![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 15:51
Tecrübe Puanı: 767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3340
![]() |
![]() Alıntı:
saın pusula 58 sayın 35 gürün 58 sayın kıbrıslı bu dörtlünün siyasi görüşü dışında hiç kimseyi söz sahibi etmediniz iynelediniz haşladınız ben dahil bir çok arkadaş gitti gelmeyede hiç niyetimiz yok ama neye yalan söyleyim iki sene önce çok güzel dostluklar arkadaşlıklar vardı çok güzel zaman geçiyordu tanımadığımız insanlarla dostluk kurup arkadaş oluyorduk o günleri çok özlüyorum sayın pusula sizin gitmenize gerek yok sebepte yok biz gittik rahat olun |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Zaten bu siteye gelen bu dört arkadaş arada gelip yorum mesaj yazıp çıkıyor, maden bu gelişimiz rahatsızlık veriyor sizlere, demek bu dört kişi yüzünden gelmiyorlar gelecek olanlar. O halde ben kendi adıma çekiliyorum diğer arkadaşlarda sanırım gereğini yapar. Buyurun site sizin artık dolup taşar inşallah bir daha da gelmem. Herkese selam ve saygılarımı sunuyorum hakkınızı helal ediniz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Pusula_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1197
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Benim 4733 Mesajımdan bir tek kişiyi kırdığım, siteyi terk etmesine neden olduğum, düşüncelerine hakaret etttiğim, demokratik şekiller dışında söylemlerine eleştiriler getirdiğim bir tek evet evet bir tek yazımı gösterin ben bir daha bu siteye girmem... Ben birebir dediğiniz şeyi yaşadım, farklı görüşten arkadaşlarımın da bana destek olduğu o dönemde ideolojime hakaret eden kişi gelip özür diledi sonra tekrar girmeye başladım siteye... İki görüştede insanlar var görüşlerini dile getirme konusunda biraz daha sivri dilli olabiliyor insanlar, aynı şekilde edilen hakaretler ile diğer tarafı incitip siteden uzaklaşmalara neden olanlarda var fakat sizin buradaki tavrınız direkt sol ya da Kemalist, ulusalcı ya da AKP muhalifi kimliği ile yazanlara karşıdır. Neden ölmüş insanların ardından atanlara, insanların kapılarına kadar gidip kaldırmaya çalışanlara, tehtidler savuranlara bir tepki göstermiyorsunuz? Sadece buradaki 4 isim mi problem? Bu aslında yukarıda yazdığınız güzel, kardeşlik sözlerinize uygun olmayan, öznel bakatığınız, objektif olmadığınızın göstergesidir... Saygılarımla...
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#25 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt? Sen insanmısın yoksa nüsvettemi Sen çok terbiyesiz ve insanı çileden çıkaran Ahlaksız provakatörün tekisin Çok adice insana yakışmayan kelimeler kullanıyorsun ALLAH seni bildiği gibi yapsın Sayın Osman Ece bu şahısla benim bir alıp veremediğim bir şey yoktur, şahsına da yorumumda sataşma yada yazdığı yorumalada ilgilenme me rağmen, görüşümü belrittiğim bir konuya kopya yaparak yazdığı yazıya bakın ne güzel bir yaklaşım sizce de doğru değil mi? Siz de bu şahısa hak veriyor tastik edip ve yazdığı mesajı kopya yapıp onaylayıp yorum yapıyorsunuz. Sonra da biz kötü oluyor, iynelemler yapıyoruz oluyoruz. Sizede helal olsun.. Diyecek birşey yok size bu tip şahıslarla bol sohbetli günler diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Pusula_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3340
![]() |
![]() bir sivas aşığı olarak sizlere son çağrım gelin kim hangi görüşten olursa olsun
şimdiye kadar ne olmuşsa olsun tüm canlara sesleniyorum gelin bu kırgınlıkları unutup yep yeni bir sayfa açıp yine eski sevgi saygıya kardeşliğe dönelim ne için sivaslı olduğumuz için ne için yiğidolar olduğumuz için geleceğimize örnek olalım hepinize sevgilerim,i sunuyorum kırdığım kimse varsa özür dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
![]() NATO KAFA NATO MERMER !
Yılmaz ÖZDİL ABD, İngiltere, Fransa ve İtalya’dan oluşan NATO koalisyonu, Libya’yı vurmuştu. Demokrasi için müdahale ediyoruz ayaklarına yatılırken... Fransız hükümeti açık açık itiraf etmişti, “bu bir haçlı seferidir” demişti. AKP derhal tezkere çıkarmış, altı savaş gemisi göndererek, NATO operasyonuna katılmıştı. Denizden ablukanın komutası, İtalya’daydı. Emri altına girdiğimiz komuta gemisinin adı, Andrea Doria’ydı. Yani... Papa’nın çağrısıyla Osmanlı’ya savaş açıp, Preveze’de Barbaros’a yenilen Haçlı donanmasının komutanı Andrea Doria’nın adını taşıyordu. * Dini bütün hükümetimiz, bütün sembolik değerleriyle haçlı seferi olduğu ilan edilen operasyonda, Andrea Doria’nın safındaydı. * Ya şimdi? * Aynı koalisyon, Suriye’yi vuracak. Denizden saldırı için bölgede konuşlanan ilk savaş gemisi hangisi? Hani, İngiltere Kraliçesi gelmişti de, işgal kuvvetleri gibi İstanbul Boğazı’na demirleyen zırhlının güvertesinde davet vermişti de, Türk sularında olmasına rağmen nezaketen bile olsa Türk bayrağı çektirmemişti de, Kraliçe tarafından şövalye ilan edilen bizim cumhurbaşkanı da yakasına şövalye madalyasını takıp koşmuştu ya... İşte o gemi. HMS Illustrious. * Dindar cumhurbaşkanı ve dindar hükümet tarafından yönetilmek ne güzel di mi... Hadi hep beraber rabia işareti yapıp, tekbirrrr diye bağıralım. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#28 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 796
![]() |
![]() Alıntı:
yazıyor çiziyor nerde ikilemlik var nerde bölücülük var o orda ALLAH bildiği gibi yapsın gazeteci bozuntusunu.... Bu adamıda gağale alıpta yazısını burda paylaşanlarıda anlamakta zorluk çekiyorum
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sılam_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.04.2015 01:03
Tecrübe Puanı: 587
![]() |
![]() Alıntı:
Kalemine yüreğine sağlık değerli Yılmaz Özdil büyük yazarsın büyük bir içtenlikle ve merakla yazılarını takip ediyor okuyorum, kutluyorum sizi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
![]() Alıntı:
Nerde Bölücülük var Yılmaz Özdil Orada diyorsunuz. Bugün Türkiyemizi kim bölmek istiyor ? Kim Kürdistan kurmak istiyor ? Kim bunlarla gizli görüşmeler yapıp söz veriyor ? ve açılım adı altında milleti uyutuyor ? ABD nin BOP projesinin eş başkanı olarak bu görevleri (Taşeronluğu)kim yerine getiriyor ? Anlaştığımız konuları 15 eylüle kadar meclisten geçirin diyen pkk komutanı kimle anlaşmış kime diyor bu lafları ? Bölücülük mü dediniz ?? ))) Ben ülkemi ve vatanımın bütünlüğünü savunuyorum .. Bu nedenle yukarıdaki gelişmeleri tasvip etmiyorum Ya Siz ?? Sevgi ve Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 10 Misafir) | |
|
|