|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
![]() Sivas düzelecek inşaallah ama halkımız bilinçlendikten istemeyi öğrendikten sonra yavaş yavaş başladık 3-5 kişi ile yakında daha fazla sayıya ulaşırsak inş Sivas eski parlak dönemleri gibi önemli bir merkez olacaktır.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Bakanın Sivas'a olan sempatisi bana çok ilginç geliyor;işin ilginç yanı Binali Bey sürekli Sivas'a gelip gidiyor;sürekli demeçler veriyor,sürekli açılışlara katılıyor;neden acaba?Binali Bey bana çok sempatik geliyor;bugün kendi bakanlığını ilgilendirmese de Cum. Üniversitesinde kendisine Fahri Bilim Doktorası verildiği toplantıda Sivas'a 3bin kişilik yurt yapılacağı müjdesini bile verdi...Bu toplantıda Sivas milletvekilleri de hazır bulunuyordu;konuşma yaparken bir anda cebinden Kredi Yurtlar Gen. Müd. nün Sivas'a 3bin kişilik yeni yurt yapılacağını müjdeleyen yazısını çıkararak milletvekillerinin şaşkın bakışları arasında herkese gösterdi...Bahse girerim Bu müjdeden M. Açıkalın dahil hiçbir vekilinde haberi yoktu...İçimden geçmiyorda değil;acaba yeni dönemde Binali Yıldırım sakın Sivas'tan milletvekili adayı olmasın;olur olur ;Çünkü BURASI TÜRKİYE...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evet ben de haberlerde seyrettim Bakan'ın müjdesini.Binali Bey Sivas2tan aday olur mu bilmem ama eğer aday olursa mevcut durumdan daha kötü olmayız!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 800
![]() |
![]() Alıntı:
-Sabiha Gökçen, -İzmir, -Antalya, -Ankara, -Yurtdışı THY uçuşları, -İstanbul Atatürk'ten akşam uçuşları, yukarıdaki her bir uçuş için ayrı ayrı çabalamak, uğraşmak ve bu uçuşları almaya çalışmak gerekirken ne demek havaalanımızda sorun yok? Yukarıda bir yazımda yine söylemiştim, ''At sahibine göre kişner'', bu şehri yönetenler valisi, belediye başkanı, stso başkanı, işadamları, milletvekilleri vs kaplan olursa Sivas da ''Anadolu Kaplanı'' olur; yok bu adamlar kedigillerin ufaklarından olursa Sivas da Türkiye'nin kedisi olur, süklüm püklüm, süt dökmüşünden hem de... Alıntı:
![]()
Konu BOUN tarafından (09.05.2010 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
![]() sivasın şimdiki yöneticilerinini veya üst makamlarının sivası çok sevmediğine yada mnemleketine yatırım yapmayı düşündüklerini sanmıyorum.ama gençlerin çoğu sivası seviyor ve yapınlardan çoğunun haberi var yani sivasın gelecei parlak bence.bu dönemler biraz kötü geçsede.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bakan Çubukçu Sivas'ta | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 06.12.2009 19:35 |
Bakan Eroğlu Sivas'ta | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 11.10.2009 05:58 |
Sivas'ın Kaderi Bizim Kaderimiz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 07.11.2008 10:42 |
Bakan Hilmi Güler Sivas'ta | _DuMaN_58 | Haberler | 2 | 18.07.2008 22:59 |
KOYULHİSAR-Sugözü | SivasLady | Koyulhisar | 33 | 29.04.2008 20:56 |