|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları Sivas' taki Şirketler, Sivasli Şirketler, Sivasli Firmalar |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#211 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() Alıntı:
Bu firmayı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden daha yakından tanıyabilirsiniz. Yatırım yapan işadamımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum.
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2009 07:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sn. BOUN BEY benden önce davranmışsınız tşk. ederim. bu bize bugun büyük bir moral oldu. Bu fabrikada elektonik inşaat makinaları üretilecek. Sivas ta sanayinin en ilerisinin olabileceğinin bir kanıtıdır bu yatırım. Sivas ta sanayi olmaz zihniyetinin yıkılışıdır bu yatırım. Bu fabrika ilerde daha da büyüyerek en az 300 kişiye istihdam sağlayacaktır. Şu yorumu da yapıp bitiriyorum: Sivas kalkınmadan Sivasspor kalkınamaz. Sivas kalkındığına göre Sivassporumuz da gelecekte tarih yazmaya devam edecektir inş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() |
![]() Erol Evcil'in batan şirketleri TMSF yönetiminde kâra geçti
Evcil'in gizli ortağı olduğu gerekçesiyle el konulan Nilüfer Turizm, Sivas Demir Çelik, Erege Demir Çelik'in yönetimine TMSF'nin kayyum olarak atanmasından sonra şirketler gelirlerini artırıp kâra geçti. Erol Evcil'le bağlantılı şirketlerden İzmir'de bulunan Erege Metal'e mahkeme kayyum atadıktan sonra bankaların kredi vermediğini ve şirketin hacizlerle çalışamaz hale geldiğini söyleyen Sider (Erege Metal) Genel Müdürü Ramazan Tekir, "Piyasa TMSF'nin adına güvenip 1.5 aylık kredi açtı. Yoksa şirketi ayakta tutmak çok zordu" diye konuştu. Aynı grupla ilişkili olduğu için TMSF'nin yönetime atandığı Sivas Demir Çelik Genel Müdürü Celal Dağgez de "Biz yönetimi devraldığımızda şirket borç batağındaydı. TMSF adı olmasa işimiz çok zordu" dedi. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Haziran 2006'da gerçekleştirilen "Bozuk para" operasyonu kapsamında tutuklanan Erol Evcil'in sahip olduğu şirketleri basın mensuplarına tanıttı. Evcil'in gizli ortağı olduğu gerekçesiyle el konulan Nilüfer Turizm, Sivas Demir Çelik (Sidemir), Erege Demir Çelik şirketlerinin genel müdürleri, Bursa 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, TMSF'yi kayyum olarak ataması sonrası kâra geçtiklerini söyledi. Nifüler'de yolcu sayısı arttı TMSF tarafından Nilüfer Turizm Genel Müdürlüğü'ne getirilen Şerif Eren "Nilüfer Turizm'in geliri yüzde 70 artış ile 34 milyon 765 bin 384 YTL'den, 59 milyon 95 bin 964 YTL'ye çıktı. Grup şirketler toplamında gelir, yüzde 57 yükselişle 68 milyon 874 bin 28'e çıktı. Devlete ödediğimiz vergi de 3 milyon 83 bin 494 YTL'den 14 milyon 192 bin 66 YTL'ye yükseldi" dedi. Göreve 30 Haziran 2006'da geldiklerini söyleyen Eren, taşınan yolcu sayısını 2 milyon 728 bin 739'dan yüzde 12 artırarak 3 milyon 67 bin 227'ye yükseltip, sefer başına doluluk oranının 37'den 42'ye çıktığını belirtti. Eren bir soru üzerine göreve geldikten sonra hiçbir tehdit almadığını, korumaya görevlisiyle gezmeye ihtiyaç duymadığını belirtip, "Soğan yemedik ki ağzımız korksun. Biz devletin görevlileriyiz" dedi. Sidemir'den kesintisiz üretim TMSF tarafından göreve getirilen Sivas Demir Çelik Genel Müdürü Celal Dağgez, Sidemir'in tüm piyasaya borçlandığını ve kapısına kilit vurulmasının konuşulmaya başlandığını belirterek "Şimdiye kadar hiçbir kış mevsiminde endüstriyel anlamda çalışamamış olan şirket, 21 aylık kayyumluk döneminde kesintisiz üretim yaparak endüstriyel ve ticari faaliyetlerine devam etti. Bunun sonucu, 2005'te 22.9 milyon YTL, 2006'da 17.2 milyon YTL zarar ederken, TMSF'nin yönetime geçmesinden sonra, 2007'de 4.4 milyon YTL tutarında kâr etti. Devlete vergi, SSK, elektrik olarak 119.2 milyon YTL para ödedik" dedi. SİVAS DEMİR ÇELİKTE ÜRETİM KATLANARAK ARTIYOR ARKADAŞLAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 01:52
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Alıntı:
yukarıdaki teklifime özelden olumlu cevaplar aldım. Proje olarak neler yapabileceğimiz ve gurpların nasıl toplanacagı soruldu. Ben acizane bu firmalarla ilgili olarak imalat satış projesi gerçekleştirebilirim. Ayrıca iyileştime projeleri gerçekleştirebilirim. Satış projesine bir örnek; Cekyat, acilip yatak olan kanepe ev tipi ucuz kumastan, fazla kaliteli olmayacak aylik 4-6 HC konteyner, fiyat exworks odeme: 30%uretim oncesi, 70%yuklemede en uygun USD/Adet fiyatlarinizi bekliyorum 1 Hc Konteynera 65 adet urun aliyor. YaklasIk aylik 400 adet civari alim yapilacak. Yukarıda belirtildiği şekilde fiyat teklifi uygun olursa sipariş var. yukarıdaki örnekte oldugu gibi Gelen teklifleri yayınlayabilirim. Pazar araştırması gerçekleştirebilirim. Yan sanayi oluşumunu gerçekleştirebilirim. Elimden gelen her tür yardıma hazırım. Yeter ki bir yerlerden başlayalım arkadaşlar. Bir elin nesi var. İki elin sesi var. Yukarıdaki çek yat siparişine teklif verebilecek (kısa zamanda) firma varsa cevaplarını bekliyorum. İletişim adreslerini verebilirim. Saygılarımla [b]SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJE YAPALIM |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Bir fabrikanın satış agını ne kadar çogaltabilirsek üretimio kadar arttırır, istihdamı o kadar çogaltırız. Bu arada üretimde yapılacak iyileştirmelerle de fabrikada yatırımı genişletebiliriz.
Aklıma geldikçe projeleri aktaracagım. SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJEYAPALIM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Tanmaksan firmasının yatırımına sevindim. Bu tip firmaların yatırımları SİVAS içinçok çok güzel. Yatırımcı iş adamlarını tebrik ediyorum.
Allah daimini nasip eylesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() |
![]() bu sektörde bir firma yatırım yapıyorsa sivas ta her türlü sanayi yatırımı olur. gelecekte bence sivas sanayinin geliştiği illerden olacaktır neden mi;
1. ankara sivas hızlı treni 2011 de bitiyor. ulaşım sorunu ortadan kalkıyor. 2. sivas fatsa yolu bitince sivasın liman sorunu çözülecek 3. uluslararası hava limanı olan bi şehir sivas bu konuda zaten sıkıntı yok. 4. istanbul sivas arası bikaç seneye duble yol olacak. 5. üniversite sanayi işbirliği yapılabilecek büyük bi üniversitemiz var 6. teknokent 2 sene sonra açılacak bunlar sivası uçuracak özellikle de hızlı tren |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Sayın demir,
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Özellikle teknokent projesine çok sevindim. Bu konuda Bursa da çalışmalarım var. Harika bir projedir. Sivas'ta böyle bir oluşum Sivas'ı inanılmaz yerlere getirir. Sadece biraz sabır gerekiyor. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Arkadaşlar;
SİVAS PROJE GURUBU Kuruyorum, Kuruyoruz Katılımcı olanları bekliyorum. Kimler var. İsim lütfen. Sayın Rüştü Elmas'ı, sayın berat.demir'i, sayın leblebi82'yi ve sayın Boun'u yazdım. Lütfen teyid edin. Katılımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
![]() |
#220 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Sanal ortamda yazılanların dışında gönüllü olarak çalışacakları bekliyorum.
Azimle çalışacağız, yılmadan, uzun soluklu çalışacagız. Bizler, sonuçlarını görmesek de çocuklarımız görsün ve rahat etsin. Haydi dostlar kimler var....
SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJE YAPALIM Konu doganay tarafından (05.05.2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 16 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 16 Misafir) | |
|
|