|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ? | |||
Evet,kesinlikle girmeli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
260 | 81,25% |
Hayır,kesinlikle girmemeli |
54 | 16,88% |
Kararsızım |
6 | 1,88% |
Katılımcı sayısı: 320. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#101 | |
Yeni Yiğido
![]() dede58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.07.2008 14:06
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Yeni Yiğido
![]() dede58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Yeni Yiğido
![]() dede58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Al birde buradan yak. Dakika bir gol bir.Din düşmanı olan birisi değilim.Sadece açtığınız konunun bu ülkede gerçekten sorun olmadığını dile getiriyorum ve ortada büyük bir oyun var bunuda görmelisiniz.İkincisi ben Çanakkalede Mustafa Kemal Atatürkümle beraber savaşmış olan Hüseyin Doğan'nın torunuyum.Ve bizim aile yapımızda askeri disiplin vardır.Terörist kelimesini bir daha düşün. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Yeni Yiğido
![]() dede58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Kocaeli Üniversitesinden 10 bin insan toplayıp km lerce yürüyeceğimizi dile getirip o yolun sonuna geldiğimizde halkla üniversitelileri karşılaştırıp hep bir ağızdan şehitleri andık.Haberiniz var mı? Yoksa bende kanıtlarıda var ilgilenirsen gösteririm.Bana vatan sevgisini aşılayacak beyine saip olsaydınız bugün daha farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 670
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
senin mantığınla düşündüğümüz zaman öyle dememizmi gerekir diye sana sordum çünü sende bazı bahaneler uydurup tüm başörtülü ve dindar insanlara hakaret ediyorsun sana daha öncede söylemiştim saygı görmek için saygılı ol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() abircan
Ya abircan abi bu ne biçim anlayış Müslüman gay olur mu ALLAH rızası için yav şunu bilin İSLAM'ı asla bozdurmam bunun karşısında şiddetle dimdikayaktayım kimse burda fetva vermiyor burda birilerinin İSLAM 'ı bozma düşüncesi varsa sakın unutmayın ALLAH herşeyi işiten ve bilendir... İmam-ı Gazali hazretleri buyurdu ki: Bid�atin de hırsızlık, katillik, fahişelik, içki içmek gibi haramlardan daha büyük olmasının sebebi budur. Günah işleyen kimse, Allah�ın emrine isyan etmiş olur, büyük günah işler. Fakat bid�at çıkaran kimse, Allah�ın, Resulünün ve Resulullahın vârisleri olan âlimlerin bildirdiği hükümleri beğenmeyip yeni hükümler koymaya, bizzat dinin sahibi olmaya çalışıyor. Yani Allah adına, Resulü adına hareket ediyor, hatta onları beğenmeyip kendi görüşünü din gibi ortaya koymaya çalışıyor. Bu bakımdan bid�at ehli, hırsızdan, eşkıyadan, katilden daha büyük günah işliyor. İşte bunun gibi sebeplerden dolayı Peygamber efendimiz, (Ben onlardan değilim, onlar da benden değildir. Onlara karşı cihad, kâfirlerle cihad gibi önemlidir) buyuruyor. (Deylemi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 12:39
Tecrübe Puanı: 709
![]() |
![]() Osmanlıda böyle boş işleri tartışıyordu yok çorbanın içine sinek düşmüş çorbanın içilmesi caizmidir değilmidir islamı düzgün yaşayalım islamı öyle kullanalımki bizi ileriye götürsün öyle boş işlerle ugraşıpta geriye götürmesine izin vermeyelim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1053
![]() ![]() ![]() |
![]() [quote=ceylankimya;224987]abircan
Ya abircan abi bu ne biçim anlayış Müslüman gay olur mu ALLAH rızası için yav şunu bilin İSLAM'ı asla bozdurmam bunun karşısında şiddetle dimdikayaktayım kimse burda fetva vermiyor burda birilerinin İSLAM 'ı bozma düşüncesi varsa sakın unutmayın ALLAH herşeyi işiten ve bilendir... İŞTE BENDE ONU DİYORUMYA ARKADAŞLAR MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ HEMEN ÜNLÜ MODACI BİLMEM KİMDE TÜRBANI SAVUNDU DİYE BAŞLIĞA TAŞIYORLAR BENDE O ADAM KİM İZAH ETTİM, LAF DOLAŞIP GELİP BENİM DİNİMİ SORMAYA KALKIYORLAR, NEYZEN GÜZEL BİR ŞİİRİ VARDI BURAYA KOYACAKTIM AMA ARKADAŞLARIM YANLIŞ ANLAR DİYE KOMADIM, BENDE İSLAMIN BOZULMASINA EN AZ SENİN KADAR KARŞIYIM, KILLA TÜYLE UĞRAŞANLARADA KIZIYORUM KARDEŞİM, ADAM ZEHİRLİYOR BİNBİR TÜRLÜ YOLDAN BİZ NE İLE UĞRAŞIYORUZ, KUSURA BAKMA AMA ÇOK ARAPÇA KULLANMA, BİRAZ DAHA SADE DİLLE YAZAR VE ALINTI YAPARSAN DAHA İYİ OLACAK ARKADAŞIM, SANKİ BAŞKA DİLDE YAZIYOR GİBİSİNİZ BAZAN ANLAMIYORUM, BU BİR ELEŞTİRİ DEĞİL SADECE NAÇİZANE BİR UYARI, AYRICA SADE SANADA DEĞİL TEŞEKKÜRLER
![]() |
#109 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() "BU KONUYU AÇAN VE BURADA YORUM YAPAN TÜM YİĞİDOLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM..." Yaptığım yorumlardan dolayı İSLAM 'ı savunmamdan dolayı kızan arkadaşların hepsinden özür diliyorum ve bu konuda hiçbir yorum yapmama kararı aldım.... sizlere kolay gelsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [quote=abircan;224991]
Alıntı:
|