|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
21.11.2012, 16:08 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Öğrencilerden Örnek Proje
Sivas'ta üniversite öğrencileri örnek proje yaparak hapishanelerde kütüphane oluşturmayı hedefliyor. Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, derslerini projeye dönüştürerek kent meydanında stant açtı. Öğrenciler, açılan stantlarla mahkumların kitap okumalarını sağlamak için hapishanelere kütüphane oluşturmayı amaçlıyor. 'Mahkum Değilsiniz Projesi' kapsamında kent meydanında oluşturdukları stantta her türlü kitabı topladıklarını belirten CÜ Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi ve Proje Sorumlusu Akgün Bülbül, 5 gün boyunca Sivas halkından kitap beklediklerini, herkesin kampanyaya destek olmasını istedi. Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nde öğretim görevlisi olan Yrd. Doç. Dr. Evren Karataş tarafından projenin başlatıldığını belirten Bülbül, kitap stantlarındaki fazla kitapları ise, yardıma muhtaç köy okullarına dağıtacaklarını sözlerine ekledi |
25.11.2012, 21:33 | #2 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 635
|
Cevap: Öğrencilerden Örnek Proje
Çok güzel ve faydalı bir çalışma.
İnşallah hayal ettikleri başarıya ulaşabilirler.
27.11.2012, 15:04 | #3 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1098
|
Cevap: Öğrencilerden Örnek Proje
uzun süredir Sivas'ta böyle bir gönüllülük projesi yürütülmemişti.geçenlerde meydanda gördüm.millet öğle arasında soğuktan kaçarken öğrenciler soğuktan tir tir titreyerek kitap topluyordu.
Bu şehri Seviyorum! |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|