![]() |
#31 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() 1.si Sözüm sana değil neden üstüne alındın. 2.si İslama karşı demiyorum islami kıyafete karşı.Konunun açılış amacı da takkeye duyulan rahatsızlık
![]() |
#32 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
![]() Son Aktivite: 02.04.2012 22:41
Tecrübe Puanı: 995
![]() |
![]() Cleyim İzmir'e geldiğinde seni yazlığa götüreceğim , bikinili bayanları kesersen senle bozuşuruz çünkü çelişkilerden hoşlanmıyorum
![]()
![]() |
#33 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1453
![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Konu Klimasuyu tarafından (04.08.2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() İslam hepimize daha öncede söylemiştim çekemeyenler hazmedemeyenler tarafından silinmiş. Ben şahsen İslama karşı olsam hiç kimseden çekinmiyerek bunu söylerdim , burdaki çoğu kişide bunu bilir.
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Akıllı insanlar herkezin farkında , insanları menfaatleri doğrultusunda değiştirip farklı izlenimler sunmak hoş bir davranış değil.
![]() |
#37 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Herkes olaya kendi pencerisinden bakıyor o yüzden böyle tartışmalar çıkıyor ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bosa masraf yapmis oldular, her zaman ki gibi, bu milletin hakkini nasil ödüyecekler bilmiyorum. Bastan dogru yapsalar ölürler miydi? Abircan´in ekmegine yag sürdüler yine.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
veysel ne kadar benimse o kadar da senin ve sivasın değerini bilirsen bir kıymet turist turist diyorsun yok sıla turizmi diyorsun ama milleti memleketine gelmekten bıktırırsan ne turist gelir ne gurbetçi gelir , sivaslıda kuru ayazda oturur, aşık veysel sivasta bir meydanı haketmiyormu, adı verilse heykeli konsa her sene adına ozanlar şenliği yapılsa olmaz mı ölürmüsünüzzz beeeaaaa dört tane karslı kazmaya ozan deyip şenlik yapıyorlar uyduruktan, güzelim sivasımın aşıkları ozanları dururken saygısızlar ne kadar çok dalga geçen aşağılayan, vs vs sözde demokrat aydın çağdaş akıllı müslüman demokrat öylemi şu yukarıda yazan bazıları, adlarını anmayacağım anasına atasına geçmişine saygısı olmayanlara diyecek söz bulamıyorum , sivasın bir simgesine bir kılıf giydirilmiş bir hesap var ve bir adi oyun var o oyunu bozmak suç gibi algılanıyor, arkadaşlarada meydanı boş bulmuş çoluk çocuk dalga geçiyor , ne kadar ciddiyetten samimiyetten uzak , saygısızlık dolu yazılar var , saygılı olki saygı gör arkadaşım, konuyu ciddi bulmayanlara bir çift sözüm var git tıkla gevezelik yap rekor kır, uyduruktan samimiyetsiz günaydın de, bilmem kaç k işiye çiçek yolla , hergün dolapçı beygiri gibi aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyomusunuz, güncel konuları tartışmak ayıpmı, gereksizmi, şimde değilse nezaman tartışacağız y sandallı kusura bakma yukarıda yazılanlar sana cevap değil ama yeni sistemde herşeyi aynı mseajın altına yazdığı için sanki tüm yazılanlar sana cevapmış gibi oldu, sakın yanlış anlama benim değil sistemin kusura o arkadaşım
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (04.08.2009 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Metin gardaşım yine diyorum sözüm sana değil.Genel olarak takkeye karşı olanlara. Takkeye karşı çıkanlar neden çıkıyor İslami bir başlık olduğu için. Takke değil de bere veya kasket veya bandana vs. olsaydı başında bu kadar tepki göstermezlerdi. Burda amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
AŞIK VEYSEL | Sabiha Serin | Ozanlarımız | 1 | 20.03.2009 23:54 |
Aşık Veysel Törenlerle Anılacak | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 12.03.2009 01:12 |
AŞIK VEYSEL (1973) | Güner | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 11 | 16.11.2008 00:46 |
VEYSEL MEZARI BAŞINDA ANILDI ! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 24.03.2008 07:58 |
AŞIK VEYSEL RÖPORTAJ VE TÜRKÜLERİ | Bilmiyorum5 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 1 | 22.12.2007 09:56 |