Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Sivaslı Önemli Şahsiyetler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.11.2009, 19:31   #271
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1107 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

Yılanlardan Olmayacağız!
Satanlardan Olmayacağız!
Kaçanlardan Olmayacağız!
Yılmayacağız!
Yıkılmayacağız!

Başaracağız!
Başaracağız!
Başaracağız!

ALLAH TÜRK''Ü KORUSUN ve YÜCELTSİN !

</B>
Alt 08.11.2009, 19:56   #272
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 718 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
mesele ne akp ne chp ne mhp .. benim karşı olduğum şu.. bir parti niçin kongresinde olacak olaylarda iktidar partisini sorumlu tutar..güvenlikten polis sorumlu iktidar sorumlu diyeceksiniz...ama şu var ki polis olay çıkarmak için gitmiyor oraya..oradaki çıkabilecek muhtemel olaylara karşı oradadır...ama siz bu olaylardan iktidar partisini sorumlu tutyorsunuz anlaşamadığımız nokta bu...mantık şu: olay çıkarsa bu olaylardan iktidar sorumludur ..olay çıksaydı da olayları bastırmakta emniyet aciz kalsaydı ,o zaman kabul..
ben hala anlatamadım herhalde arkadaşım, bak ne diyorum ülkücü kisvesi altında bazı kesimler bakın yaftalama yapmayacağım diye illaki yaptırtmayın, bazı ülkücü görünümlü ülkücü olmayan hatta ülkücülüğe karşı olan kimseler genel başkan adayının konuşmasını bastılar diyorum sen hala ne diyorsun sevgili Goramaz... Evet ayrıca Hakkı Şafak beğin konuşmasında çıkan olaydan iktidar sorumluydu, yönlendiriciydi bizde ona istinaden diyoruz hala anlamıyorsun..
Alt 08.11.2009, 20:02   #273
Urumçi
Usta Yiğido

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben reyimi belirttim, daha öncede bu şekilde hakaretler içeren konular sadece kapandı hakaret edenlere yönelik bir yaptırım uygulanmadı. Ben de defalarca hakarete maruz kaldım, şikayette bile bulunmadım aynı zamanda hakaret etmekten de memnu bulundum, ben ayten58 arkadaşımızın ülkücü olduğunu bile bilmem, hatta geçenlerde forumda eleştirdiğimi hatırlarım da neyse, ben kaldığım durumlarda bana bu şekilde yaklaşanlara hala oturup bir şeyler anlatmaya çalıştım hakaret etmek yerine buna rağmen ne oldu? Ne mi oldu hiçbir yaptırım yapılmadı. Bende buna eleştirel bir yaklaşım sergiledim. Sonuna kadar arkasındayım ayrıca ne dediğimin ben ayten58i savunur bir cümle kurmuş muyum ben bana ya da burada hakarete varan davranışlara, usluplara karşı aynı yaptırım uygulanmadığı müddetçe bunun faşizm olduğunu söyleyeceğim. Kurallar herkes için geçerlidir çünkü. Ben bu forumda şunu da gördüm yazılanlara uslupsuzluk yetiştiremeyip forumun kapanmasını talep edenlerde gördüm, talepleri gerçekleşti affınla ayten58i de bu yüzden eleştirmiştim kapat demişti konuyu sinirlerimi geriyor demişti bende niye kapanacağını bunun faşizm olacağını onada belirtmiştim bak aklıma geldi şimdi... Ee başkası deyince konu kapandı, başkası hakaret edince konu kapandı yasaklama gelmedi Ayten bacuu edince niye geldü demeyeceğim inatla, bu tutumunuzu bundan sonra her yöne yapmanızı rica edeceğim sadece. Amacım bozbulanık tartışmalar yaratmak değil, oldu yaptınız bitti, ümit ediyorum yeri geldiğinde başkalarına da yapacaksınız artık...

Neyse,
Hani meşhur bir Slogan vardır:
"Eşütlük isterüz aga!..."
Demüşüz daha ince şimdi daha yüksek sesle
EŞÜTLÜK İSTERÜZ AGA...

Bana bu konu hakkında seslenen bir arkadaş vardı buna bir yorum bekliyorum ondan, ben verdim cevabımı ama karşılığını alamadım...
Alt 08.11.2009, 20:05   #274
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1394 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben hala anlatamadım herhalde arkadaşım, bak ne diyorum ülkücü kisvesi altında bazı kesimler bakın yaftalama yapmayacağım diye illaki yaptırtmayın, bazı ülkücü görünümlü ülkücü olmayan hatta ülkücülüğe karşı olan kimseler genel başkan adayının konuşmasını bastılar diyorum sen hala ne diyorsun sevgili Goramaz... Evet ayrıca Hakkı Şafak beğin konuşmasında çıkan olaydan iktidar sorumluydu, yönlendiriciydi bizde ona istinaden diyoruz hala anlamıyorsun..
valla kardeşim inan başım çok ağrıyor..tartışmak istemiyorum artık.. bir ülkücü her zamanda ve kosulda haklıdır zaten..olaylardan akp sorumluysa akp sorumludur..devlet bahçelinin de tayyip erdoğanın da açıklamalarını izledim haklı olanı kabul ettim haksız olanı yadırgadım.. sonucumu da kendime göre çıkardım..
ha şunu da sorayım diğer adayların seçime girmemesinden de mi Akp sorumlu ..evet ya da hayır deyin gerçekten merak ettiğim için sordum
Alt 08.11.2009, 20:20   #275
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
valla kardeşim inan başım çok ağrıyor..tartışmak istemiyorum artık.. bir ülkücü her zamanda ve kosulda haklıdır zaten..olaylardan akp sorumluysa akp sorumludur..devlet bahçelinin de tayyip erdoğanın da açıklamalarını izledim haklı olanı kabul ettim haksız olanı yadırgadım.. sonucumu da kendime göre çıkardım..
ha şunu da sorayım diğer adayların seçime girmemesinden de mi Akp sorumlu ..evet ya da hayır deyin gerçekten merak ettiğim için sordum
arası boz kurt yatağı çakalların işine bu yorumu nerden çıkarttın dersen diğer adaylar neden gelmedi dedin ya oradan bak şurda sana katılıyorum evet liderler çıkıp konuşuyo herkesin kendine göre bir fikri vardır bu doğru ama başum ağrıyo diyon ya bir giripin iç iyice bir ihlamur sorada iyice terle yalnız bilgisayarı kapatmayı unutma radıyasyon yayıyıda onun için hem başınıda kimse ağrımaz hadi allah rahatlık versin canım kardeşim ben.m
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2009, 20:21   #276
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

İşinize gelirse ülkücüdür,işinize gelemzse ülkmeyicidir.o ocakta kim varsa ve hangi eylemi yapıyorsa hepsinde laf ocağa gelevektir,ülkücülere gelecektir.Bu böyle!
Alt 08.11.2009, 20:21   #277
Urumçi
Usta Yiğido

Diğer adayların seçime girmemesi kendilerinin hatası, seçime girme diyen mi oldu?
Hakkı Şafak Ses ağabeğimiz tüm ülkücü camia ve Devlet Bahçeli tarafından sevilen bir insandır, Gün Sazak'ın öğrencisidir. Aynı zamanda Devlet Bahçeli'nin öğrencisidir, Gün Sazakla Devlet Bahçeli ülkücülerin eğitim kadrolarını temsil etmesi bakımından...
Koray Aydın'a adı aklanmasına rağmen yolsuzluk iddialarına karıştığı için karşıydık bunu zaten biliyorsun o da onun tercihidir...

Ahmet Reyiz Yılmaz meselesine gelince hiçbirimiz tanımıyorduk, kimse tanımıyordu birden peydah oldu birden de bir garip bir atıfta bulunarak adaylıktan çekildi. Zaten parti içerisine 2005 yılında yani 4 sene evveliyatında katılmış birisi idi bu da düşündürücü... 4 sene de kaç aday edinmişti ki acep... Evet ben Devlet Bahçeli'ye karşıyım bu arada belirtirim.

Saygılar Sevgili Goramaz...
Alt 08.11.2009, 20:23   #278
Urumçi
Usta Yiğido

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşinize gelirse ülkücüdür,işinize gelemzse ülkmeyicidir.o ocakta kim varsa ve hangi eylemi yapıyorsa hepsinde laf ocağa gelevektir,ülkücülere gelecektir.Bu böyle!
yahu ötüken senin avatarına koyduğun adam da ülkücü ne olacak o?
Eklenen Resim Ön ?zlemesi

Alt 08.11.2009, 20:24   #279
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1394 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arası boz kurt yatağı çakalların işine bu yorumu nerden çıkarttın dersen diğer adaylar neden gelmedi dedin ya oradan bak şurda sana katılıyorum evet liderler çıkıp konuşuyo herkesin kendine göre bir fikri vardır bu doğru ama başum ağrıyo diyon ya bir giripin iç iyice bir ihlamur sorada iyice terle yalnız bilgisayarı kapatmayı unutma radıyasyon yayıyıda onun için hem başınıda kimse ağrımaz hadi allah rahatlık versin canım kardeşim ben.m
kovsaydın abitamam yazmıyorum daha..
Alt 08.11.2009, 20:26   #280
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Yavuz Bülent Bakiler'in ülkücü düşünceye sahip olduğunu biliyorum.Benim onun sevdiğim yanı Sivas sevdası,Türkçe sevdası,şairliğidir.Ben ülkücüleri sevmem diye bir tabir kullanmadım ki onun resmini avatarımda olmasında bir mahsur olsun.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)