Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.01.2008, 15:01   #31
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 780 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil -->:NE OLDU ŞİMDİ?

'BBP'yi kapatalım' dedi ve çekip gitti

Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşlarından eski vekili Ökkeş Şendiller, Yazıcıoğlu'na, "Partiyi kapatalım, dernek veya vakıf olarak bu işi sürdürelim' tekllifini yaptı gitti...

'BBP'yi kapatalım' dedi ve çekip gitti

ADNAN ÖKSÜZ'ün özel haberi

Büyük Birlik Partisi'nin başından bu yana partide bulunan ve BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı, sağ kolu olan Ökkeş Şendiller hem partiden hem de kurucular kurulundan istifa ettiğini açıkladı...

Cafesiyaset.com'a özel açıklamalarda bulunan Ökkeş Şendiller, niçin istifa ettiğini şu sözlerle açıkladı;

"3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana, yaklaşık 5-6 yıldır söylediğim birşey var; Olmuyor, olmuyor. Böyle olmuyor. Partiyi kapatalım, fesh edelim ve yine birarada bulunacaksak dernek veya vakfı kuralım..Bu şekilde birlikteliğimizi sürdürelim..

Çünkü tutmadı bu maya..Daha fazla direnmenin bir anlamı da yok...Aksi takdirde çok sayıda arkadaşımız bu parti meselesinden dolayı mağdur oldu, mağdur olmaya devam ediyor. Buna hakkımız yok diye düşünüyorum...

Partinin peşinden koşanlar bir de bakıyorlar ki hiçbirşey yok...Bu arkadaşlarımızı da mağdur etmemizin bir gereği yok diye düşünüyorum...Vebal altındayız gerçekten bunu bu şekilde kabul etmemiz lazım dedim.. Bunu şimdi de söylemiş değilim. Bir süredir yetkili kurullarda da bu fikrimi dile getiriyorum...

Bu seçimden sonra yine söyledim ama sesimi duyan olmadı...Bana da ayrılmaktan başka seçenek kalmadı..."

Bir de benim şöyle bir özelliğim var. Ben ya varım ya yokum..Böyle kıyısında köşesinde olmam bir işin...Olursam tam göbeğinde olurum...Bu dönem isteyerek biraz da görev almadım partide...Şimdi kendi işlerime bakacağım biraz da.."

BBP'den istifa ettikten sonra başka partide görev almayı düşünmüyorum..."

kaynak:cafesiyaset.com

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.01.2008, 16:10   #32
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1092 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

bencede ban adüşmez ama parti çoktan misyonunu tamamladı, ideolojik olarak ve savunduğu güncel pratik siyasi ekonomik sosyal politika olarak akp ve mhp bu misyonu taşıyorlar, ökkeş beyden tek ricam şu baykalıda razı etsin memleketin tek kanadıda onarılsın, yoksa tek kollu devasa bir yaratığa dönecek memleketin siyaseti
Alt 15.01.2008, 16:23   #33
UTKUM_58
Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

UTKUM_58 Şuan UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 739 UTKUM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NEFRET EDIYORUM BOYLESINE SOMURGECI EM BESILLERDEN;PARTIYI YE YEEE IMAJINI KULLANNN ORADA BURADAS SÜRT SONRAA DA KAPATILIM DEE; BU ÜLKEDE ADAM ALIP SATMAK KOLAY ;ELBET SENIDE SATACAKLAR UNUTMA:::BEN BBP LI DILIM AMA MUHSIN YAZICI OGLUNU COK SEVERIM ZAMANINDA OYLARIMI ONA VERMISTIM:ama boylesi SALAK SALAK KONUSANLAR PARTI YÖNETIYOR..
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.01.2008, 18:02   #34
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 938 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

VayVAY gördünmü şimdi.Ya Türküyede öyle saçma sapan gereksiz partiler duruyorken BBP'yimi kapatacakmışız.Meclise giridik inşallah tek başımıza iktidara geleceğiz.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.01.2008, 08:33   #35
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 780 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil -->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

'BBP'yi kapatıp gidelim'e cevap!

İlginç bir şekilde, 'Partiyi kapatalım gidelim' diyerek kurucusu olduğu BBP'den istifa eden Ökkeş Şendiller'in sözlerine Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'ndan cevap geldi.

BBP'deki görevinden istiafa eden eski milletvekili Ökkeş Şendiller'in istifası üzerine görüştüğümüz BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Şendiller'in kendisine partiyi kapatalım teklifinde bulunmadığını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi'nin kuruluşundan bu yana partide bulunan Ökkeş Şendiller'in istifa dilekçesinin kendisine de ulaştığını belirten Yazıcıoğlu, "Arkadaşımızın fikirlerine saygılıyım, bu onun demokratik hakkıdır fakat söylendiği bana, 'partiyi kapatalım, yerine dernek kuralım' diye hiç bir zaman teklifte bulunmadığını" söyledi.

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.01.2008, 09:27   #36
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 938 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

Alıntı:
ceylankimya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
'BBP'yi kapatıp gidelim'e cevap!

İlginç bir şekilde, 'Partiyi kapatalım gidelim' diyerek kurucusu olduğu BBP'den istifa eden Ökkeş Şendiller'in sözlerine Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'ndan cevap geldi.

BBP'deki görevinden istiafa eden eski milletvekili Ökkeş Şendiller'in istifası üzerine görüştüğümüz BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Şendiller'in kendisine partiyi kapatalım teklifinde bulunmadığını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi'nin kuruluşundan bu yana partide bulunan Ökkeş Şendiller'in istifa dilekçesinin kendisine de ulaştığını belirten Yazıcıoğlu, "Arkadaşımızın fikirlerine saygılıyım, bu onun demokratik hakkıdır fakat söylendiği bana, 'partiyi kapatalım, yerine dernek kuralım' diye hiç bir zaman teklifte bulunmadığını" söyledi.
Demekki ortada böyle şeyler yokmuş BBPnin adını karalamak isteyen bazı gruplar bu asılsız haberi çıkarrtmış.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.01.2008, 13:55   #37
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 719 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neyi kapatıyonuz haaaaa
yok misyonunu tamamlamış felan geyikleri bırakın bu geyikleri kardeşim
insanı kopartmayın yaaaa
böle bi aptallıkmı var
tövbe tövbeeeeeeeeeee
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 19.02.2008, 12:21   #38
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 854 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bencede ban adüşmez ama parti çoktan misyonunu tamamladı, ideolojik olarak ve savunduğu güncel pratik siyasi ekonomik sosyal politika olarak akp ve mhp bu misyonu taşıyorlar, ökkeş beyden tek ricam şu baykalıda razı etsin memleketin tek kanadıda onarılsın, yoksa tek kollu devasa bir yaratığa dönecek memleketin siyaseti
BBP, bahsettiğin partilerle aynı çizgide olsaydı birlikte devam ederdi yola. Ama tahminim yakında geniş tabanlı bir birliktelik gerçekleştirilecek.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)