![]() |
#10431 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ben neler etmişim ben de bilemem,
Sayenizde artık asla gülemem, Buralar sizinse ben de gelemem, Duyursam sesimi uzak yerlere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10432 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2013 13:36
Tecrübe Puanı: 2611
![]() |
![]() dostluğa kıymet vermez asla
yaşanırmı canlar kederle yaşla şen tut sonrada dostunu boşla duyursam sesimi uzak yerlere
![]() ![]() |
![]() |
#10433 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1354
![]() |
![]() kendi karasını dışarı vurur
sevgiyi öldürmüş kinini korur bir de varmış gibi saygılı durur onları göndersek uzak yerlere
![]() ![]() |
![]() |
#10434 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() En Tatli Insan
Hayatta gördügüm en tatlı insan, Söyle bu alemde bir misin gülüm? Sensin verilecek en büyük nişan, Yürekte saklanan sır mısın gülüm? Sevdalardan demet demet gül yapsam, Herşeyi bırakıp tek sana aksam, Bıkıp usanmadan yüzüne baksam, Bu adam deli mi der misin gülüm? Senden başkasına kapansa yolum, Adını anıyor durmadan dilim, Yürekte ateşsin, bağımda gülüm, Her zaman her yerde yar mısın gülüm? Aşk mıdır bu sence bende ki durum, Korkarım inan ki yapamam yorum, Sensin bundan sonra hayatta varım, Sende benim ile var mısın gülüm? Bakar mısın bilmem çirkin yüzüme, İçimden geliyor inan sözüme, Kaç gün oldu uyku girmez gözüme, Gözlerimde yanan kor musun gülüm? Korkarım gün olur gidersin benden, Sevdalar bekliyor yüreğim senden, Hadi gel de yeter razıyım dünden, Yoksa ümitlere zor musun gülüm? Bu sözlerim sana, sana yazıldı, Aşkın güzelliği döşe kazıldı, Gizlilik kalmadı herşey sezildi, Bir sen mi görmezsin, kör müsün gülüm? Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#10435 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1354
![]() |
![]() telefonum bozuk yaptıranım yok
senden başka beni arayanım yok borcumu ödeyecem hiç param yok bir ay daha beni idare et gülüm ( sevgili ötüken e)
![]() ![]() |
![]() |
#10436 |
Usta Yiğido
![]() _____Ağlama_______
Kurban olam yarim gözün yaşına, Yüreğimi üzüp üzüp ağlama, Yaş değmesin senin kalem kaşına, Gözlerini süzüp süzüp ağlama. Gönlünden ümitler eksik olmasın, Dert, keder, acılar seni bulmasın, Ela gözlerine hüzün dolmasın, Melûl mahzun gezip gezip ağlama. Yüreğim yanıyor aşkın harından, Düsürmem sevdanı dertli serimden, Ağlayıp kalbimi sökme yerinden, Bu sinemi ezip ezip ağlama. Silinmez ki sevdan yanar döşümde, Gündüz hayaldesin, gece düşümde, Sen uzak olsan da, aşkın içimde, Dudağını büzüp büzüp ağlama. Gül yüzüne hüzün nedir konmasın, Seni bu hallere koyan onmasın, Aşkın içte kalsın gönül yanmasın, Yaşamından bezip bezip ağlama. Hıçkırığa boğma ela gözünü, Çevirme öteye benden yüzünü, Bağladım aşkına garip özümü, Siyahi´ye kızıp kızıp ağlama. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#10437 |
Usta Yiğido
![]() _____Ağlama_______
Kurban olam yarim gözün yaşına, Yüreğimi üzüp üzüp ağlama, Yaş değmesin senin kalem kaşına, Gözlerini süzüp süzüp ağlama. Gönlünden ümitler eksik olmasın, Dert, keder, acılar seni bulmasın, Ela gözlerine hüzün dolmasın, Melûl mahzun gezip gezip ağlama. Yüreğim yanıyor aşkın harından, Düsürmem sevdanı dertli serimden, Ağlayıp kalbimi sökme yerinden, Bu sinemi ezip ezip ağlama. Silinmez ki sevdan yanar döşümde, Gündüz hayaldesin, gece düşümde, Sen uzak olsan da, aşkın içimde, Dudağını büzüp büzüp ağlama. Gül yüzüne hüzün nedir konmasın, Seni bu hallere koyan onmasın, Aşkın içte kalsın gönül yanmasın, Yaşamından bezip bezip ağlama. Hıçkırığa boğma ela gözünü, Çevirme öteye benden yüzünü, Bağladım aşkına garip özümü, Siyahi´ye kızıp kızıp ağlama. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#10438 |
Usta Yiğido
![]() Bakarım ozanlar uzaktan gezer,
Manyak olsa insan bu hali sezer, Dostum düşmanıma methiye dizer, Anlayamaz kimse halimi benim.
![]() ![]() |
![]() |
#10439 |
Usta Yiğido
![]() Ne sevda yaşarım ne aşk bilirim,
Dost için öldürür hem de ölürüm, Dost haber yollasa durmaz gelirim, Anlayamaz kimse halimi benim.
![]() ![]() |
![]() |
#10440 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ozan olan ayrılırmı buradan.
dostarımız eksik olmaz buradan. bende yazıyorsam uzak sıladan. düşünemez kimse halimi benim..
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |