Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 2014 Yerel seçimlerinde kimi destekliyorsunuz ?
Sami Aydın 29 32,58%
Doğan Ürgüp 51 57,30%
Gülümser Heper 6 6,74%
Kürşat Ergün 2 2,25%
Sabahattin Tokgöz 1 1,12%
Katılımcı sayısı: 89. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.12.2013, 17:01   #1
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blacksky Şuan blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.12.2015 15:21

Tecrübe Puanı: 739 blacksky isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kale projesinde hangi haksızlığa uğramış pardon?

Akp'nin oldu bittiye getirip orada kutupane insaatina baslamasindan bahsediyorum. Bir sehirde belediyenin bir porjesi varsa tepeden inme kararlarla neden o bolgeye baska bir sey yaptirilir? bu etik midir? secilmis belediye baskanina haksizlik degil midir?
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar blacksky'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.12.2013, 17:30   #2
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 776 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Akp'nin oldu bittiye getirip orada kutupane insaatina baslamasindan bahsediyorum. Bir sehirde belediyenin bir porjesi varsa tepeden inme kararlarla neden o bolgeye baska bir sey yaptirilir? bu etik midir? secilmis belediye baskanina haksizlik degil midir?
O alan yıkılmadan önce mevcut belediyenin oraya Hanımlar Kültür Merkezi yapmak istediğini biliyormuydunuz? Daha sonra belediyenin projesinin olmaması nedeniyle o binaya 'tarihi' deyip yıkımını durdurmak istemesini? En sonunda da kendi istediği olmayınca 'hayali' bir projeyle ortaya çıkıp bizi engelliyorlar demesine ne diyorsunuz?
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2013, 18:48   #3
blacksky
Yiğido

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
O alan yıkılmadan önce mevcut belediyenin oraya Hanımlar Kültür Merkezi yapmak istediğini biliyormuydunuz? Daha sonra belediyenin projesinin olmaması nedeniyle o binaya 'tarihi' deyip yıkımını durdurmak istemesini? En sonunda da kendi istediği olmayınca 'hayali' bir projeyle ortaya çıkıp bizi engelliyorlar demesine ne diyorsunuz?
Belediyenin yapmak istediklerinin dogru, yanlis ya da en faydali proje oldugunu iddia etmiyorum.. ancak o bolgedeki karar yetkisinin secilerek makama gelmesi nedeniyle belediye baskaninda olmasi gerektigini dusunuyorum.. yoksa ne park ne kutuphane.. o bolgenin bence dogrudan sivas'in sosyal hayatina ve ekonomik canliligina katkida bulunabilecek bir sekilde degerlendirilmesini isterim.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 21:41   #4
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1308 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başkan bizzat bu konuda hüümete teşekkür etti,yardımcı oluyorlar diye..10 milyon parayı kalede kullansınalr diye gödnerdi bir günde hükümet..O para ne mi oldu? Parka bahçeye verdi bitirdi ürgüp..Şimdi hükümet engel oldu laflarını bırakın..
Alt 17.12.2013, 18:46   #5
blacksky
Yiğido

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başkan bizzat bu konuda hüümete teşekkür etti,yardımcı oluyorlar diye..10 milyon parayı kalede kullansınalr diye gödnerdi bir günde hükümet..O para ne mi oldu? Parka bahçeye verdi bitirdi ürgüp..Şimdi hükümet engel oldu laflarını bırakın..
Dikkat ederseniz ben Dogan Urgup ile Sami Aydin arasinda ya da akp arasinda o iyidir bu kotudur demedim.. sahsen ikisine de gayet uzagim.. sadece bu spesifik konu hakkinda dogan urgup'un daha hakli oldugunu dusunuyorum.. o lafi birakin bu lafi birakin gibi saygisiz kelamlardan kacinmanizi oneririm..yakismiyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)