Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.11.2012, 14:17   #1
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1119 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Yeni Terminal Binası Temel Atma Töreni

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kimse Kusura bakmasın ben Başka Yere yapılmasını isterdim şimdi yeri iyi olabilir ama yaptınmı geleceği düşünmesi lazımdı ama o vizyondaki bir belediye başkanı lazım Doğan Ürgüp iyi insan olabilir orası ayrı konu ama malesef iyi belediye başkanı değil o da bizim hatamız oy vererek yaptık.
cahil cühelalığınıza devam edin siz
Sivasa hizmet yağmaya devam ediyor!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2012, 15:23   #2
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sanırım türkiyedeki olmayan bir proje animasyon resimleri içaçı ferah görünüyor sivasımıza hayırlı uğurlu olsun yeride normal tam kavşakta daığın başına kurulmadı şükür bitmesini sabırla bekleyeceğim bide bizim millet şu kötü huyundan vazgeçmeli söz konusu sivas olduğunda siyaset bırakılmalı kim bu şehire hayırlı iş yapıyorsa destek olunmalı olunmuyarsa bile hayırlı olsun denmeli teşekküredilmeli nedir bu milletin kurdu hasitliği fesatlığı kıskançlığı anlamış değilim
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2012, 09:24   #3
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
cahil cühelalığınıza devam edin siz
Sivasa hizmet yağmaya devam ediyor!
Kim cahil Körü körüne koruyanmı benmi Sonraki seçimde birdaha seçilmeyeceği için en azından ben vermiyeceğim Geçmişte verdiğim içinde pişmanım Çoğuda pişman bazı parti için körü körüne koruyanlar hariç onlarda azınlıkta.

Doğruya Bazıları Nerden bilecek ben uzun vadeyi söyledim başkanın Seçim için çırpındığını unutmuşum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)