|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2015 12:20
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() Alıntı:
ikincisi 92 olaylarının sivasta oynanan bir oyun olduğunu anlamayacak kadar ***san sana ben daha bişey anlatamam. üçüncüsüde 13 yıldır sivasa hakim olan akp nin şu yaptıkları bence hiç. Birazda vaatedip yapmadıklarından bahset bence.
Adaletin asıl düşmanları; durumundan memnun olan Kölelerdir... Konu _DuMaN_58 tarafından (14.04.2015 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret kelimeleri kullanmayınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() Alıntı:
2- yıllardır 92 deki oyunun kimler maşalığını sözcülüğünü yapıyor bilmiyorsan sana ***da demiyeceğim ***lara hakaret olur. 3- ben hükümetin icraatlerini yazdım sende söz veripte yapmadıklarını söylede öğrenelim.... ve bir daha yazacak cevap bulamayıp bir yerlerin sıkışınca hakaret etme önce insan ol tartışamıyorsan yorumda yazma haddini bil benim uslubumu bozdurma Konu _DuMaN_58 tarafından (14.04.2015 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret kelimeleri kullanmayınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı amet_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1215
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bu arada AK Parti'ye de direkt vatan haini, dış mihrakçı vs diyen olursa ona da "Bu ülkede farklı düşüncelerde 70 Milyon insan var. Düşünceleri sizinki ile farklı diye vatan haini, dış odakçı felan diye hakaret edemezsiniz. " sözümü hatırlatırım.
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 23 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
aaittashan, agoltratyson, aktassa, allen4jim, anwakhamkath, cbbecory, elljakielamerri, forklift, jgoosejacket, knlowckswilso, mniehuhmanstepa, mrtgrimmstewa, nfegginstere, nmonningequen, nottonmake, nrfmanlori, nslusanedema, nswickheimnewto, osaroomaro, rmcentirewiley, srmimesrodge, vhongevawiley, yiğidoyuzbiz
|
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() forklift Şuan
![]() Son Aktivite: 11.02.2016 15:14
Tecrübe Puanı: 582
![]() |
![]() hepimiz sivaslıyız arkadaşlar kırıcı olmayın. tartışın ama kırıcı olamyın
|
![]() |
![]() ![]() |