Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.11.2012, 16:16   #31
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1282 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: DÜNYA İSLAM ALEMİ.

Alıntı:
bozkurt06 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
evet yaptıklarını düşüncelerini vatan sevgisini anlatın o çocuklara yeter ama sizler direk çocukları soğutmak için atatürkü yanlış tanıtmak için içki çiyormuş diye başlıyorsunuz genelde.
Ben sınıfta Atatürk'ü kötülemem.Tek kelimeyle dahi olsa.Onu sevenlere saygım vardır.
Ama onu sevenler,onu sevmeyenelre saygı duymuyor,illa seveceksin diye dayatıyor.Fark bu!
Alt 09.11.2012, 17:55   #32
bozkurt06
Tecrübeli Yiğido

bozkurt06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bozkurt06 Şuan bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.04.2015 11:41

Tecrübe Puanı: 477 bozkurt06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

siz belki öylesiniz ama bizim çocuklardan birinin dersine giren öğretmen derse girer girmez atatürkün fotografını indirip sevmediğini neden sevmediğini uzun uzun anlatıyormuş.bunu yapan sosyal bilgiler öğretmeni :(
sevmeye bilirsiniz yaptıklarını göz artı etmeyin yeter.
genelde bir söylem vardır atatürk tek başına mı savaşmış diye, bütün padişahlar anılırken tek başına mı savaşmış sormayız.
Alt 10.11.2012, 00:06   #33
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 633 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın bozkurt06 dostum.
İlk sayfalardaki "bizde giderek o diğer islam devletlerine dönüyoruz, cumhuriyet ateşi söndürülmeye çalışıldıkça buda böyle olacak.
bence islam devletlerinin gelişmeme sebebi karşısındakinin düşüncesi ile haşır neşir olmaktan başka işlere kafa yoramıyor. " sözlerine bakacak olursak bir genelleme yapmışsın. Sanki bu gericiliğin sebebi İslam havası vermişsin. En azından ben öyle algıladım. Ve dedim ki, onlar sadece İslamın adını kullanıyorlar. İslamı hakkı ile yaşandığı dönemde Osmanlının ne kadar etkili olduğunu bizim içimizden bazıları kabul etmese bile dünya kabul etti.
Sanırım bu noktaya kadar fikirlerimiz aynı. Hurafeler konusunda da sana sonuna kadar katıldığımı bildirmek isterim.
Alt 10.11.2012, 21:42   #34
bozkurt06
Tecrübeli Yiğido

bozkurt06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bozkurt06 Şuan bozkurt06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.04.2015 11:41

Tecrübe Puanı: 477 bozkurt06 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın bozkurt06 dostum.
İlk sayfalardaki "bizde giderek o diğer islam devletlerine dönüyoruz, cumhuriyet ateşi söndürülmeye çalışıldıkça buda böyle olacak.
bence islam devletlerinin gelişmeme sebebi karşısındakinin düşüncesi ile haşır neşir olmaktan başka işlere kafa yoramıyor. " sözlerine bakacak olursak bir genelleme yapmışsın. Sanki bu gericiliğin sebebi İslam havası vermişsin. En azından ben öyle algıladım. Ve dedim ki, onlar sadece İslamın adını kullanıyorlar. İslamı hakkı ile yaşandığı dönemde Osmanlının ne kadar etkili olduğunu bizim içimizden bazıları kabul etmese bile dünya kabul etti.
Sanırım bu noktaya kadar fikirlerimiz aynı. Hurafeler konusunda da sana sonuna kadar katıldığımı bildirmek isterim.
zaten bende yazdıklarım da osmanlının o dönemini almadım. islam dinini araplardan çok türkler yaymıştır hemde tam anlamı ile. ne diyorsunuz islamın adını kullanarak diyorsunuz, zaten bunu kullanarak hurafeleri dine sokarak yapıyorlar. bende oradan bahsediyorum yoksa islam dinine dil uzatmak haddimize düşmez haşaa

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)