Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları Sivas' taki Şirketler, Sivasli Şirketler, Sivasli Firmalar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.05.2008, 08:54   #211
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 794 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Güzel bir yatırım haberi daha! Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Dün Sivas OSB'de temeli atılan bir fabirka hakkında...Buyrun okuyun:

05.05.2008

Sivas΄ta inşaat makineleri üretecek fabrikanın temeli törenle atıldı.
İstanbul΄da faaliyet gösteren Tanmaksan İnşaat Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi΄nin Sivas Organize Sanayi Bölgesinde kuracağı fabrikanın temel atma töreninde konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, 3 bin metre kare kapalı alanda hizmet verecek fabrikanın birçok işsizse iş ve aş olacağını belirtti.
Sivas΄ta sanayi alanında önemli gelişmeler yaşandığını, ancak bunun yeterli olmadığını ifade eden Dalmaz, ΄΄Sanayinin Sivas΄ta gelişmesiyle gurur duyuyoruz. Her yıl istihdama yeni imkanlar sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz΄΄ dedi.
Fabrikanın kent ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Vali Dalmaz, fabrikayı kuran iş adamı Selim Tanrıverdi ve ailesine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın da ekonomide son zamanlarda kısmen duraklama yaşandığı bu dönemde kentte böyle bir yatırım yapılmasının önemli olduğunu söyledi. Aydın, fabrikanın bu alanda Anadolu΄da yatırım yapan tek fabrika olduğunu belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ise inşaat makineleri üzerine üretim yapan firmanın yetkililerinin odalarına müracaatının ardından fabrikanın temelinin kısa sürede atıldığını söyledi.
Yıldırım, fabrikanın kentte yaklaşık 75 kişiye iş imkanı sağlayacağını belirterek, ΄΄Türkiye΄nin ve dünya ekonomisinin krizde olduğu bugünlerde Sivas΄ta böyle hayırlı bir iş kuran Tanrıverdi ailesini kutluyorum΄΄ dedi.

Tanmaksan İnşaat Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi sahibi Selim Tanrıverdi de fabrikayı 4-5 ay gibi kısa sürede faaliyete geçireceklerini belirterek, ΄΄Sivas ekonomisine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum΄΄ diye konuştu.

Bu firmayı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden daha yakından tanıyabilirsiniz. Yatırım yapan işadamımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum.
Alt 05.05.2008, 10:14   #212
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 07:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sn. BOUN BEY benden önce davranmışsınız tşk. ederim. bu bize bugun büyük bir moral oldu. Bu fabrikada elektonik inşaat makinaları üretilecek. Sivas ta sanayinin en ilerisinin olabileceğinin bir kanıtıdır bu yatırım. Sivas ta sanayi olmaz zihniyetinin yıkılışıdır bu yatırım. Bu fabrika ilerde daha da büyüyerek en az 300 kişiye istihdam sağlayacaktır. Şu yorumu da yapıp bitiriyorum: Sivas kalkınmadan Sivasspor kalkınamaz. Sivas kalkındığına göre Sivassporumuz da gelecekte tarih yazmaya devam edecektir inş.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008, 10:15   #213
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

Erol Evcil'in batan şirketleri TMSF yönetiminde kâra geçti
Evcil'in gizli ortağı olduğu gerekçesiyle el konulan Nilüfer Turizm, Sivas Demir Çelik, Erege Demir Çelik'in yönetimine TMSF'nin kayyum olarak atanmasından sonra şirketler gelirlerini artırıp kâra geçti.

Erol Evcil'le bağlantılı şirketlerden İzmir'de bulunan Erege Metal'e mahkeme kayyum atadıktan sonra bankaların kredi vermediğini ve şirketin hacizlerle çalışamaz hale geldiğini söyleyen Sider (Erege Metal) Genel Müdürü Ramazan Tekir, "Piyasa TMSF'nin adına güvenip 1.5 aylık kredi açtı. Yoksa şirketi ayakta tutmak çok zordu" diye konuştu. Aynı grupla ilişkili olduğu için TMSF'nin yönetime atandığı Sivas Demir Çelik Genel Müdürü Celal Dağgez de "Biz yönetimi devraldığımızda şirket borç batağındaydı. TMSF adı olmasa işimiz çok zordu" dedi.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Haziran 2006'da gerçekleştirilen "Bozuk para" operasyonu kapsamında tutuklanan Erol Evcil'in sahip olduğu şirketleri basın mensuplarına tanıttı.
Evcil'in gizli ortağı olduğu gerekçesiyle el konulan Nilüfer Turizm, Sivas Demir Çelik (Sidemir), Erege Demir Çelik şirketlerinin genel müdürleri, Bursa 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, TMSF'yi kayyum olarak ataması sonrası kâra geçtiklerini söyledi.

Nifüler'de yolcu sayısı arttı
TMSF tarafından Nilüfer Turizm Genel Müdürlüğü'ne getirilen Şerif Eren "Nilüfer Turizm'in geliri yüzde 70 artış ile 34 milyon 765 bin 384 YTL'den, 59 milyon 95 bin 964 YTL'ye çıktı. Grup şirketler toplamında gelir, yüzde 57 yükselişle 68 milyon 874 bin 28'e çıktı. Devlete ödediğimiz vergi de 3 milyon 83 bin 494 YTL'den 14 milyon 192 bin 66 YTL'ye yükseldi" dedi.
Göreve 30 Haziran 2006'da geldiklerini söyleyen Eren, taşınan yolcu sayısını 2 milyon 728 bin 739'dan yüzde 12 artırarak 3 milyon 67 bin 227'ye yükseltip, sefer başına doluluk oranının 37'den 42'ye çıktığını belirtti. Eren bir soru üzerine göreve geldikten sonra hiçbir tehdit almadığını, korumaya görevlisiyle gezmeye ihtiyaç duymadığını belirtip, "Soğan yemedik ki ağzımız korksun. Biz devletin görevlileriyiz" dedi.

Sidemir'den kesintisiz üretim
TMSF tarafından göreve getirilen Sivas Demir Çelik Genel Müdürü Celal Dağgez, Sidemir'in tüm piyasaya borçlandığını ve kapısına kilit vurulmasının konuşulmaya başlandığını belirterek "Şimdiye kadar hiçbir kış mevsiminde endüstriyel anlamda çalışamamış olan şirket, 21 aylık kayyumluk döneminde kesintisiz üretim yaparak endüstriyel ve ticari faaliyetlerine devam etti. Bunun sonucu, 2005'te 22.9 milyon YTL, 2006'da 17.2 milyon YTL zarar ederken, TMSF'nin yönetime geçmesinden sonra, 2007'de 4.4 milyon YTL tutarında kâr etti. Devlete vergi, SSK, elektrik olarak 119.2 milyon YTL para ödedik" dedi.
SİVAS DEMİR ÇELİKTE ÜRETİM KATLANARAK ARTIYOR ARKADAŞLAR
Alt 05.05.2008, 11:03   #214
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

doganay Şuan doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 01:52

Tecrübe Puanı: 642 doganay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
doganay Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar;

Sıvas için yatırımyapan iş adamlarına, buna bağlı olarak gönülden destek vermeye çalışan SIVASlılara ve SİVAS sevdalılarına gönülden teşekkürler.

Bizler buradan gönülden destek vermeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu sitenin başka bir formunda yapılanlarla ilgili olarak hoş olmayan yorum oldu ve sonucunda arkadaşlarımızın tepkileri oldu. Benim bu konunun üzerine bazı fikirlerim olacak. Bu fikirlerimi tartışmaya açmayı düşünüyorum. Sizinde yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Bizler, forum katılımcı arkadaşlar, SİVAS sevdalısı olarak SİVAS için elimizden geleni ve gönlümüzden olanı yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da burada bir sinerji oluşturduk. Bunu sanal alemin dışında gerçekçi bir oluşuma geçirmemiz gerekiyor. Bu konuda yapacaklarımızın basında ama, ekonomik olarak gücümüz varsa bir şeyler yapmak, yoksa da ekonomik gücü olan insanlara destek vermektir. Amaç SİVAS halkının kazanmasıdır. Ben BURSA dan elimden geldiğince her tür desği yapmayya tecrübelerimi ve fikirlerimi sunmaya hazırım. Sanayide birleşecekher tür arkadaşa gerekli yardımı sağlamaya hazırım.

Bizlerin artık, sanal alemdeki platformdan çıkıp, gerçekçi paltformu oluşturma zamanımız gelmiştir.

Yorumlarınızı bekliyorum

Böyle bir gerçekçi oluşuma var mısınız?

Saygılarımla
Merhaba arkadaşlar;

yukarıdaki teklifime özelden olumlu cevaplar aldım. Proje olarak neler yapabileceğimiz ve gurpların nasıl toplanacagı soruldu. Ben acizane bu firmalarla ilgili olarak imalat satış projesi gerçekleştirebilirim. Ayrıca iyileştime projeleri gerçekleştirebilirim.

Satış projesine bir örnek;

Cekyat, acilip yatak olan kanepe ev tipi
ucuz kumastan, fazla kaliteli olmayacak
aylik 4-6 HC konteyner, fiyat exworks
odeme: 30%uretim oncesi, 70%yuklemede
en uygun USD/Adet fiyatlarinizi bekliyorum

1 Hc Konteynera 65 adet urun aliyor. YaklasIk aylik 400 adet civari alim yapilacak.

Yukarıda belirtildiği şekilde fiyat teklifi uygun olursa sipariş var.

yukarıdaki örnekte oldugu gibi
Gelen teklifleri yayınlayabilirim.
Pazar araştırması gerçekleştirebilirim.
Yan sanayi oluşumunu gerçekleştirebilirim.

Elimden gelen her tür yardıma hazırım. Yeter ki bir yerlerden başlayalım arkadaşlar. Bir elin nesi var. İki elin sesi var.

Yukarıdaki çek yat siparişine teklif verebilecek (kısa zamanda) firma varsa cevaplarını bekliyorum. İletişim adreslerini verebilirim.

Saygılarımla
[b]SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJE YAPALIM
doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008, 11:18   #215
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Bir fabrikanın satış agını ne kadar çogaltabilirsek üretimio kadar arttırır, istihdamı o kadar çogaltırız. Bu arada üretimde yapılacak iyileştirmelerle de fabrikada yatırımı genişletebiliriz.

Aklıma geldikçe projeleri aktaracagım.

SİVAS VE SİVASLILAR İÇİN PROJEYAPALIM
doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008, 12:11   #216
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Tanmaksan firmasının yatırımına sevindim. Bu tip firmaların yatırımları SİVAS içinçok çok güzel. Yatırımcı iş adamlarını tebrik ediyorum.

Allah daimini nasip eylesin.
Alt 05.05.2008, 12:30   #217
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

bu sektörde bir firma yatırım yapıyorsa sivas ta her türlü sanayi yatırımı olur. gelecekte bence sivas sanayinin geliştiği illerden olacaktır neden mi;
1. ankara sivas hızlı treni 2011 de bitiyor. ulaşım sorunu ortadan kalkıyor.
2. sivas fatsa yolu bitince sivasın liman sorunu çözülecek
3. uluslararası hava limanı olan bi şehir sivas bu konuda zaten sıkıntı yok.
4. istanbul sivas arası bikaç seneye duble yol olacak.
5. üniversite sanayi işbirliği yapılabilecek büyük bi üniversitemiz var
6. teknokent 2 sene sonra açılacak
bunlar sivası uçuracak özellikle de hızlı tren
Alt 05.05.2008, 13:05   #218
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Sayın demir,

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Özellikle teknokent projesine çok sevindim. Bu konuda Bursa da çalışmalarım var. Harika bir projedir. Sivas'ta böyle bir oluşum Sivas'ı inanılmaz yerlere getirir. Sadece biraz sabır gerekiyor.

Saygılarımla
Alt 05.05.2008, 13:09   #219
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Arkadaşlar;

SİVAS PROJE GURUBU Kuruyorum, Kuruyoruz

Katılımcı olanları bekliyorum.

Kimler var. İsim lütfen.

Sayın Rüştü Elmas'ı, sayın berat.demir'i, sayın leblebi82'yi ve sayın Boun'u yazdım. Lütfen teyid edin. Katılımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla
Alt 05.05.2008, 13:11   #220
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Sanal ortamda yazılanların dışında gönüllü olarak çalışacakları bekliyorum.

Azimle çalışacağız, yılmadan, uzun soluklu çalışacagız. Bizler, sonuçlarını görmesek de çocuklarımız görsün ve rahat etsin.

Haydi dostlar kimler var....

Konu doganay tarafından (05.05.2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 16 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 16 Misafir)