|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BAŞKAN`A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri Derneklerine katkı ve desteğinden dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın`a teşekkür plaketi verdi. Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Sivas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ve Kamuda Çalışan Engelliler Derneği Başkanı Turhan Cin Belediye Başkanı Sami Aydın`ı makamında ziyaret ederek, kendilerine gösterdikleri desteklerden dolayı plaket verdiler. Sivas Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, şehitlerimizin isimlerinin cadde ve sokaklara verilmesi dolayısıyla Başkan Aydın`a teşekür etti. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı ise geçtiğimiz günlerde gazilere ve ailelerine yönelik Çanakkale`ye düzenlenen geziye verdiği destek nedeniyle memnuniyetini ifade etti.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Başkan Sayın Sami AYDIN güzel işlere imza atıyor,taktir edilmesi hakedilen bir sonuç sanırım,umarım bu tip teşekkür plaketleri onun çalışma arzusunu ve isteğini artırır!
Bende şahsım adına güzel ilimiz SİVASa vermiş olduğu hizmete istinaden teşekkürlerimi sunuyorum!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|