Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ. - Sayfa 9 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.06.2013, 22:27   #81
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1305 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O bütün halkına uslupsuz davranıyor. Önce olayı gör sonra konuş. Zoruna mı gitti .Evet okuduklarını bu kadar anlamayan sanki sorduklarına hiç cevap verilmemiş gibi davranıp hep aynı şeyleri tekrarlayan adamların öğretmenlik yapıyor olması oldukça şaşırtıcı yazık o çocuklara
Sizin gibi hiçbir şey söyleyemeyen biri olmaktansa,bildiğim bir doğruyu tekrarlamak yeğdir!
Alt 04.06.2013, 22:31   #82
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 499 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizin gibi hiçbir şey söyleyemeyen biri olmaktansa,bildiğim bir doğruyu tekrarlamak yeğdir!
Neyi biliyorsun buradaki olayları gördün mü de bildiğimi söylerim diyorsun yaptığın sadece akepe yalakalığı onun dışında ne yapıyorsun. Reyhanlı reyhanlı deyip söyleniyorsun hadi belgeler ortada eleştirsene padişahını .Ya da aksini kanıtlayan bir şey sunsana yok sadece demogoji gıdı gıdı bir de beylik laflar.
Alt 04.06.2013, 22:36   #83
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1305 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Reyhanlı'da ciddi vahim durumlar var diyorum..Böylesi ciddi bir durumdan kıvılcım çıkmalı idi diyorum..Yayın yasağı getirilecek kadar bir pis koku var diyorum.
Çıkmış bana Reyhanlı ile ilgili Erdoğan'ı eleştir diyor..Önce okuyun yazdıklarımı!
Alt 04.06.2013, 22:38   #84
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

AKP polisi bir hukuksuzluğa daha imza attı. Ankara'da tüm gün ve akşam boyunca AKP karşıtı eylemcilere saldıran polisin, kask numaralarını boyayarak kapattığı görüldü.

Niye ki acaba? Sakın suç işlediklerinin itirafı olmasın
Alt 04.06.2013, 22:42   #85
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 809 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Atilla abim yardırmış, anlayana.

İnsaf edin!

Beni tanıyanlar siyaseti sevmediğimi ve siyasi otoriteden devletten gıcık kaptığımı bilir. Hiçbir zaman hiçbir partiden eleştirimi esirgemediğimi de. Egemenlerden korkmadığımı ve ölüm dahil her tehlikeyi ve meşakkati göze aldığımı da. Belki bu bir enayilik. Ama ne yapayım, tabiat meselesi. Bir diğer enayiliğim de vicdanlı olmak. Biraz önce CNN'de akil adamlardan birkaçı AKP'nin ve Erdoğan'ın hatalarını sıralıyordu. Eyvallah. Ben bu tür eleştirileri AKP Siyaset Akademi'sinde AKP'lilere yapmış adamım. Parti kurmaylarından hasbelkader muhatap olduğum kimselerin yüzüne karşı da. Bu yüzden AKP’de sevilmem. Nitekim, AKP’den ne akil adım teklifi aldım ne de en küçük bir menfaat edindim. Bu yüzden rahat konuşabilirim.

Vicdan ve adalet insanda en önemli erdem. Bu partiyi ve liderini eleştirin ama hakkını da verin. Tayyip Erdoğan’ın Kasımpaşalı üslubu şimdi siyasette nasıl bu kadar başarıya imza attığını sorgulamamızı gerektirecek kadar batıyor insana. Ama vicdan sahibiysek herkese olduğu gibi ona ve çizgisine de insaflı olalım. Eleştirelim ama hakkını da verelim. CHP’liler hayat hakkımıza müdahale edilmesinden korkuyoruz diyorlar. Eyvallah. Asla kimse onların hayat tarzına müdahale etmemeli. Benim hayat tarzım da Erdoğan’ınkinden çok Kılıçdaroğlu’nunkine yakındır herhalde. Ama birileri bir ihtimal üzerine konuşup kıyamet kopartırken Erdoğan ve arkadaşları bu müdahaleleri bizzat yaşamadı mı? Çocukları başörtülü olduğu için okula alınmadı. Yurt dışında okumak zorunda kaldı. Bu bahsettiğimiz kişi Başbakan, Başbakan, benim gibi gariban bir akademisyen değil. Başbakan karısını saklamaya zorlandı. Ertuğrul Özkök gibiler ona “ne olur karının başını açtırsan” diye tavsiyeler yağdırdı. Dediler ki “elinde bir kadehle bir poz versen, toplum rahatlar”. Yani kendileri rahat etmek için onun kimliğinden vazgeçmesi talep edildi. Şimdi Özkökgillere camide namaz kılarken bir poz verin diyen var mı? Anne babası CHP’li diye okula alınmayan öğrenci var mı? Kızı Kemalist olduğu ve Mustafa Kemal’i sevdiği için tıp fakültesinden hem de beşinci sınıftayken atılan var mı? Kaç Kemalist ailenin çocuğu bu baskılar yüzünden psikolojik tedavi gördü. Kemalist ailelerin çocukları İslami ikna odalarından mı geçiriliyor?

Erdoğan ve onun gibiler yıllarca insan yerine konmadı, alaya alındı. O zamanlar bugün “hayat tarzım” diye potansiyel tehlikeler karşı feryat edip bağıranlardan kim buna itiraz etti. Yapmayın dedi. Yine biz liberaller. Yarın Kemalistlere aynı şey yapılsa yine itiraz edeceğimiz gibi.

Akiller diyor ki Başbakan tek başına yönetmesin. Niye? Seninle mi yönetecek? Sen kimsin? Yönetime ortak olma yetkin nereden kaynaklanıyor? Nasıl oluyor da neredeyse Başbakandan da fazla yetkiye sahip olma iddiasında bulunuyorsun. Başbakan sizinle yönetecekse nasıl yönetecek? O zaman niye seçime giriyor? Liberalizmden nasiplenseydiniz bu saçmalıklar yerine devlet iktidarının sınırlı olmasını talep ederdiniz ve kimin yöneteceği umurunuzda olmazdı. Ama hepiniz devletçisiniz, devlete tapıyorsunuz. Siyasette biraz özgürlükçü görünenleriniz bile bu iyiliği ekonomide devletçilikle tashih ediyorsunuz.

En iyi üniversiteleri biliyorum. Önceki YÖK zamanında bir tek muhafazakar veya liberal rektör var mıydı? Kaç hoca zulüm gördü ve hayatı kaydı biliyor musunuz? Bu iktidar döneminde milliyetçi, Kemalist, sosyalist olduğu için kaç hoca üniversiteden atıldı? Meraklıysan benim bildiğim hikayeleri size anlatayım Ama biraz vicdanınız vara gözlerinizde yaş kalmayabilir.

İnsaf edin. Ölümü göze alarak askeri vesayete kim karşı çıktı? MGK’da askerlerin postalarına, sataşmalarına, omuz vurmalarına kim sabretti. 27 Nisan kepazeliğine kim karşı çıktı? Tayyip Erdoğan olmasa askeri vesayet geriletilebilir miydi? Adil olun, vicdanlı olun. Başbakanın dili olmaması gerektiği kadar sert ve politik olarak doğru olmaktan uzak. Bunu eleştirelim. Eyvallah. Ya Kılıçdaroğlu’nunki? Dikkatinizi çekmiyor mu, günlerdir, anayasa yapma çalışmalarına “bedenimizi çiğnemeden yapamazsınız” diye set çekmeye çalışıyor. Bu siyaset yapmak mı savaş kışkırtıcılığı mı? Niye hiç eleştiriniz yok?. Herkes böyle derse siyaset yapılabilir mi?

Dindar değilim ama yine de Allah’tan bir dileğim var: Vicdanımı ve adalet duygumu korumama yardım etmesi…

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 04.06.2013, 22:46   #86
LaEdri
Usta Yiğido

Atilla Yayla değil mi hocam?
Alt 04.06.2013, 22:49   #87
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 809 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atilla Yayla değil mi hocam?
Evet hocam, Atilla Yayla. Türkiye'de az sayıdaki gerçek liberalden birisidir.
Alt 04.06.2013, 22:50   #88
LaEdri
Usta Yiğido

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet hocam, Atilla Yayla. Türkiye'de az sayıdaki gerçek liberalden birisidir.
Yazıyı okur okumaz,yazının ona ait olduğunu farkettim zaten..
Karşında gözlerini kapamış,kulakalrını tıkamış bir insan varsa,Atilla Yayla bile bir şey yapamaz ve lakin!
Alt 04.06.2013, 23:14   #89
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aynen öyle .Bu olaylarda yakıp yıkma yoktu .Ama polisin atmleri parçalayıp camı çerçeveyi indirdiği ve görülmesin diye mobese kameralarını devre dışı bırakıp ta vatandaşın kendi kameralı telefonları ile bunların polis tarafından yapıldığı ispatlanan görüntüler mevcut . Bunlar dışında göstericiler tarafından yapılan yakıp yıkma yok. Ben size diyorum Direnişçiler çöplerini bile toplayıp sökülen çiçekleri bile yerlerine dikiyorlar Ama siz anlamak istemiyorsunuz. Ancak ne zaman ki padişah efendimiz çıkıp tvlerde "ben istesem 500 bin kişi karşılarına çıkarırım" dedi. Ardından bu tür gruplar peydahlanmaya başladı. Ve bir çoğu polisle birlikte hareket ediyor . Bak benim oturduğum semtte günlerdir protesto gösterileri yapılıyor ve bir çok semtte de aynı en ufak bir taşkınlık yok kırıp dökme yok.Çünkü polis yok. Ta ki padişah efendimiz bu açıklamaları yapana kadar. Dün bir grup başbakanın deyimiyle kafaları kıyak - bana göre büyük bir ihtimalle tinerci hepsi-it kopuk furyası polisin yanında bekleyip provokasyon yapana kadar . Ondan sonra polis gaz bombası kullandı ve o grup yok. O zaman onları yakala neden sivil halkın üstüne gaz bombası atıyorsun. Onlar terörist değil çoğu annemiz, babamız ,eşimiz ablamız, kardeşimiz, çoluk çocuğumuz. Bir başbakan halkını birbirine karşı nasıl kışkırtır bu suçtur.

İStanbulda Provakatörlerin aslında polis olduklarına dair ispatınızı, yakıp yıkma gibi olayların olmadığının ve yakıp yıkılan birşey varsa bunların polisler olduğunun yada polisin yada tayyibin tuttuğu adamlar olduğunun ispatını rica ediyorum.
Alt 04.06.2013, 23:23   #90
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

Duman her şeyi devletten bekleme internet elinin altında otur araştır. Yukarda da bahsettiğim gibi eğer engellenmemişse bu iktidar tarafından bulursun

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)