Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

KELKİT VADİSİNDE SİVASTAN 4 İLÇE - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım Burada güzel kentimiz Sivas hakkında değişik Bilgiler verebilir veya yorumlayabilirsiniz. Sivas'ımızı güzelliklerini anlatalım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.01.2013, 10:40   #5
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 19:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: KELKİT VADİSİNDE SİVASTAN 4 İLÇE

ben şunu anlayamadım kelkit vadisinde olabilirsiniz sivaslıyım demek yerine direkt susehriliyiz gölovalıyız filanda diyebilirsiniz hatta vadiliyiz KARADENİZLİYİZsivaslı değilizde diyebilirsiniz bunları anladımda anlarımda elinize geçen herfırsatta sivası sivaslıları kötülemek aşşağılamak niye hepinize demiyorumda çoğunuz öylesiniz eskiden o tosya yolundan gidilmiyordu susehrine gidenler sivasdan gitmek zorunda kalıyordu şimdi yolunuz uğramıyor diye sanki zoraki sivasa bağlıymış gibi sanki sivaslılardan kötülük görüyormuş gibi işkence görüyormuş gibi haller konuşmalar sivas açmışda vadidenilen yerdeki insanlar besliyormuş gibi konuşmalar aşşağılamalar herşey mevcut trabzonlular bile sizin kadar bu şehrin insanını aşalamıyor unutmayınki sivas olmasaydı sizin bu ülkede yeriniz yurdunuz olmazdı bu ülkede insan gibi muamele görüyorsanız adam yurduna koyuluyorsanız sivasın sayesinde vadi diye bir şehir yoktur ya sivaslısındır yada değilsindir bu böyledir karadenizliyiz deyince kanınız birazdahamı kırmızı oluyor bu sadece susehri ve ahalisinde değil zaradada imranlıdada divriğidede aynı ben bir zaralının imranlının divriğililerin direkt sivaslıyız dediklerini duymadım görmedim bu böyle maalesef bu ilçelerin toplantılarında sivasa Ait tek bir figür tek bir sivasspor bayrağıda görmedim nezamanki sivas aleYhine toplantı gösteri var en ön saflarda bu ilçelerin insanlarını gördüm fb sivas maçlarında zaraspor bayraklarıyla fb taraftarıyla sivasa küfrettiklerini bjk maçında imranlılı kara kartallar diye sivaslılara küfredenleri gördüm divriğisporu 3.ligde tutmak için sivasspor sahip çıkmak isteyince aman kalsın sivasın sayesinde ligde kalacağımıza amatöre düşelim daha iyi diyenleri gördüm susehrili gölovalı akıncılarlı koyulhisarlılarıda sadece seçim zamanlarında sivaslı olduklarını gördüm sanırım sivasın neden geri kaldığının neden biraraya gelemediğinin neden kalkınamadığının neden büyükşehir olamadığının neden siyasettte ticarette sporda büyük başarılara imza atamadığının nedenlerini belirtmiş oldum iyiki sivaslıyım 1000 defa karadenizli olacağıma 1000 defa doğulu olacağıma 1 defa sivaslı doğdum ve öylede öleceğim SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR NASİP OLMAZ HERKESE
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)