|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas’ta bir ilk olma özelliğini taşıyan Garanti Bankası Çağrı Merkezi, Şubat 2009’da hizmet vermeye başlayacak. Çağrı merkezinin resmi açılışı ise Mart ayında gerçekleştirilecek. Son teknoloji sistemler kullanılarak Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisine bin 200 metrekare alana yapılan Garanti Bankası Çağrı Merkezi inşaat çalışmasının tamamlandı. Çağrı merkezine ilk etapta 75 kişi iş başı yapacak ve zaman içerisinde kademeli olarak bu sayı 500 kişiye yükselecek. Şubat ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan çağrı merkezinde görev yapacak personele İstanbul’dan gelecek uzman eğitmenler tarafından 16 Ocak’tan itibaren 15 gün süreyle masa başı eğitim verilecek. Eğitimin tamamlanmasının ardından 75 kişi çağrı merkezinde aktif olarak çalışmaya başlayacak. Fabrika gibi bir yatırım gerçekleştiren Garanti Bankası’nın, çağrı merkezi için Sivas’a toplamda 4,5 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdiği öğrenildi. Garanti Bankası Sivas Şube Müdürü Murat Bacak, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, çağrı merkezi’nin üniversiteye olduğu kadar şehre de büyük katkı sağlayacağını belirtti. Bacak, ‘Sivas’ta hizmete girecek olan çağrı merkezi ile üniversitede hem öğrencilere istihdam sağlamış olacağız hem de ekonomiye katkıda bulunacağız. Ayrıca, bu durum öğrencilerin Cumhuriyet Üniversitesi’ni seçmelerinde de bir avantaj olacak’ diye konuştu. Malatya, Elazığ, Kayseri, Eskişehir gibi şehirlerin Garanti Bankası Çağrı Merkezi’nin kendi illerine kurulması için büyük çaba sarf ettiğini belirten Garanti Bankası Sivas Şube Müdürü Murat Bacak, ‘Fakat Cumhuriyet Üniversitesi, Valilik, Belediye bizlere çok büyük destek verdi. Bu destekten dolayı çağrı merkezi Sivas’a kuruldu. Bize destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum’ dedi. İlk etapta 75 olan personel sayısı daha sonra 500 kişiye çıkacak. Çağrı merkezinde görev yapacak olanlar üniversitede okuyan ve üniversite mezunlarından oluşacak. Çağrı merkezi 3 vardiya üzerinden 24 saat hizmet verecek. Yapılan bu yatırım Sivas’ta yeni bir istihdam alanı sağlarken, şehir ekonomisine de olumlu katkılar sağlayacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın_türk Şuan
Son Aktivite: 08.04.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
oo hayırlı olsun bakalım ....
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun bu yatırımların hayırlı işlerde harcanıyor olması güzel bir işlem...
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
süper bi haber bu.daha once yapılan banka müdürlerinin ilk kez sivasta toplanması bunun göstergesiydi galiba.Bu bir başlangıç olsun ve devamı gelsin hepimizin istediği bu sanırım...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun... Sivas için büyük kazanç...
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Sivasımıza hayırlı olsun yeni ekmek kapılarının acılması dileklerimle
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas`a her civi cakana binlerce tesekkürler........
|
|
|
|
#8 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
cagri merkezi nedir ne is yapar bana bunu biri anlatsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
garanti bankasininki gelmesi kesinlesmismi tam olarak anlayamadim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yiğido
![]() ![]() etzel1967 Şuan
Son Aktivite: 03.06.2015 14:35
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
hayırlı olsun...inşallah devamı gelir.....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|