Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.03.2009, 23:57   #51
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TracyMcGrady58 Şuan TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2013 17:54

Tecrübe Puanı: 845 TracyMcGrady58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Siyaset Seviyesizleşti

Saadet Partisi bu secimlerde bit süpriz yapabilirler gibime geliyor. "Genc Bakis" programini izlemistin ve gercekten Numan Kurtulmus baya bi samimi geldi bana. Hele "siz neylere one minute dersiniz" sorusunu cok güzel cevapladi. Biz "One minute demeyiz. Durun bi dakika deriz" dedi.

Siyaset gittikce seviyesizlesmeye basliyor. Mitinglere bakiyorsun muhalefet hükümetle ugrasip duruyor. Insan kendi projelerini anlatir aydinlatir. Neler yapip yapmiyacagini anlatir ama isleri gücleri birbirleriyle satasmak. Hükümet'de muhalefete cevaplarini vermekle ugrasiyor.
Gözlerim hep seni arıyor Kabem

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2009, 10:40   #52
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2192 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Numan Kurtulmus u tebrik ediyorum çok doğru ve ciddi olduğuna inanıyorum inş seçimlerde hakettiğini alacağını ümit ediyorum..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2009, 12:54   #53
Alperen.
Yiğido

Alperen. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperen. Şuan Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 18:16

Tecrübe Puanı: 604 Alperen. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haftasonunu İstanbul mitinglerle geçirdi. Çağlayan da 3 ayrı partinin mitingi vardı. Burada büyük bir nezaketsizlik, hazımsızlık, yönetim beceriksizliği ve iktidarın kötüye kullanımına şahitlik etmekten büyük üzüntü duydum. 3 Partinin de aynı alanda miting yapmasını istemek ne büyük bir ayıptır. Çağlayan sabah saatlerin Chp mitingi ile uyandı, büyük organizasyonlarda her zaman yaşandığı gibi miting geç başladı ve geç bitti, sırada bekleyen Saadet partililer mağdur, Chp'liler mazur oldular. Saadet Partisi mitingi ile Büyük Birlik Partisi mitingi aynı saatte ve aynı alanda yapılmak zorunda kaldı. İki parti arasında sadece Top Sahasının tel örgüleri vardı. Sesler bir birine karıştı, gençler bir birine düştü. Neyseki iki partinin de yöneticilerinin sağduyulu yaklaşımı ile büyük bir olay yaşanmadı. Hele hele BBP'lilerin miting yapmaya zorlandıkları alan içler acısıydı. Hava yağmurlu, yer Toprak sahası olan Gürsel Spor Kulübü, millet çamur deryası içinde...
Yöneticiler adil olmalıdır, adaleti elden bırakırsanız bumerank gibi döner dolaşır bu adaletsizlik sizide vurur. Şu son mitinglerle iktidar partisi haksız rekabet oluşturmuştur ve gölgeli sandık iddialarına yol açmıştır. Eşitlik adalet değildir eyvallah ama ortada bir seçim varsa az oy alacağı tahmin edilen partilerede, çok oy alacağı tahmin edilen partilerede iktidar eşit mesafede durmalı en azından iktidar gücünü baskı olarak kullanmamalıdır.
İstanbul mitinglerinin yer ve zamanını belirleyen İstanbul Valiliğini, buna göz yuman hükümeti bu kararından dolayı kınıyorum.

çok güzel açıklamışsınız yüreğinize sağlık ...

koskoca ist da miting yapacak sadece 2 meydan var sözde 2010 dünya kültür başkenti,hadi bunu geçtik kendileri kazlıçeşmede tek başına miting yapıyolar 3 partiyi bi meydana tıkıyorlar bu mu adalet bu mu eşitlik çıkıp demokrasi naraları atıyorlar orda çamur içinde miting yapanlar bu ülkenin vatandaşı değilmi.boşuna çıkıpta konuşmasınlar ne kadar samimi olduklarını biliyoruz. bu haksızlığı yapanlara bize o çamurlu sahada miting yaptıranlara hakkımızı helal etmiyoruz.

ayrıca Numan beyin tespitlerine katılıyorum,siyaseti geyik muhabbetine çevirdiler iyice bunlar değil ülke yönetmek kendilerinin dediği gibi koyun bile güdemezler,bu tür siyasetçiler ülkeyi karamsarlığa ve gerilime mahkum etmektedirler,bunlardan arınılmadığı müddetçe geleceğe hiç bir zaman umutla bakamayız...
Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)