Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.12.2009, 17:02   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Bakan Çubukçu Sivas'ta

Sivas'a gelen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu karşılama töreni sırasında, bir grup öğrenci hükümet aleyhine slogan attı.

Bir dizi ziyaret, toplu temel atma ve açılış töreni için Sivas'a gelen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Bölge Trafik önünde AK Parti Sivas İl Teşkilatı tarafından karşılandı. Kendisini karşılamaya gelen ve kent girişinde uzun bir sıra oluşturan partililerle tokalaşan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, karşılama sırasında yağmurlu hava nedeniyle korumasının açtığı şemsiyenin azizliğine uğradı. Bakan Çubukçu'nun koruması tarafından açılan şemsiye, rüzgar nedeni ile ters döndü. Havanın soğuk olması

nedeniyle Bakan Çubukçu korumaları tarafından getirilen atkıyı da taktı. Daha sonra partililerin oluşturduğu konvoyla Vali Ali Kolat'ı ziyaret eden Bakan Nimet Çubukçu'yu, valilik binası önünde Vali Ali Kolat ve diğer yetkililer karşıladı.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun valilik ziyareti sırasında Belediye Çarşısı önünde toplanan bir grup öğrenci ise, 'Muhalefet Gençlik' yazan bayrak açarak hükümet aleyhine slogan attı. Bakan Çubukçu'nun Sivas'a gelişini protesto eden grup, daha sonra güvenlik güçlerinin kontrolü altında olaysız bir şekilde dağıldı.

Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret eden Bakan Nimet Çubukçu, önce eğitimin uygun şartlarda yapılmasının, daha sonra eğitim kalitesinin yükseltilmesinin doğru olduğunu belirterek, "Sivas, son gördüğümden bugüne olumlu yönde değişmiş. Her manada ülkemiz, kentlerimiz gelişiyor. Tarihi ve kültürel mirasıyla, kamu kurumlarıyla, fiziki altyapısıyla, sağlığıyla, yolları ve ulaşımıyla her manada gerçekten olumlu bir şekilde gelişiyor. Sivas ölçeğinde eğitime baktığımız zaman, bugün açılışını gerçekleştireceğimiz

okullarla birlikte fiziki altyapı anlamında ciddi bir sorunu kalmamış olacak. Hem öğretmen başına düşen öğrenci olarak hem derslik başına düşen öğrenci sayısı itibarıyla Türkiye ortalamasının çok çok altında. Fiziki altyapı, eğitim kurumlarının olmazsa olmaz şartı. Önce eğitimin uygun şartlarda yapılması, daha sonra eğitimin kalitesinin yükseltilmesi doğru. Şimdi tüm Türkiye genelinde yürüttüğümüz eğitim atağında geldiğimiz nokta itibarıyla eğitimin kalitesinin artırılması ve eğitimin daha iyi şekilde

yapılması konusuna daha fazla eğileceğiz. Bugün açacağımız okulların bu manada Sivas'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Ali Kolat da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya il hakkında brifing verdi.

Milli Eğitim Bakını Nimet Çubukçu, Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi ile Tarihi Kent Meydanı'nı gezmek üzere valilikten ayrıldı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2009, 17:03   #2
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 783 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakan Çubukçu Sivas'ta

Hoşgelmiş Sefa Gelmiş Sivasımıza
Alt 04.12.2009, 17:14   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

hoş gelmiş bakanımız nede güzel anlatmış nereye ne yatırım yapılmış .yollardan bahsetmiş heralde yıldızeli çermik arasınımı diyor acaba hava yolu ile geldiyse orayıda görememiştir bi kısım açılış denmiş ama sadece okuldan bahsetmiş başka varmı bilmiyorum

sivasta işsizlik haad safhada her gün göç veriyor bunları görmemiş heralde
ankaraya gelince görür heralde hadi hayırlısı..
Alt 04.12.2009, 17:19   #4
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

hiç vekilimiz katılmamış işlerimi yoğun acaba yoksa kafalarını kaşıyacak zamanlarımı yok koca bakan gelmiş vekiller yok iyi sahlanın bakalım birgün yağmur diner güneş açarsa gelirsiniz artık..
Alt 04.12.2009, 17:17   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Hoş gelmiş... Bugün önümden geçti 50. yılda... Mahiyeti ile birlikte yaklaşık 20 araba gelmiş arkasında da partili araçlar yaklaşık 90 km hızla şehir içinden geçtiler ve neredeyse bir bayana çarpıyorlardı... Umarım sayesinde bir kaç düzenleme yapılmıştır Öğretmenevine felan zira bakan makan gelmeden oralara temizlik düzenleme yapılacağı yok...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2009, 17:21   #6
Salim58
Moderator

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hoş gelmiş... Bugün önümden geçti 50. yılda... Mahiyeti ile birlikte yaklaşık 20 araba gelmiş arkasında da partili araçlar yaklaşık 90 km hızla şehir içinden geçtiler ve neredeyse bir bayana çarpıyorlardı... Umarım sayesinde bir kaç düzenleme yapılmıştır Öğretmenevine felan zira bakan makan gelmeden oralara temizlik düzenleme yapılacağı yok...
tabiki hızlı gidecekler arabaları son model benim gibi kaldırımdanmı sürsünler
Alt 04.12.2009, 17:20   #7
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1032 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Milli Eğitim Bakanı sayın Nimet Çubukcu yu bizlerin kendi mesleğimizi yapmamızı engelledikleri için kutlamak gerek...

Bu ülkeye ne zaman Milli Eğitim Bakanlıgının sadece okul açılışı yapmak olmadıgını anlayacak bir Milli Eğitim Bakanı gelecek umutla beklıyorum...
Alt 04.12.2009, 18:30   #8
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hoşgelmiş Sivasımıza sayın bakan. Bakanlığa yakıştırdığım bir bayan kendisi. İnşallah Sivasa da gereken değer ve hizmetleri verenlerden olur.
Alt 04.12.2009, 20:06   #9
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1361 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bir kocamış kadına ne kadar güzel elbise giydiriseniz giydirin onun kocamışlığını değiştirmez.

eğitimin bir ayağı çukurda.onu süslü göstermek yerine, gençleştirecek sihirli dokunuşu gerçekleştirin lütfen.
Alt 06.12.2009, 19:35   #10
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4553 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir kocamış kadına ne kadar güzel elbise giydiriseniz giydirin onun kocamışlığını değiştirmez.

eğitimin bir ayağı çukurda.onu süslü göstermek yerine, gençleştirecek sihirli dokunuşu gerçekleştirin lütfen.
Ülkemizde binlerce okul öğretmen sizlikten dersleri boş gecerken bir o kadarda öğretmenimizde görev bekliyor bizler hala takım tutar gibi parti tutmaya devam ediyoruzTeşekkürler hocam hislerimize tercüman oldunuz

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)