Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.07.2007, 14:27   #1
Ensar
Yeni Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ensar Şuan Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2011 14:49

Tecrübe Puanı: 0 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sivasa Fuar Cok Gerekli kalkinmasi icin

Sivasa yapilmasi gerekli olan bir cok sey var aslinda hem cevre degismesinde büyük hemde sivasin kalkinmasinda büyük rol oynayacak bunu bilmem Hangi kuruma ait oluyor yapmasi veya Organize olarak sivaslinin eline sunmak buda büyük bir sivas halkina girdi olacak bir cok yatirimci ürününü halka acacak,yatirimcidan orda harcadigi kalacak sivaslida ucuza alinacak isine yarayacak gerekli ihtiyacini karsilayacak vede yakin illerden gelenlerde sivas ekonomisine katkida bulunacak bunu Düzenleyecek Belediye veya Valilik Yapmasi gereken alt yapiyi Hazirlamasi lazim ? FUAR Bakin Ulastirma Bakani Hizli TrenTasimaciligini Sivasa Getiriyor Yani Ankara 2 saat olacak neden böyle bir firsati tepelim madamki Sivasimiz Gelismekde öncelikli iller arasinda bunu yapmaliyiz vede neden Büyük Sehirler arasina katilmasin bakin Kayseriye senelerdir FUAR var Halkin yogun gidip gezecegi bir yer Sivasdaki Görevlileri Sivasa Hizmet etmesi icin Göreve Davet,te Cagrida bulunuyorum yapacak olanlara simdiden Tesekkürlerimi ve Saygilarimi iletiyorum
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)