Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.12.2007, 07:25   #1
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 938 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, bir Alman gazetesine verdiği demeçte, "Türkiye'de azınlığa düştük. Kızımla birlikte İsviçre'ye yerleşebilirim." sözlerini sarf eden ünlü piyanist Fazıl Say'a tepki gösterdi.

Say'ın, toplumun sanatıyla bağrına bastığı bir kişi olduğunu belirten Yazıcıoğlu, ''Bu milletten ne kötülük gördün, bu vatandan ne kötülük gördün? Kaçacakmış, gidecekmiş. Def ol git.'' dedi. Ankara,
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 30.12.2007, 12:55   #2
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

İŞTE GERÇEK LİDER BU.
İZİNDEYİZ BAŞBUĞUM!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 30.12.2007, 13:51   #3
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 938 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İŞTE GERÇEK LİDER BU.
İZİNDEYİZ BAŞBUĞUM!!!
Evet, ne pahasına olursa olsun izindeyiz BAŞBUĞUMMM.
Alt 30.12.2007, 14:56   #4
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 854 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

Kim ne derse desin Sayın Genel Başkanımız gibi bir lider zor gelir bir daha. Ben onu geleceğimizin aydınlık yüzü olarak görüyorum. Barzani'ye de aylar önce "Siyasi Fahişe" demişti. Bu mesajları başkalarından duymak mümkün olmuyor. İyi ki varsın Muhsin Başkanım.
Alt 30.12.2007, 20:03   #5
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Standart -->: --->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kim ne derse desin Sayın Genel Başkanımız gibi bir lider zor gelir bir daha. Ben onu geleceğimizin aydınlık yüzü olarak görüyorum. Barzani'ye de aylar önce "Siyasi Fahişe" demişti. Bu mesajları başkalarından duymak mümkün olmuyor. İyi ki varsın Muhsin Başkanım.
Abi başkaları bu tür laflar söylemiyor neden!Çünkü oy kaybederiz korkusu var adamlarda içleerinde Türkiye sevğisi yokki.Sadece başa geleyim sonrası beni ilğilemez sendtromu VAR ADAMLARDA.
Alt 30.12.2007, 21:35   #6
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi başkaları bu tür laflar söylemiyor neden!Çünkü oy kaybederiz korkusu var adamlarda içleerinde Türkiye sevğisi yokki.Sadece başa geleyim sonrası beni ilğilemez sendtromu VAR ADAMLARDA.
ADAMLARMI DEDİN... AAA MUSTAFA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM ŞUNLARA KÜFÜR ETME LÜTFEN AYIP OLUYOR.(AKP,CHP)

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 30.12.2007, 21:38   #7
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Evet abi onlara adam sıfatı bile yakışmaz ama napalım işte.
Alt 30.12.2007, 21:49   #8
Efe Cemil Şeker
Yiğido

Efe Cemil Şeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Efe Cemil Şeker Şuan Efe Cemil Şeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2009 12:25

Tecrübe Puanı: 688 Efe Cemil Şeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ADAMLARMI DEDİN... AAA MUSTAFA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM ŞUNLARA KÜFÜR ETME LÜTFEN AYIP OLUYOR.(AKP,CHP)
Alıntı:
Evet abi onlara adam sıfatı bile yakışmaz ama napalım işte.
%47 Ak Parti,%20 CHP oy almış yani milletimizin her üç ferdinden biri bu iki partiden birine
oy vermiş,liderlerini beğenmiş siz tutup bu partilere ve yöneticilerine alenen hakaret
ediyorsun. Bu tavrınız çok yakışıksız,biride çıkıp sizin mensubu olduğunuz partinin genel
başkanına adam demek küfür etmektir dese hoşunuza gider mi? Biraz daha seviyeli olun
lütfen,eleştrebilirsiniz lakin hakaret edemessiniz,bu tavrınız hem size hemde savunduğunuz davaya zarar verir.
Alt 30.12.2007, 22:05   #9
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
Efe Cemil Şeker Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
%47 Ak Parti,%20 CHP oy almış yani milletimizin her üç ferdinden biri bu iki partiden birine
oy vermiş,liderlerini beğenmiş siz tutup bu partilere ve yöneticilerine alenen hakaret
ediyorsun. Bu tavrınız çok yakışıksız,biride çıkıp sizin mensubu olduğunuz partinin genel
başkanına adam demek küfür etmektir dese hoşunuza gider mi? Biraz daha seviyeli olun
lütfen,eleştrebilirsiniz lakin hakaret edemessiniz,bu tavrınız hem size hemde savunduğunuz davaya zarar verir.
Abi dediklerinde kendince haklı olabilirsin.Ama amerikanın maşası olan bir kişi adam olamaz(tayyip) din düşmanlığı yapan bir kişi adam olamaz(deniz baykal) Bu insanları adamlık sıfatında çıkaran daha onlarca özellikleri var ben özetini çıkardım.Onbinlerce şehit verdik, tayyip abd den izin almaya çalışıyordu ,amerika bizden izin alıyormu ülkelere savaş açarken.
Alt 30.12.2007, 22:13   #10
Efe Cemil Şeker
Yiğido

Efe Cemil Şeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Efe Cemil Şeker Şuan Efe Cemil Şeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.10.2009 12:25

Tecrübe Puanı: 688 Efe Cemil Şeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: Muhsin Yazıcıoğlun'dan Say'a tepki

Alıntı:
Abi dediklerinde kendince haklı olabilirsin.Ama amerikanın maşası olan bir kişi adam olamaz(tayyip) din düşmanlığı yapan bir kişi adam olamaz(deniz baykal) Bu insanları adamlık sıfatında çıkaran daha onlarca özellikleri var ben özetini çıkardım.Onbinlerce şehit verdik, tayyip abd den izin almaya çalışıyordu ,amerika bizden izin alıyormu ülkelere savaş açarken.
Arkadaşım yazdıklarına dikkat et,Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı hakkında böylesi bir hakarette bulunamazsın burası kahvane değil,bu ülkede yıllarca siyaset yapmış birine dinsiz diyemezssin bu yazdıklarından sorumlu olduğunu bilmelisin. Bireyin imanının ölçüsü sende mi,bak bu yazdığınla kendi imanını da tehlikeye atıyorsun. Fıkıhta bir kural var birkez dahi olsun Camide görülen insan müslüman sayılır ki sayın Baykal Mescidi aksada namaz kılmış ve kendisini müslüman olarak tanıtan biridir. Unutma günahkar olmak başka dinsiz olmak başkadır. Bir müslümana kafir diyen imanını kaybeder. Günü birlik siyasi söylemler için imanla oynamaya değmez yarın mahşer meydanın da Ne Muhsin yanında olcak ne Tayyip sadece sen ve amel defterin aman haa aman !

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)