![]() |
#131 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YA SENİNLE YA SENSİZ (45122 Hit)
Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz! AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#132 |
Usta Yiğido
![]() SÜRGÜNÜM (12047 Hit)
Her gün yeni bir yangında hayatım Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm Yetmiyor ah isyanlarım yetmiyor Dağda sürgün taşta sürgün bitmiyor Hasret bana pusu kurmuş bekliyor Gecelerden gecelere sürgünüm. AHMET SELÇUK İLKAN
![]() |
#133 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.02.2024 06:14
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
![]() KRONICK gercekten cok begendım ellerıne saglık
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Usta Yiğido
![]() Sana söylediğim tüm şarkılarda,
Aşkımı haykırdım duyan olmadı, Kendimi kaybettim hatıralarda, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. Kimisi kul etti, kimisi köle, Mutluluk yerine verdiler çile, Hasreti sapladım şimdi kalbime, Karşıma gerçekten seven çıkmadı. O suskun akşamın her saatinde, Kaç gece ağladım duyan olmadı, Yıllarca yaşadım kalbim dolmadı, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.
![]() |
#135 |
Usta Yiğido
![]() unutmuşum
Değişen ben miyim öyle Ben miyim eski sevdalara mendil sallayan Şu eller Şu gözler Şu kalp benim mi yoksa Ya şu gülen adam ben miyim? .. Demek ki unutmuşum Ağaç ağaca benziyor artık Deniz denize Çiçek çiçeğe Şiirler yazmıyorum artık bak Gözlerinin güzelliğine... İyi seni unutmuşum !
![]() |
#136 |
Usta Yiğido
![]() Ey benim doğmayan sabah yıldızım
Geceler mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın?
![]() |
#137 |
Usta Yiğido
![]() Terkeden sen oldun niye yanayım
Kanayan kalbini niye sarayım Sevgilim deyipte nasıl anayım Sen bana dost bile olamadın ki İçimde alevdin, rüzgarsız söndün Bir yangın olupta yakamadın ki Gözümde yaştın sen, düştün döküldün Kalbime yol bulup akamadın ki..
![]() |
#138 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ya yeniden hayatıma dönersen ?
Buyur etmeye gücüm varda hoşçakal demeye yok.. Ya yine gelipte gidersen.. yağmurla .. sel, feryat.. Şehir yamaçlarında soluklanmaya halim kalmaz.. Her akşam cektiğim günün nefesinden kalan izmariti hissediyorum.. Kalbim mırıldanıyor, kalp damarlarım inliyor.. Yokluğunla çoğalıp sıkışıyorum.. Sana sayfalarca okunmamış mektuplar yazıyorum sevgili.. Yüzümü döküyorum kelimelere.. Ya yeniden hayatıma dönersen ? Son soluğundaki beni hatırlayacak mısın sevgili.. Yoksa beni dostluk kavramına mı sığdıracaksın ? Yapma sevgilim.. böylesine dönme bize.. Seviyorum Seni.. Bazen keskin iniş çıkışlarla karalıyorum hayatımı.. Tıpkı bir kayada sendeleyip kafamı vurur gibi.. Sadece benim olanı istiyorum ; senimi ver , sevgili.. Seni.. başkalarında emanet doLaşmandan bıktım.. Çizdiğim hiç bir duman senin buharına benzemiyor.. Yağmurlu buhralara sokulmamı istemiyorsan yardım et bana.. Elini ver.. Seviyorum seni.. Ya yeniden hayatıma dönersen ? Bir sigara kaç kez söndürülür ? Bir sen kaç kez üst üste söndürülür ? Parmak uçlarımda yaktım seni.. peşi sıra sigaralar söndürdüler parmaklarımda.. Kalbim sızlandı ve uyuttu beni.. Gecenin üçünde düşüme uğradın.. uyandığımda sesin hala kulağımdaydı.. Gitmenden korkup uyuyamadım.. Ya yeniden hayatıma dönersen , dedim kendi kendime.. Bir sen daha kaldıramazdı kalbım.. Çok yormuştun beni o sende.. Sere serpe toprakta bırakmıştım geçmişimizi.. Yeniden yağmurlarla filizlenmesine dayanamam.. Hakkını helal et sevgilim.. Mavinin altında bir yağmur daha doğarsa , bilki o gün ben mavide kalacağım.. Islanmamak üzere.. Ya yeniden hayatıma dönersen ? Özlem dolusun biliyorum.. Sandalınla salına salına toprağında gezinmeye devam et.. Belki özlemin teselli bulur.. ama , Onların arasında yakılanlar gibi bende yokum.. Ya yeniden hayatıma dönersen ? Uyuya kalırsan koynumda.. Nasıl uyandırırım seni.. Gözüm kapalı göz bebeklerini ararken kim bulabilir beni.. biliyorum koynumda , göğsümdeki yarasın.. Ne olur beni satırlarda arama , göz bebeklerimde arama.. Sende ara.. Seni bana ver , Ben sende kalsın sevgili !...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#139 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sadece sen sev istedim
sadece sen sar yüreğimin her köşesini seni gördüm nereye baktıysam kime koşsam gözlerine götürdü gözlerimi hep sen vardın sorgularımda korkularımda bir tek sen kaldın çaresiz yalanı uzak,sevdası temiz ve kıyısı berrak bir denizde dalgalandı sevgim seni sevmek acı verdiğinde bile acımı da sevginle birleştirip daha fazla sevdim seni ellerimi ilk defa sen tuttuğunda sıcak hissettim seni bütün sıcaklığımla sevdim okyanusları bilirsin sığdırabilir misin onları bir kavanoza ya yıldızları...onları da sığdıramazsın bırak bir kavanozu,koca bir dünyaya oysa ben ben küçücük yüreğime sana olan aşkımı sığdırdım hem okyanuslardan büyük hem de yıldızlardan çok olmasına rağmen ey sevgilim,ey sevdiğim yürekli olmak zormuydu sahiden yürekli olmak zormuydu sahiden
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#140 |
Usta Yiğido
![]() senden ne haber Giderken ne büyük sözler etmiştin Ben hiç unutmadım senden ne haber? Ölsem de bu sevda bitmez demiştin Ben aynı aşığım senden ne haber? Dönüşü olmayan yolda mı kaldın? Dağların ardında çölde mi kaldın? Yoksa yabancı bir kolda mı kaldın? Ben aynı yerdeyim senden ne haber? Ağladığın günde mendilin oldum Karanlık gecende kandilin oldum Aşığın esirin, sevgilin oldum Ben aynı sevdalı senden ne haber?
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|