|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
31.05.2007, 01:24 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
EKİBİMİZ BİRİNCİ OLDU
Nevşehir-Ürgüp'te yapılan Halk oyunları yarışmalarında Sivas'ı temsil eden Gençlikspor halk oyunları ekibi büyük erkeklerde birinci oldu...
26-27 Mayıs tarihlerinde yapılan ve çok sayıda ekibin yer aldığı yarışmada Gençlikspor büyük erkek ekibi son derece başarılı bir yarışma çıkararak ilk sırayı aldı. Bayanlarda 3. olarak İstanbul'da yapılacak olan Türkiye finallerine gitme hakkını kaybeden Halk oyunlarında İstanbul'daki finallerde de büyük erkeklerde başarı bekleniyor. Gençlikspor kulüp Başkanı Mehmet Özlü, Ürgüp'teki yarışmalarda kızlarda ve erkeklerde Sivas'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini ancak,kız ekibinin 3. olmak zorunda kaldığını söyledi. Özlü,Halk oyunlarındaki başarıdan hocalar Özcan ve Bilge Keskin ile Ahmet Karababa'nın da önemli katkılarını olduğunu belirterek teşekkür etti. |
02.06.2007, 01:10 | #2 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 913
|
-->: EKİBİMİZ BİRİNCİ OLDU
Şu SİVASımızın halk oyunları çok güzel ya,bu işi bilenleri seyretmenin zevkini ben hiçbir halk oyununda görmedim.
Hak edilen bir birincilik olmuş tebrik ederim!
|
|