|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() sivasli gönül Şuan
![]() Son Aktivite: 22.09.2012 21:06
Tecrübe Puanı: 613
![]() |
![]() SELAM OLSUN Düşünürüm nice nice Kâînat ki bir bilmece Allâh adın hece hece Ananlara selâm olsun Aynı olan içi dışı Gerçek gören yazı kışı İmanıyla mümîn kişi Olanlara selâm olsun Hâk yolunda verenler can İslâm için dökerler kan Derd ehline gerçek derman Bulanlara selâm olsun Güle hasret bülbüllere Tatlı sözlü tüm dillere Sevgi dolu gönüllere Girenlere selâm olsun İmânında hep gizlice İslâm ile tam sözlüce Hâk yolunda gündüz gece Gidenlere selâm olsun |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sivasli gönül'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() ![]() Bekledim Saymadim hasretinle bu kacinci yilbasi Bir ihtimal de olsa doner diye bekledim Ne bir demet karanfil ne bir damla gozyasi Bir hal hatir sormayi dener diye bekledim Su kista kiyamette omrume dusen karda Bir dostuma ugrayip ahvalimi sorar da Belki de bir merhamet duyar da Yenilmez gururunu yener diye bekledim Bir yanda gozlerimde ebediyet uykusu Bir yanda seni son kez gorememek korkusu O guzel ellerinden icersem bir damla su Butun izdiraplarim diner diye bekledim Perdesiz pencereme safakla soktugun an Gelipte basucumda boynunu buktugun an Pinar dudaklarindan ismimi doktugun an Icimdeki yanardag soner diye bekledim Ne sikmaga gucum var versen bile elini Ne sarmaga mecalim var o incecik belini Alnimda hayal edip o minicik mendilini Gul kokusu tenime diner diye bekledim Dudaklarimda tekbir ellerim goge acik Sen diye irkilirim ses duysam en ufacik O mavi gozlerini bir daha son defacik Dunya gozuyle gormek huner diye bekledim.. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1816
![]() |
![]() evet sol yanın acısı bayağı kötüymüş meğer
annecim seninde hep sol yanın acırdı sen acından kurtuldun annecim annein acısı kızına çayizmiş ya sen acını kızına verdin gittin ama ben vermek istemiyorum kızlarıma onlar daha çok gençler kıyamamki emiinim sende vermek istamazdin hayatta olsaydın sende bize kıyamazdın kız kardeşimede vermişin meğer yani paylaştırmışın bugün doktor söyledi sen aklıma geldin annemin hastalığı dedim doktora sol göğsünü aldırmıştık dedim korkma dedi doktor tedavisi mümkünmüş korkmuyorum anne sadece sevdiklerimden ayrılacağım diye üzülüyorum ama daha vaktim var hiç değilse torunlarını evlendirseydim diyorum gözüm arkada olmazdı dimi rahat olurdum ama allah büyüktür be anne belkide evlendiririm bellimi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3325
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BİLSEN
Kırdığın kadehte kalan ömrümden, Ağlarsın içtiğin yılları bilsen. Sayende sararıp solan ömrümden, Ağlarsın biçtiğin dalları bilsen. Bağban eyle dedin beni bağrına, Yanılıp yakılıp uydum çağrına, Bir demet hercai çiçek uğruna, Ağlarsın kırdığın gülleri bilsen. Ateşe su dedim göz göre göre, Aklım zavallıydı duyguma göre, Bahtına şükretti mecnun bin kere, Ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen. Ar ettim sakladım uğraşlarımı, Haberdar etmedim sırdaşlarımı, Gizlemek isterken gözyaşlarımı, Ağlarsın seçtiğim yolları bilsen. Sefiller gücünü bende sınadı, Kimi kaçık dedi, kimi bunadı. Berduş eleştirdi ,sarhoş kınadı, Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen. Felsefe böyledir divanelerde, Teselli aranır bahanelerde, Bir kadeh mey için meyhanelerde, Ağlarsın düştüğüm halleri bilsen. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() GÖNÜL NİKAHI İlk görüşte başlar, kalplerde telaş Çok erken kıyılır gönül nikahı Sevgiyi yudumlar, göz yavaş yavaş Bakarken kıyılır gönül nikahı... Beklenen karşına çıkar bir sabah, Belki yeşil gözlü, belki simsiyah, Daha ilk gürüşte yürekten bir ah, Çekerken kıyılır gönül nikahı... Neler uydurursun gör daha neler Nice mazaretler, ne bahaneler Kederli gözlerden billür taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı... Alnında sevecek yazdıktan sonra Eninde sonunda senindir sıra Bir vesile olur kibrit sigara Yakarken kıyılır gönül nikahı Düşürür sevdaya yaşı onücü Tanımaz günahı, kanunu, suçu Gururun belini sevginin gücü Bükerken kıyılır gönül nikahı... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1816
![]() |
![]() çok teşekkürler bial kardeşim bunu ben alıntı yapmadım kendi başıma gelen olayları yazdım sadece sol yanım acıyor anne alıntı kardeşim diğerleri gerçektir.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() GÖNÜL SORGUSU Takvimler de onlu yıllar değişti, Değişmedi sende hayâl tutkusu. Dal belini saran kollar gelişti; Gelişmedi sende sevda duygusu. Gül nefesin leylak kokun seninle; Mutluluklar sana yakın seninle; Gitti huzur, gitti sükun seninle; Gitti gelmez gözlerimin uykusu. Takatim yok muradıma yetecek, Sevabım yok günahımı örtecek; Korkuyorum ömür bitti bitecek, Bitmeyecek şu gönlümün kaygısı. Ya sen, ya hiç gönül yapmış seçimi, Mümkün değil başkasıyla geçimi, Düşündükçe ürpertiyor içimi, Son nefesi sensiz vermek korkusu. Meyhanede aradığım teselli, Hasretine mahkûm etti temelli; Ne tahliyem belli, ne günüm belli, Sürüp gider şu gönlümün sorgusu. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Yiğido
![]() Nisan Şuan
![]() Son Aktivite: 13.07.2011 16:26
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() kardelençiçeği şiirlerinin hepside çok güzel.. emeğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Nisan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() GÜZELSİN Görenler kendini beğenmiş sansın, Sen böyle havalı pozla güzelsin. Varsın âşıkların bıksın usansın, Sen böyle cilveyle, nazla güzelsin... Göz göre gelince aklım şaşıyor, Yüreğim koşmaktan yorgun düşüyor, Sığmıyor gönlüme aşkın taşıyor, Sen benim haddimden fazla güzelsin... Vadesi yakına eğleme meyil, Sen sen ol zamanı zengine eğil, Ben gibi hüzünlü hazanla değil, Sen, taze baharla yazla güzelsin... Aşk hevesle başlar, hasret, gurbetle. Solmasın gençliğin gamla, kasvetle. Çünkü sen her zaman sen muhabbetle, Şiirle, şarkıyla, sazla güzelsin... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |