Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Tasavvuf un İslam Toplumunda ki Yeri. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > DİN BÖLÜMÜ > İslami Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

İslami Konular İslami konular

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.01.2013, 18:57   #2
destan58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

destan58 Şuan destan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2015 18:27

Tecrübe Puanı: 0 destan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tasavvuf un İslam Toplumunda ki Yeri.

bismillah rahman ve rahim olan..

tasavvuf ve tarikat gerçeği günümüzde,şirk ile içiçe geçmiştir.osmanlı şeyhülislamı,ebu suud rh.a 'in yunus emre hakkında verdiği katli vacibtir fetvasını anlamadan,tarikat gerçeğini anlayamayız.

geçenlerde cübbeli hapisden çıktığında aynen şu cümleyi kurdu;

mahmud efendinin himmetiyle çıktık.

şöyle söylemedi;

Allah-u tealanın ihsanı ve mahmud hocamın v.s in duasıyla çıktık demedi ve bu açık bir şirktir.

çünkü kuran-ı kerim'de yüce yaratıcı defaatle

gelsinde sizi o kurtarsın taptıklarınız dediğine meal okuyanlarınız şahit olmuştur

velhasıl-ı kelam her gün fatiha yı günde 40 kere okuyan bir insanın dahi böyle sözler etmesine şaşırmamak gerekir.

tevhid,muvahhid,müslüman kelimelerinin kökenine inerek araştırın.

ibni teymiyye rh.a e bile tarikatçı tayfası binlerce iftiralar atarak islam düşmanı,kafir demeye kadar getirdiler ki sebebi ise,selefi salihin akidesini tekrar yerleştirmek için,en başta tarikatların sapıklığına cephe alması dolayısıyladır.

konuşmasında şiddetliydi,inanılmaz derecede islama aykırı şeylere cephe alırdı.

gidip meyhaneleri kapatır.otoriteyi tanımazdı.soranlara bu yetkiyi nereden aldın denildiğinde

ben yetkimi beni yaratandan ve onun kitabından peygamberinin sünnetinden aldım demiştir.

islama uygun saçı sakalı olmayan birisini kolundan tutup zorla berbere götürerek traş ettirdiği bile rivayet edilir. uçanları kaçanları okuyacağımıza,sahih sünneti ve kuranı kerimin yanında onun dostlarını okuyalım. Allaha emanet olun selamunaleykum.
destan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)