Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.03.2009, 22:42   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Siyaset Seviyesizleşti

Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Sivas il teşkilatınca Mevlana Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Konuşmasına, yarın ölümünün 36. yılında anılacak olan ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun dizelerinden örnekler vererek başlayan Kurtulmuş, ''Hiçbir güç, hiçbir şekilde bu topraklarda kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşamamıza mani olamayacaktır'' diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Bu seçim öncesinde ne yazık ki miting meydanlarına baktığınız zaman maalesef seviyesi son derece düşmüş, son derece anlamsız, incir çekirdeğini doldurmayacak, bazı tartışmalar yapılıyor' dedi.

SİVASSPOR

Sivasspor'u da başarısından dolayı tebrik eden Kurtulmuş, Fenerbahçeli olmasına rağmen Sivasspor'u kendisinin de desteklediğini belirterek, ''Bu sene Sivasspor'un şampiyon olması için hepimiz dileklerimizi, dualarımızı ediyoruz. Çünkü gerçekten Sivasspor ciddi biçimde şampiyonluğu hak ediyor'' dedi.

''TAHTERAVALLİ, KARAGÖZ OYUNU...''

29 Mart'a çok az kaldığını ve Türkiye'nin hayati bir seçime gireceğini ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

''Bu seçim öncesinde de ne yazık ki miting meydanlarına baktığınız zaman maalesef seviyesi son derece düşmüş, son derece anlamsız, incir çekirdeğini doldurmayacak, bazı tartışmalar yapılıyor. Akşamları televizyonları seyrediyorsunuz. Neredeyse aylardır bir tahterevalli, bir Karagöz oyunu, bir horoz dövüşü devam ediyor. Söyledikleri bir şey var mı? O ona laf atıyor, öteki ona laf atıyor. O ona hakaret ediyor, öteki ona hakaret ediyor. Söyledikleri bir cümle var mı doğru dürüst? Söyledikleri bir çözüm var mı? Yok. Bu üslup, üslup değildir. İki tane mahalle çocuğu kavga ediyor gibi ediyorlar. Ya iki mahalle çocuğu kavga etse kulaklarından tutar oturtturursunuz bir yere. Bunlar koca adamlar, o zaman ne yapacaksınız bu kavgayı seyretmek istemiyorsanız, Sivas ne yapacak? Sivas 29 Mart'taki oylarıyla bu beyleri yerlerine oturtacak, Saadet Partisi'nde buluşacak, Saadet Partisi'ni seçecek.''

İŞSİZLİK

Saadet Partisi'nin Türkiye'de yeniden iktidar olması gerektiğini savunan Kurtulmuş, ülkede şu anda son temmuz ayından bu yana 1 milyon 754 bin kişinin işsiz hale geldiğini öne sürerek, ''Sivas'ta on binlerce kardeşimiz işsiz hale gelmiş. Türkiye'deki işsizlik batı ülkelerindeki işsizliğe benzemiyor. Dolayısıyla birinci meselesi Türkiye'nin işsizliktir'' diye konuştu.

IMF POLİTİKASI

Hükümet'in IMF politikasını da eleştiren Kurtulmuş, şöyle devam etti:

''Buradan öyle anlaşılıyor ki, seçim sonrasında mesela Gelir İdaresi'nin özerkleştirilmesi, belediye şirketlerinin özelleştirilmesi gibi alanlarda IMF'nin buyruklarına, sözlerine uyacaklar, IMF ile yeni bir anlaşma imzalayacaklar. Buradan millet adına Saadet Partisi olarak söylüyoruz ve diyoruz ki, sayın Başbakan sakın ha sakın böyle bir anlaşma yapmayın, milletimiz adına iki elimiz yakanızda olacaktır, buna asla müsaade etmeyeceğiz.''

ABD BAŞKANI OBAMA'NIN TÜRKİYE'YE YAPACAĞI ZİYARET

5 Nisan'da ABD'nin yeni başkanı Obama'nın Türkiye'ye geleceğini anımsatan Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Hoş gelsin, sefa gelsin. Biz misafirimize karşı bir şey demeyiz. Ancak bayram değil, seyran değil, bizim enişte niye geliyor derler? Daha önce yengemiz geldi, sayın Clinton geldi. ABD, evet Obama söz verdi, Irak'tan çekileceğiz. Irak'tan çekilmek durumunda. Ancak Afganistan'da işler iyiye gitmiyor. 33 bin Amerikan askeri var, 17 bin asker daha Amerikalılar oraya gönderecekler. Öyle görünüyor ki, Hükümet'ten birçok konuda istekte bulunacaklar. Ancak 2 tane temel konudaki istekleri anlaşılıyor. Bunlardan bir tanesi Afganistan'daki kuvvetlerin, yani polis kuvvetlerinin Türk ordusu tarafından yetiştirilmesi ve orada güvenliğin Türk ordusu tarafından sağlanması birincisi bu. İkincisi Irak'ta bulunan 140 bin Amerikalı askerin bir kısmının Türkiye toprakları kullanılarak Irak'ı terk etmesi. Irak'a giden Amerikan askerleri tatil yapmaya gitmediler, piknik yapmaya gitmediler. 1.5 milyondan fazla Iraklı, Amerikan işgali sırasında ölmüş, öldürülmüş. Buradan geçecek her Amerikan askeri onlarca, yüzlerce insanın katili demektir, bu millet buna asla müsaade etmez, asla bunu kabul etmez.''

Katıldığı bir televizyon programında kendisine, ''Sayın başkan siz de başbakan olunca 'one minute' diyecek misiniz?'' şeklinde bir soru yöneltildiğini de ifade eden Kurtulmuş, ''Biz de dedik ki, biz öyle 'one minute' filan demeyiz, (durun bir dakika) deriz'' diye konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 00:58   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Siyaset Seviyesizleşti

Siyasette oldukça tecrübeli ancak Genel Başkanlıkta yeni olan Prof.Dr. Numan Kurtulmuş beye siyasi hayatında başarılar diliyorum. Kurtulmuş seviyesizlik konusunda oldukça hakılı ve ne yazık ki kültürel yozlaşma ''tepeden'' tırnağa yayılıyor. Eskidende liderler atışırdı ama edep sınırlarını zorlamazlardı. Erbakan'ın kıvrak zekası, Demirel polemikleri, Erdal İnönü nezakati, son dönemi hariç Ecevit samimiyeti artık kalmadı...Zannediyorum bu bozulma Özal ile başladı.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:05   #3
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memet24 Şuan memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2014 19:09

Tecrübe Puanı: 604 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

numan kurtulmuşa başarılar fakat sivas adayı 15 sene yaptı ben bir fark göremedim biz varız fark var diyorlar 30 mart görecez inşallah farkı.......
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:12   #4
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52

Tecrübe Puanı: 653 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bu ülkede adam gibi adam milletvekili vatanını milletini düşünen hiç insan çıkmazmı karşımıza neden böyle çamur atıyorlar bir birlerine çocuklar bile onlardan daha akıllı bence .....bu ülkede bir birinize seviyesizce konuşmak türkiyeye yararı olmadığı gibi hep zararlı biz türk halkı oluyoruz çözüm üretin sorun değil......................... .............................. .................
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:21   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Numan beyi tebrik ederim... Fikirsel anlamda birçok konuda farklı düşünsemde Yurtseverlik ve ulusal ekonomi anlayışımızın tutması, laiklik ilkesindeki farklı bakış açılarımız konusunda bile beni törpülemekte, eminim Saadet Partili arkadaşlarda benim görüşlerime karşı aynı ılımlılıkla bakmaktalar, ancak bundan 10 sene önce, birbirine neredeyse düşman gözü ile bakan bu iki görüş, ortaya çıkan anti ulusalcı bir düşünce sayesinde birbirlerine sempati ile bakmaya başladı, herşeyde bir hayır varmış...
Ertuğrul gardaşımın siyset seviyesi konusundaki sözlerine hayran kaldım, benim kafamdakileri, yazacaklarımı direk yazmış....
Allah'tan Sivas'ta bu seviyesiz durum söz konusu değil, burada yaşadığım yerde de (İzmir) adayların nezaketine şapka çıkartıyorum, saygılarımı sunuyorum.... Saadet Partisinin işi çok zor demekle birlikte mücadele etmeden de birşeyin kazanılamayacağını da hatırlatıyorum... Kolaylıklar ve başarılar diliyorum seçimlerde....

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:26   #6
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 882 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Numan beyi tebrik ederim... Fikirsel anlamda birçok konuda farklı düşünsemde Yurtseverlik ve ulusal ekonomi anlayışımızın tutması, laiklik ilkesindeki farklı bakış açılarımız konusunda bile beni törpülemekte, eminim Saadet Partili arkadaşlarda benim görüşlerime karşı aynı ılımlılıkla bakmaktalar, ancak bundan 10 sene önce, birbirine neredeyse düşman gözü ile bakan bu iki görüş, ortaya çıkan anti ulusalcı bir düşünce sayesinde birbirlerine sempati ile bakmaya başladı, herşeyde bir hayır varmış...
Ertuğrul gardaşımın siyset seviyesi konusundaki sözlerine hayran kaldım, benim kafamdakileri, yazacaklarımı direk yazmış....
Allah'tan Sivas'ta bu seviyesiz durum söz konusu değil, burada yaşadığım yerde de (İzmir) adayların nezaketine şapka çıkartıyorum, saygılarımı sunuyorum.... Saadet Partisinin işi çok zor demekle birlikte mücadele etmeden de birşeyin kazanılamayacağını da hatırlatıyorum... Kolaylıklar ve başarılar diliyorum seçimlerde....

Saygılar...
Ama İstanbulda Esenleri alcak Saadet kesin hatta yüzde yüz
Çünkü 10 senedir Akp var Esenler Varoş.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:28   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ama İstanbulda Esenleri alcak Saadet kesin hatta yüzde yüz
Çünkü 10 senedir Akp var Esenler Varoş.
Vla bir laf edecemde AKP'li arkadaşlar kızacak diye etmiyorum Umarım alır Esenler'ide Fatih'i de.... heralde demek istediğim anlaşıldı

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:29   #8
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 882 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Vla bir laf edecemde AKP'li arkadaşlar kızacak diye etmiyorum Umarım alır Esenler'ide Fatih'i de.... heralde demek istediğim anlaşıldı
Abi ne dedin anlayamadım ben
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.03.2009, 01:32   #9
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi ne dedin anlayamadım ben
Oğlum ille söyletecen ama bak tartışma çıkacak söylersem Özelden yazayım

Alt 21.03.2009, 01:41   #10
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
Oğlum ille söyletecen ama bak tartışma çıkacak söylersem Özelden yazayım
Anladım abi.
Ama ESenleri alsın Saadet Akpyle olmuo ne yapalım.İstanbulun en geri kalmış yeri.Sağolsun 10 senede Akpden tek kalan asmalı sokak lambaları oldu

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)