|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1253
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben de sana şunu söyleyeyim temayül yoklaması, anket felan hiç... Partinin başında bir Bolu Bey'i var ve o ne derse o olur... O kadar anket manket masraf yapacağına, eğer hakikaten sadece o sonuçlar değerlendiriliyorsa ve adaylar sadece o sonuçlara göre belirleniyorsa koyar sandığı ilçe başkanlıklarına öğrenir sonucu listeye de dokunmaz... Siz bana istediğiniz kadar anlatın fikrim değişmeyecek... Çünkü benim ailemde AKP'li insanlar da var ve üst düzey siyaset yapıyorlar hatta bir tanesi dediğiniz anket ve Temayül yoklamasından 1. çıkmasına rağmen 2007 seçimlerinde listeye giremedi, buna ne cevap vereceksiniz? Ayrıca 4 vekilin temsil edeceği konusunda çok güvenmeyin halkımıza...Bunun yanında Halka inilmez Halk herşeyin üzerindedir, halka bunu sormak demokrasi oluyor ama halkın verdiği cevapları uygulamamak ise ne oluyor? Hiç sormasa daha iyi ya, hem soruyor hem uygulamıyor, işte o da demokrasi değil ayıp oluyor...
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
İkinci husus Kıbrıslı arkadaşın dediği gibi göstermelik bazı şeyler yapılsada yine son söz genel başkan ne derse o oluyor malesef. Burada istediğimiz şey hangi parti olursa olsun adı önemli değil parti içi demokrasi tam olmalı, Göstermelik demokrasi ile işime gelince binerim gelmeyince inerim demokrasileri ile değil.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 757
![]() |
halka inmek derken amacım sorması üzerineydi ilk satırlardada öyle yazmışım..bir kere bu oylamalar gizli oluyor herkes göremiyor etkileme, baskı kırgınlık vs gibi durumların olmaması için akrabalarınızda iyi istihbrat var demekki öğrendklerine göre..demokrasiyi chp mi yapıyor bundan önceki senelerde sarıgül ile baykal arasında geçen seçimde demokrasiyi çok iyi şekilde gördük partiden ihraç edildi sarıgül aynı şekilde baykalın genel başkanlıktan inişide demokratikti bişey demiyorum demokratiklik buysa buyrun siz demokrasinize devam edin
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sarıgül hakkında bir dava vardı ve daha aday olmadan çok önce disipline sevk edilmişti, kendisini aklaması istenmişti ama o buna aday olarak cevap verdi, kurultaya gidildi kavgalar edildi ama sonuç olarak kurultaya gidildi yani aday olabildi adam genel başkanlığa eğer aday yapılmasaydı, kurultaydan önce ihraç edilseydi dediğinde haklıydın seçimi kaybetti daha sonra da disiplin kurulu kararını verdi... CHP içerisinde üyelerin, belediye başkanlarının ya da vekillerinin ihraç edilmesi için hüküm giymelerine gerek yok, sağlam iddia olması yeterlidir... Bu da dürüstlükten gelmektedir hatta vekiller aday olduklarında tahütname imzalarlar hakkımda çıkacak bir suç iddiası üzerine dokunulmazlığımın kaldırılması için meclise dilekçe vereceğim diye... Deniz Bey'in başına gelen bir komplodur ve eğer bu komployu çözmekle mükellef olan İçişleri bakanlığı hala çözmüyorsa 1 yıl geçmesine rağmen üzerine gitmiyorsa bunun altında birşeyler ararım ben... Saygılar...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 757
![]() |
içişlerinin görevi iyi güzel diyorsunda adam hem mağdur hem savcının seslediği halde ifade vermeye gitmiyor valla ben çözemedim chp yi ne yapmayı amaçlıyor ... chp konularını chp başlığı altında paylaşalım demişsin katılıyorum güzel ama attığın linkte chp ile ilgili bir haberdi ne işi var başbakanın haberinn altında
Saygılar... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet 2 dudak arasında ki cümleyle olmaz bu işler. Kimse böyle bir riske girmez ne iktidar girer nede başka bir parti. BOUN haberde "son sözü r.t.erdoğan söyleyecek" diyor. Bu şu demek oluyor ki r.t.erdoğana gelene kadar ondan önce başka uygulamalar oluyor, elemeler oluyor vs. Haberin özü bu. Yanlış mıyım.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Yiğido
![]() ![]() tavarih Şuan
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
Alıntı:
Turan Topgül ve Hilmi Bilgin daha önce il teşkilat seçimlerinde sorunlar yaşamışlardı. Turan Topgül ile Zeki Kılıç'ın yaşadığı sorunlar gazetelere çıkmıştı. Şimdi her ikisi de aday. Hilmi Bilgin ile de Ömer Kulaksız arasında Hakan Akkaş'ın il başkanı seçildiği seçimlerde sorunlar yaşandığı yazılmıştı. Şimdi hem Hilmi Bilgin hem Ömer Kulaksız aday. Açıkçası böyle birbirleriyle sorunu olan adayların bir arada veya tek tek aday gösterilme şansını sıfır görüyorum. Bana göre 5 kişilik liste şöyle açıklanacak ; 1 - ) Mustafa Açıkalın 2 - ) İsmet Yılmaz 3 - ) Bekir Ulubaş 4 - ) Sami Aydın 5 - ) Reyhan Gazel |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yiğido
![]() ![]() tavarih Şuan
Son Aktivite: 19.07.2014 12:21
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
Bu arada Mhp'de de bir hareketlilik var. Bbp'nin tek başına seçime girmesi durumunda baraj sorunu yaşayacağını düşünen Mhp Sivas'ta iddialı olmak istiyor.
Mhp'de özellikle şu üç isim en önde yer almaya çalışacak diye düşünüyorum ; Ünal Coşkun Edip Semih Yalçın Mustafa Mit |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Şimdi Deniz Baykal, eğer kendi iyiliğini istiyorsa kendi masumiyetini ortaya koymak istiyorsa Ergenekon falan karıştırmadan soruşturmada ifade vermesi gerekir. Bence. Tamam Ergenekon satırlarında isminin geçmesini istemiyor olabilir. Haklıdır. Partisinin de Ergenekon la anılmasını istemiyor olabilir (Parti dedim çünki, olayın içinde Kılıçdaroğlu da var Tekin de var). CHP Genel Başkanının böyle bir komplo olayında isminin geçmesi de kötü birşey. Bence biran önce kimse zarar görmeden, kimse kötü anılmadan, kimsenin değerleri zedelenmeden, herkes ifadesini vermeli, olay bir an önce çözülmelidir. |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Usta Yiğido