11.04.2010, 00:11 | #261 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: sensizlik fakültesi
Zor Günlerin olsun
Zor gelsin gözlerini açmak dogan günese, Her geçen günün kör karanliklara mahkum olsun.. Esen rüzgarlar diken gibi degsin tenine.. Kursun olsun saplansin yagan yagmurlar sözde güzel gözlerine.. Öyle yorulsun ki ruhun yasamaktan Gecen mevsimler çaresizliginin diger adi olsun... Duyulsun feryadin iki cihandan, Dünyan cehenneme es olsun.. Huzur hayal, Mutluluk haram olsun.. Yüreginin acisi öyle sarsinki bedenini Son nefesini vermek tek çaren olsun.. Attigim her adim günahin, Döktügüm her damla gözyasi yüregini yakan ates olsun.. Hüzün, aldigin nefes kadar yakin; Diledigin her güzellik dün kadar uzak olsun.. Dost bildigin düsman, Canan dedigin toprak olsun.. Ne tek bir sevenin olsun su dünyada, Ne de bekleyenin... Yapayalniz kal kalabaliklarin ortasinda Aciz yüregin sevilmeye muhtac olsun.. Üzüntülerin okyanus, Korkularin gölgen olsun.. Ne gecen dolsun... Ne sabahin olsun.. Alinti
17.04.2010, 03:54 | #262 | |
Usta Yiğido
zombi Şuan
Son Aktivite: 20.11.2010 08:48
Tecrübe Puanı: 741
|
Ben seninle bir gün Van'daki bir kahvaltı salonunda
Ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği bir yol üstü lokantasında Ben seninle, Ağrı dağına mistik ve demli bir çay kıvamında bakan Doğubeyazıt'ın herhangi bir toprak damında Ben seninle herhangi bir insan elinin terli coğrafyasında olma ihtimalini sevdim Ben senin, beni sevebilme ihtimalini sevdim! YILMAZ ERDOĞAN Alıntı:
ama bu bır ucu yanık sayfaya busıırın bu mısraları daha cok yakısır dıye dusundum usta'm
BİLEMEZSİN GÜL YÜZLÜ SEVGİLİNİN ÖZLEMİNİ;NAMLU OLUP ŞAKAĞINA DAYANMAMISSA GECELER. (Yücel ASMA) Konu zombi tarafından (17.04.2010 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı zombi'e Teşekkür Ediyor... |
25.05.2010, 03:03 | #263 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
[color="darkred"]
Ömer Yaman Yolcuyuz Bizde Dinle bak neler söylöyor hayat Yolcusun en son durakta Engelemeye göcün yetmez Konulacak hayatına son nokta Güzelim diye çalım atarsın Kara toprağa sende muhtaçsın Eninde sonunda ona varacaksın Azığın varmın yolculuk için Sonbaharda solan yapraklar Bahar gelincw yeşermeye bbaşlar Gençlik gidince ihtiyarlık başlar Günler nasıl geçiyor döşündünmü hiç Ansızın ezrail çalar kapını Yolculuk var hazırlan diye Gitmek istemesin tutunacak dal ararsın Engel tanımıyor yolculuk gelince Sana hesap sorulmaz sandın Dönyayı kalıcı mekanmı saydın Günü gelen gidiyır dönermi sandın Aha sende yolcusun hazırlan artık Kimse engel olamaz o ylculuğa Para pul rüşvet geçmez orda Hatadan dönmek varken burda Zarar görmeden dön o yolan Ömer Yaman
25.05.2010, 20:56 | #264 |
Usta Yiğido
ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35
Tecrübe Puanı: 1235
|
GİDERSEN
Gidersen sürgün olurum hüznün gölgelerinde Paslanır düşlerim Gidersen yaşanmışlıklar kalır elimde Geri dönmelerine kilitlenirim Gidersen güneş Elini çeker gündüzlerimden Boynu bükülür Yarım kalır gülümsemelerim...
|
|