|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tarz günlere pek önem vermem, çünkü insanı bir gün hatırlayıp diğer günler unutmak olmaz sevgi varsa her zaman vardır.
Ancak isteyen sevdiği kişiye bir gül alıp yada farklı bir hediye alıp verebilir, bunda ne sakınca olabilir ki? Yapılan bu dağ başı haraketi olumlu bulan arkadaşları hayretle karşıladığımı belirtmek isterim, yapılan şey hiçte hoş bir şey değil. Bu ülkede kanun nizam yokmu ? İsteyen istediği şeyi yapabilirmi? O zaman isteyen istediği şeyi karşı çıktığı şeyi çeteler kurarak halletmeye çalışsın ne güzel bir ortam olur değilmi? Ya size yalnış gelen birşey başkasına doğru gelebilir herkes karşı fikire saldırıp dağıtmalımı ? Şahsen ben bu olayı tertipleyenleri kınıyorum. Olmaması gereken bir davranış şekli demokrasi demokrasi bağırırıyoruz ama nedense baskalarının hakkına saldırmayı haklı bir davranışmış gibi görüyoruz.
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş iyi etmişler
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2256
![]() |
adamlar ekmekkleri dagıtmışlar fakirlere.bi nevi zenginden alıp fakire vermişler
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzelli de o zaten...
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 708
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2256
![]() |
"Yeşilliklerde 14 Şubat İndirimi", "Sevgilisi için bir maydanoz alana, bir maydanoz da bizden", "Sevgililer Gününüz kutlu olsun, maksat yeşillik olsun", "14 Şubat'ınızı kutluyoruz, herşeye maydanoz oluyoruz"
bunlar nasıl pankart anlamadım dogrusu yeşillerde 14 şubat indirimi ne yani akşama maydanozmu götürecek adam karısına sevgililer günü hediyesi olarak ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1243
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ediyorum bu grubu.... Biraz hayal ürünü gibi geldi ama eğer bu eylemleri yaptılarsa da kutlamak hatta katılıp yardımcı olmak, Sivas'ta da bir şubesini kurmak lazım...
![]() Sevgililer Günü Hristiyanlar için kutsal sayılan bir St. Valentine isminde bir rahibin öldürüldüğü gün olan 14 Şubat günü anma anlamıyla ortaya çıkmıştır... O bakımdan ben bir Türk olarak illede anılacak birşeyler varsa tarih araştırılır Efsane olan Ferhat ile Şirin ya da Leyla ile Mecnun gibi aşklar Türk tarihinde varsa onların ölüm yıldönümü sevgililer günü olur... Ancak yılbaşı ayrı bir konu yılbaşı Hristiyan bayramı değildir Noel bayramı 21'inde başlar 28'inde biter yılbaşı 31'i gecesidir onların bayramını kutlamamız gibi bir durum değildir bu fakat 14 Şubat bildiğin Valentine'i anmak için ortaya çıkmış bir bayram... Ayrıca Kapitalizmin güzel oyunlarından birisi, yani..... Çiçekler 3 kat artar, hediyeciler, takkıcılar, kuyumcular bayram eder.... Geçmişte kutlamak zorunda 1 kere kaldım onda da gülü 12 Şubatta aldım evde vazoya koydum kazıklanmadım Kutlayan arkadaşlar varsa öneririm![]() Saygılar....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|