![]() |
#51 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 17:54
Tecrübe Puanı: 845
![]() |
![]() Saadet Partisi bu secimlerde bit süpriz yapabilirler gibime geliyor. "Genc Bakis" programini izlemistin ve gercekten Numan Kurtulmus baya bi samimi geldi bana. Hele "siz neylere one minute dersiniz" sorusunu cok güzel cevapladi. Biz "One minute demeyiz. Durun bi dakika deriz" dedi.
Siyaset gittikce seviyesizlesmeye basliyor. Mitinglere bakiyorsun muhalefet hükümetle ugrasip duruyor. Insan kendi projelerini anlatir aydinlatir. Neler yapip yapmiyacagini anlatir ama isleri gücleri birbirleriyle satasmak. Hükümet'de muhalefete cevaplarini vermekle ugrasiyor.
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Numan Kurtulmus u tebrik ediyorum çok doğru ve ciddi olduğuna inanıyorum inş seçimlerde hakettiğini alacağını ümit ediyorum..
![]() |
#53 | |
Yiğido
![]() ![]() Alperen. Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2009 18:16
Tecrübe Puanı: 604
![]() |
![]() Alıntı:
çok güzel açıklamışsınız yüreğinize sağlık ... koskoca ist da miting yapacak sadece 2 meydan var sözde 2010 dünya kültür başkenti,hadi bunu geçtik kendileri kazlıçeşmede tek başına miting yapıyolar 3 partiyi bi meydana tıkıyorlar bu mu adalet bu mu eşitlik çıkıp demokrasi naraları atıyorlar orda çamur içinde miting yapanlar bu ülkenin vatandaşı değilmi.boşuna çıkıpta konuşmasınlar ne kadar samimi olduklarını biliyoruz. bu haksızlığı yapanlara bize o çamurlu sahada miting yaptıranlara hakkımızı helal etmiyoruz. ayrıca Numan beyin tespitlerine katılıyorum,siyaseti geyik muhabbetine çevirdiler iyice bunlar değil ülke yönetmek kendilerinin dediği gibi koyun bile güdemezler,bu tür siyasetçiler ülkeyi karamsarlığa ve gerilime mahkum etmektedirler,bunlardan arınılmadığı müddetçe geleceğe hiç bir zaman umutla bakamayız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|