Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ. - Sayfa 20 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.06.2013, 20:34   #191
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 962 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne taksimi ne direnişi millet savaşı unuttu savaşmayı direnişi körebe oyunu sanıyor herhalde.
bu ülke hepimize yeter uyanık olmak lazım. önce alevi sünni oyununu denediler olmadı.sonra kürt türk oyununu denediler yemedi.şimdi tekrar sağ sol oyununu oynuyorlar.
kendi savaş uçağımızın tasarımının yapılıyor olması ilk uzun menzilli füzemiz cırıtın denemelerinin süper geçmesi bazı çevreleri baya korkutmuşa benziyor.tankımız büyük sipariş alıyor heronlarımız yok satıyor beyler dışarıya savunma sanayi satıyoruz akıllı olun uyanık olun
Siz galiba uzayda yaşıyorsunuz. Nerdeyse yabancı ülkelere borç dağıtıyoruz diyeceksiniz. Hey Allahım ne günlere kaldık.
Alt 06.06.2013, 20:34   #192
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 499 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şu "yalakalık" kelimesini bana karşı bir kez daha kullanmayın. Yoksa size karşı farklı kelimeler kullanmak istemem. Alttan almaya çalıştıkça, sağduyulu davranmaya çalıştıkça, siz su üstüne çıkmaya devam ediyor ve kelimelerinizde ağırlaşmaya, insanları koyuna benzetmeye devam ediyorsunuz.

Şimdi konumuza geri dönelim, siz bana İstanbulda sağı solu yıkan, yakan, taş atan, parçalayan kişilerin polisler olduğunu söylediniz. Bende nene-hatun sizin şöyle bir iddaanız var; sağı solu yıkan,yakan kişilerin polisler olduğunu yada polisler tarafından tutulmuş şahıslar olduğunu iddaa ediyorsunuz öyle mi? dedim evet dediniz. Bende size bu iddaanızı ispatlamanızı rica ettim. Ve sizde bana İzmirde ki "eli sopalı" kişileri gösterdiniz. Konumuz istanbul olmasına rağmen ben yinede size cevaben İzmir Valisinin açıklamasını dile getirdim. Siz yinede bu açıklamaya inanmadınız. Gelgelelim İstanbulu yıkıp yakan kişiler hakkındaki idaanızı ispatlamak üzere bir veri paylaşmadınız. Şimdi tekrar bu konu hakkında cevabınızı rica ediyorum. Herhalde "akpciler videoları sildi, resimleri kaldırdı o yüzden ispatlayamam" demeyeceksinizdir.
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.

Dönelim konumuza sana İstanbulda ilk gece yaşananları anlattım atmleri tahrip edenin ve cam çerçeveyi kıranların polis olduğunu söyledim . Sen daha konuya dahil olmadan da farklı kişilere verdiğim cevaplarda halkın bu konuyla ilgili çektiği videoların kaldırılabileceğini söyledim. Zira sosyal medyada bir çok şey engellenmeye başladı. Polis parayla tutuyor demedim .Parayla tutulmuş adamlar dedim.Ve padişahınızın kendi tabanını kışkırtmasından sonra olduğunu da ve bunların polisin yanında yer alarak provokasyonlara imza attığını söyledim İstanbul ve başka yer hiç farketmiyor bu taktikler her yer de uygulanarak provokasyona neden oluyorlar. Size aynı taktiğin uygulandığı bir olayı anlattım. Kendi gözlerimle gördüğüm şeyleri henüz pcye geçirmek gibi bir teknoloji gelişmedi.

Alıntı:
Herhalde "akpciler videoları sildi, resimleri kaldırdı o yüzden ispatlayamam" demeyeceksinizdir.
Bunu zaten söyledim. Ama sana şunu da dedim 1mayıs1977 de ortaya çıkan katliamların devlet eliyle yapıldığı ortaya çıktı ben o zaman çocuktum ama gördüm. Merak etme sende gün gelir bu olayın belgeleri açığa çıktığında kimin ne yaptığını görürsün. Sen bütün söylediklerimin yalan olduğunu varsay ve bekle. Hiç bir şey gizli kalmaz. Hatta içişleri bakanıbu tür haddini aşan polislerin tespit edildiğini ve haklarında soruşturma açıldığını da söyledi.
Alt 06.06.2013, 20:37   #193
Alibaba58
Usta Yiğido

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ben bu forumda teşekkür butonlarını bile kullanmak istemiyorum. Görüyorum ki farklı görüşten aynı şeyi söyledikleri halde herkes kendi görüşündekine bu hakkı kullanıyor.Yandaşlık ayrıcalık, grupçuluk olmasın diye bu butonu kullanmamayı tercih ediyorum
Ben bütün gücümle size teşekkür etmeye devam edeceğim Sayın nenehatun. Kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün.
Alt 06.06.2013, 20:37   #194
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 499 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz galiba uzayda yaşıyorsunuz. Nerdeyse yabancı ülkelere borç dağıtıyoruz diyeceksiniz. Hey Allahım ne günlere kaldık.
Sayın alibaba arkadaşımız bu konuda doğru söylüyor. Ben de her ay sivil savunma havacılık ve sanayi dergisi alırım. Hatta kendi tankını kendi yapan 4-5 ülkeden biriyiz.Savaş ta köprü olmayan yerlerde köprü kurmak için suda ve karada gidebilen bir araçta yapılmış bunu da dünyada bir tek Türkiye yapıyor.

Ama tabi bunu bu hükümete bağlamanın bir anlamı yok .Bunlar senelerdir sürdürülen projelerin hayata geçirilmeye başlanmasıdır

Konu nene-hatun tarafından (06.06.2013 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir..
nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2013, 20:41   #195
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 18:07

Tecrübe Puanı: 535 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İnsanlaşmak için felsefe ve mantık dersleri okutuluyor mu biraz da onlardan bahset.

Kimse sağ sol oyunu oynamıyor. Otorite yaşam alanımıza girmesin diyor o kadar. Bizi yönetenler hukuk dışına çıkmasın diyorlar ayrıca..
dün o otorite benim üniversite baş örtüme,askeriyede namaz kılan subayıma.ilkokulda namaz kılan öğrencilere,baş örtülü meclise giren bayan milletvekiline.yemin töreninde oğlunu izlemeye gelen anneye başın örtülü diye karışırken siz nerdeydiniz ?
o zaman otorite sizdiniz değilmi kıs kıs gülüyordunuz şimdi o taksimde eğlemleri biz yapsaydık.
kaç kişi ölürdü sana soruyorum asker polis öyle dururmuydu bu devletin size verdiği önemi dahi bilmeyecek kadar gözlerin vede kalpleriniz mühürlenmiş RABBİM sizi islah etsin
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2013, 20:44   #196
kuzu_58
Yiğido
NO AVATAR

kuzu_58 Şuan kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.12.2013 18:07

Tecrübe Puanı: 535 kuzu_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
evet bugün başbakanımız tunusa büyük bir ekonomik yardım yaptı.geçimşde somaliyede yaptık.
afrika dünyada nerde bir aç ülke varsa hepsine yardım ediyoruz devlet olarak.
borç değil yardım ediyoruz beyfendi.
borçu IMF vereceğiz hemde 5 milyar dolar artık onlar bize ezile büküle gelecekler
biraz bu ülke ile gurur duyun şayet duymuyorsanız gölge etmen başka ihsan istemek
kuzu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2013, 20:51   #197
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dün o otorite benim üniversite baş örtüme,askeriyede namaz kılan subayıma.ilkokulda namaz kılan öğrencilere,baş örtülü meclise giren bayan milletvekiline.yemin töreninde oğlunu izlemeye gelen anneye başın örtülü diye karışırken siz nerdeydiniz ?
o zaman otorite sizdiniz değilmi kıs kıs gülüyordunuz şimdi o taksimde eğlemleri biz yapsaydık.
kaç kişi ölürdü sana soruyorum asker polis öyle dururmuydu bu devletin size verdiği önemi dahi bilmeyecek kadar gözlerin vede kalpleriniz mühürlenmiş RABBİM sizi islah etsin
Kuzu sen yazılanları anlıyor musun gerçekten? Otorite kimsenin yaşam alanına girmesin diyorum. Bunu anladın mı? Sizin otorite bizim otorite diye ayırdım mı ben?

Otoritenin kimsenin yaşam alanına girmemesi fikrini doğru buluyor musun? Sen onu söyle..
Alt 06.06.2013, 20:51   #198
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.

Dönelim konumuza sana İstanbulda ilk gece yaşananları anlattım atmleri tahrip edenin ve cam çerçeveyi kıranların polis olduğunu söyledim . Sen daha konuya dahil olmadan da farklı kişilere verdiğim cevaplarda halkın bu konuyla ilgili çektiği videoların kaldırılabileceğini söyledim. Zira sosyal medyada bir çok şey engellenmeye başladı. Polis parayla tutuyor demedim .Parayla tutulmuş adamlar dedim.Ve padişahınızın kendi tabanını kışkırtmasından sonra olduğunu da ve bunların polisin yanında yer alarak provokasyonlara imza attığını söyledim İstanbul ve başka yer hiç farketmiyor bu taktikler her yer de uygulanarak provokasyona neden oluyorlar. Size aynı taktiğin uygulandığı bir olayı anlattım. Kendi gözlerimle gördüğüm şeyleri henüz pcye geçirmek gibi bir teknoloji gelişmedi.

Bunu zaten söyledim. Ama sana şunu da dedim 1mayıs1977 de ortaya çıkan katliamların devlet eliyle yapıldığı ortaya çıktı ben o zaman çocuktum ama gördüm. Merak etme sende gün gelir bu olayın belgeleri açığa çıktığında kimin ne yaptığını görürsün. Sen bütün söylediklerimin yalan olduğunu varsay ve bekle. Hiç bir şey gizli kalmaz.
Cürmüm (cirm) ne kadar biliyor musun ki?

Çok güzel. Genelde de böyle oluyor zaten bizim sitemizde, bir iddaa ortaya atılır ve ispatlanamaz. O iddaa üzerinde çok laf söylenir. İnsanlar suçlanır, zan altında bırakılır. Tartışma ortamı alevlendirilir derken sonra SUSULUR. Çünkü iddaa ispatlanmamıştır. Ve iddanın gerçeklik payı kalmamıştır.

Yanlız çok güzel bir neden ortaya sürmektesiniz. "AKP videoları sildi. Resimleri, belgeleri kaldırdı" ne güzel. Bende o kadar iddaa yazayım. Bazılarını kafamdan uydurayım, bazılarını az çok gerçeğe dayandırayım, eskilerden bahsedeyim derken ortada bir gerçeğe yakın iddaa oluşturayım. Ama kanıtlama noktasına gelince foyam ortaya çıksın... ne güzel değil mi. Bakın benim de bir iddaam oldu.
Alt 06.06.2013, 20:52   #199
Alibaba58
Usta Yiğido

Alıntı:
Konu yine baş örtüsüne geldi. Bu karın ağrınız ne zaman bitecek acaba. Takılmış plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Şimdi devran bizim aynı eziyeti biz yapalım demeye getiriyorsunuz. Ama bu halk bunları yemiyor artık. Özellikle Taksim'de ve semtlerdeki eylemlerdeki türbanlı bayanları gördükçe asıl Allah sizi ıslah etsin diyesim geliyor.
Alt 06.06.2013, 20:54   #200
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Olaylar başladığında salağın biri yazıyorki "Hükümet feysbuk ve twiter'a girişleri yasakladı engelledi" Ve bunu da twiter üzerinden yazıyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)