Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.03.2009, 11:04   #21
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Dev Yatırım Şubatta !

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burada iktidar propagandası filan yapmıyorum. Sivas a olan yatırımları yazıyorum. Olaya siyaset bulaştırmayalım. Yatırımı kim yaparsa yapsın ben buraya aslanlar gibi yazarım. Benim için hiç farketmez. Sivas a kim ne yatırım yapıyorsa buraya yazarım. garanti bankası istihdamını 500 kişiye çıkaracak ufak bir yatırım mı.

Cek cak lar oldu oluyor ,oluyor. Kimse Sivas a yapılan yatırımları küçük görmesin. Her zaman Sivas, önce Sivas. Siyaset ikinci planda. Gerek özel, gerekse kamu yatırımları ayrım yapılmadan yazılacaktır.
Bir çok yatırımcılar gelip Sivas ı inceliyor, hepsi yatırım yapacak diye bir şey yok. O haberde de TURKCELL ve Ziraat Sivas a çekilip yatırım yapması sağlanmalı denilmiş, Sivas a yatırım yapacak denilmemiş. Adamlar sadece incelemeye gelmişler. Biz de bunu duyurduk. Cek, cak değil bu.

Ben cek la cakla yazarım ve cek caklar sonra oldu dı- di -du - dü olur. Gerçekleşir. Kimse yapılan yatırımları cek li cak lı ifadelerle küçümsemesin.

Mehmet abi ellerinden öpüyorum abi. Varolasın. Her zaman büyüğümsün. Saygılarımla

İş Sivas olunca inan abi içim içime sığmıyor. Bizim sivas sevdamız sivasspor la başlamadı. Bana göre Sivas sevdalısı olmak Sivas a yatırımları takip etmek, sivas a yatırım yapılıyor mu onu araştırmak, Sivas ta ne oluyor bitiyor bunlara karşı duyarlı olmak ve memleketine hizmet etmekle olur abi.
Beratcığm bu sitede ben ve bir çok üye kardeşim senin ne büyük sivas sevdan olduğunu bilirler ayrıca çok iyi bir Sivassporlu olduğunuda sen ne demişsin hani ben sivas ta yüreğimle yaşıyorum sivas ı yüreğimde yaşatıyorum ve sivas seni yüreğinden öpüyorum bizim şu cirkin siyasetle ne işimiz olacak bizim tek derdimiz var oda sivas sevdası gerisi teferruattır merak etme seni anlayan anlıyor
Alt 23.03.2009, 11:11   #22
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Yapılan şeyleri arslanlar gibi de kaplanlar gibi de yaz yazmalısın da yazmalıyız da. Bundan kimse zaten rahatsız olmaz. Sadece sporla gelen başarı değil diğer alanlardaki başarı sizin kadar bizide sevindirir ve sevindiriecektirde. Nasıl ki bugün Sivasspor'un başarısı bizi onurlandırıyor aynı onuru, gururu ondada yaşamak her Sivasl'yım diyenin hakkıdır.
Size göre kentte işsizlik sorunu yok her türlü büyümeyi gelişmeyi tamamlamış sorunsuz bir kent gibi gösteriyorsunuz, keşke olsa bunu neden istemeyelimki.
Elbetteki yatırımlar oluyor, bir şeyler yapılıyoır yapmaya çalışılıyor.Ama yeterlimi ihtiyaca cevap veriyormu.
Şimdi bende son 3-5 yıl içinde kentte kapanan, taşınan ili terkeden fabrika işyeri, dükkan esnaf onların istitastik araştırmasını mı yapayım. Amacım burada şahsi tartışma ortamı yaratmak değil, doğruyu gerçeği herşeyi bilinçli bir şekilde bilmek öğrenmek. Elbetteki daha çok yatırım olsun daha çok büyüsün daha çok gelişsin.
Neden bir Kayseri gibi olamyalım. Neden büyükşehir olmayalım. Neden nüfusumuz hergeçen yıl çoğalacağı yerde azalsın. Neden milletvekili sayımız gittikçe azalsın. Sadece kağıt üzerinde kalmasın istedik amacımız. Sadece sözde kalmasın istedik amacımız. Sanki hazineden sorumlu devlet bakanı gibi konuşuyorsun, maşallahın var.
Ancak beni üzen şey olayı kişiselleştimen olmuştur buna gerek yoktu.

Ortaokulda iken öğeretmenimiz kompozisyon ödevi vermişti, bende abimin yardımıyla ödevi hazırlamıştım. Öğretmenimiz ödevimi inceleyip okuttu bana. Bittikten sonra dediği kelime şu oldu. "Bu kurt bizim kurt ama postu onun postu değil"

Devam et kardeşim kim tutar seni durma "yola devam" et sen yolun açık olsun.
Alt 23.03.2009, 11:17   #23
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

beratcığım iyi adamsın hoş adamsın, dürüst adamsın, ama şu iktidar goygoyculuğunu bırak yeter, tabiki akpli olabilirsin en doğal hakkın, ama pireyi deve gösterme yeter, bizlerde en az senin kadar sivas sevdalısıyız, baba toprağımız sivas, yağmur düşşe su damlasa bile seviniyoruz tabiki, en ufak bir yatırım bizide heyecanlandırıyor sevindiriyor, elde olsa bende yatırım yaparım sivasa, geleceğine güveniyorum, ama bir gerçekte varki sağ iktidarlar sivastan hep aldı söktü götürdü, nüfusumuz her sene azalıyor, bu gerçekleride unutmadan , sivasa yapılan hiç bişey az değil ama hç çok değil, ne yapılsa azdır bu iktidarın lütfu değil sivasın hakkıdır, sivas 50 sene önce türkiyede 8. sıradaydı şimdi 52 sırada gelişmişlik üretkenlik açısından, bu büyük bir kayıp, ve bu büyük bir ayıp sivasımıza yapılanlar açısından
8.lik nere 52. lik nere bu gerçeği hiç unutmayalım, sivas şimdiye eskişehiri, kayseriyi konyayı , antepi, samsunu trabzonu, katlamış şehir olmalıydı
Alt 23.03.2009, 11:49   #24
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

OSB'deki bir çok işletme atölye seviyesinde kardeşim ne yazık ki bu gerçek, 5000 kişi çalışsa ne olur, 70-80 işletme olsa 50-60 kişi düşer ki buda önemli değil. Önemli olan şehrin katma değerini yükseltmesi. Sivas'ta inşaallah Endüstiyel bacalar tüttüğünde OSB gerçek kimliğine kavuşur. Bu konuda tartışacakta değilim, ben gezdiğim, gördüğüm OSB'yi bilirim. Görmediğim Teknokent'i değil ! İyi kötü fabrika ile birleşmiş atolye farkınıda bilirim mesleğim gerereği, halkla ilişkiler okumadım '7' sene dirsek çürüttük i ...

Siyasi polemiklerden uzak durmaya çalışıyorum, ama şunuda demeden geçemiyeceğim Chp'de üretim sanayisi konusunda pek parlak değildir hatta hiç, Ak Parti de Sivas özelinde bana göre üretime imkanlar dahilinde fazla destek olmamıştır.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 19:44   #25
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16

Tecrübe Puanı: 736 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

berat kardes daha fazla arastirmalarini bizimle paylasmani diliyorum saygilar
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)