taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen firmalara ait bilgileri yayınladı. İzmir'de faaliyet gösteren Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu'nun kıymalı ve kuşbaşılı pidelerinde domuz eti tespit edildi. Firma isimlerinin açıklanmasının ardından Bornova Belediye Zabıtası ekipleri, Doğanlar Mahallesi'ndeki söz konusu işyerine gidip evraklarını inceledi. Durum tespit tutanağı tutan ekipler, Tarım İl Müdürlüğü'nün işlemlerini tamamlamasının ardından ceza uygulanacağını bildirdi. "KADER KURBANI OLDUK" Eşiyle birlikte işyerini 10 yıldır işlettiğini belirten Ergül Görnük ise, "İzmir'in tüm yerlerinden bugüne kadar et aldık. En son Altındağ'da kasaplık yapan F.L. adlı kişiden faturasız et satın aldık. Fatura istedik, başkasına ait fatura getirdi. Bu kişi, 11 işyerine daha et satmış. Tarım İl Müdürlüğü'ne, onunla ilgili şikayet gitmiş. Et sattığı yerlerde nisan ayında yapılan inceleme sonucu, bizim ürünlerimizde domuz etine rastlanmış. Biz kasabın kurbanı olduk. Tüm evraklarımız tam, hijyenimiz mükemmel. Benim hatam yok. Ona güveniyorduk ancak kader kurbanı olduk. Kimseye bilerek domuz eti yedirmedik. Kendimiz, çoluk çocuğumuz da buradan yiyoruz. Bu şekilde karalanmak çok üzücü. Biz de kasapla ilgili hukuki mücadele başlatacağız." diye konuştu. Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Görnük, "Ben böyle bir şey yapmadım, asla da yapmam. Ben dindar bir insanım, mezhebim belli, inançlarım var. Haram olduğunu bildiğim bir şeyi kimseye yedirmem. Ben böyle bir şey yapmadım." dedi. Haber Bugün gazetesi
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() bu devirde at etide yedirirler, domuz etide yedirirler, devir İblis'in devri herşey beklenir bu devirden.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() Bunların boynuna yular takıp domuzların içine baglayacaksın hemcinsleriyle yaşasın hayvanlar bunlar zaten kazara aramıza karışmış
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() At, Domuz, Eşek eti artık normal olan bir durum olma yolunda hızla ilerliyor, Bizlerin daha duyarlı olması gerek normal değerinin yarısından daha aşağı bir fiyata ürünleri almanın anlamı yok.
![]() |
#15 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Denetim eksikliği ve yakalanınca gerekli caydırıcı cezalar verilmediği sürece bunları daha sıkça duyup yaşayacağımıza benziyor.
![]() |
#16 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sensetik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2016 12:55
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
![]() pınar'a ne demeli? millet güvenip pınar gibi markalardan alıyordu..demekki kimseye güvenmemek lazım..Allah korkusu olmayınca böyle oluyor işte...******** köpekler..Allah sorsun hepinizden bunun hesabını
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sensetik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 |
Yiğido
![]() ![]() yiğidoyuzbiz Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2016 22:38
Tecrübe Puanı: 558
![]() |
![]() orda pınar ismi çok dikkatimi çekti
bize hep güvenilir bir biçimde lanse edilen reklamları ekrandan düşmeyen pınarda bile çıktı varın gerisini siz düşüün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 962
![]() ![]() |
![]() Daha öncede büyük bir firmanın adı duyurulmuştu. Ama firma aynı makinelerde çalışıldığı için kanatlı çıktığını yani bütün ürünlerin aynı makinelerde çalışılarak üretildiğini ve artık tavuk etli ürünler üretmeyeceğini açıklamıştı. Pınar çok büyük bir firma şahsen ben pek inanmıyorum. Böyle ucuz numaralarla insanları kandırmaya çalışıyorlar. Bu arada Namet isimli firmada Tayyip Erdoğan'ın ortaklığı var. Büyük firmaların adı karalanarak, kendi ortak olduğu firmayı piyasaya sürmek isteyebilirler. Niye daha önce açıklamamışlardı da yeni başladılar isimleri deşifre etmeye? Tabiki denetim olmalı ama büyük firmaların adlarının karalanması biraz şüphe uyandırıyor. Şimdi Pınar'ın bütün ürünlerindeki satışını etkiler ve orda çalışan birçok kişi işten çıkarılır. İnsanların ekmeğiyle oynamak doğru değil. Yazık çok yazık. İnsan sağlığı herşeyden önemli tabiki ama eğer sağlığı etkileyecek bir unsur olursa bu şekilde açıklanmalı.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnsanalrın sağlığını ilgilendiren bir konuda bile siyaset..Bravo!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 962
![]() ![]() |
![]() Bu siyaset değil gerçektir çünkü büyük bir et ürünleri firmasında babam çalışıyor sağlam yerden bilgi almasam yazmam zaten.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kral çıplaklığını görmüyor! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 25.06.2010 18:29 |
Ben domuz eti yemedim diyebilirmisiniz | ikaruss07 | Serbest Dini Konular | 0 | 15.06.2009 22:40 |
Arab'ın Eşeği | Ertugrul | Diğer Konular | 8 | 10.05.2009 01:56 |
SİZCE BEN DOMUZ ETİ YEMEDİM DİYEBİLİRMİSİNİZ ? | ommy | Serbest Kürsü | 13 | 24.01.2009 00:19 |
DERS ALINACAK BİR EŞEK HİKAYESİ | COBANYILDIZI | Köşe Yazıları | 2 | 27.11.2008 08:06 |