|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi'nde SMS ile randevu sistemi, telefonla randevu sisteminin yanısıra laboratuvar sonuç sorgulaması kolaylığı da sağlayan hastane yönetimi, hastanede muayene olan ve laboratuvar sonucunu öğrenmek isteyen hastaların bir daha hastaneye gelmeden sonuçlarına ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla online sorgulama sistemini devreye soktu.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] internet adresinden hastane sitesine giren vatandaşlar burada Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve işlem numarasını yazdıktan sonra laboratuvar sonucuna ulaşırken, vatandaşlar bu uygulamanın son derece yerinde olduğunu ifade etti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() artik gelisen teknolojiyi böyle sekilde degerlendirmek güzel
hastanelerde onca sira beklemekten kurtuluyor vatandaslar sadece yaslilarin bunu becerebilecegini sanmiyorum umarim aileden birilerinin yardimiyla yaslilarin beklemesi önlenir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() SivasAhmet Şuan
![]() Son Aktivite: 01.12.2010 13:41
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Şu güzelliğe bak be, eskiden nasıldı, şimdi nasıl.
Biz galiba bayağı hızlı bir şekilde ilerliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|