|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.07.2007, 01:27 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
SİVAS ŞEHİDİNE AĞLIYOR
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından yola döşenen mayının, askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu 6 asker yaralandığı hain saldırıda şehit olan 2 Mehmetçikten birinin Sivaslı olduğu belirlendi.
Çukurca ilçesine bağlı Köprülü ile Çığlı köyleri arasındaki yola önceden döşenen mayının, askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu şehit olan Serdar Şimşek‘in cenazesi bugün Sivas’a getirilerek doğum yeri olan Zara ilçesinde toprağa verilecek. Şehit olan diğer Mehmetçik Sefa Aslan’ın cenazesi ise doğum yeri olan Yozgat ilinde toprağa verilecek. |
19.07.2007, 08:48 | #2 |
Tecrübeli Yiğido
izmirliyigido Şuan
Son Aktivite: 18.12.2014 08:59
Tecrübe Puanı: 749
|
--->: SİVAS ŞEHİDİNE AĞLIYOR
ALLAH RAHMET EYLESİN, GERİ KALANLARINA DA SABIR VERSİN... KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR, CANIMIZIN SON ADAMINA KADAR BU GÜZEL VATANI HAİNLERE VERMEYECEĞİZ. BU VATAN ASLA VE ASLA BÖLÜNMEYECEK...
|
19.07.2007, 09:34 | #3 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
allah rahmet eylesin
ailesine sabir versin vatan ugruna ölen sehitlerimize göz yasi döküp agit yakacagimiza oturup ruhuna bir yasin okumak daha iyi onun icin bugün mübarek gecede dualarimiz bütün sehitlerimizle
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
19.07.2007, 09:36 | #4 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 913
|
-->: SİVAS ŞEHİDİNE AĞLIYOR
Allah rahmet eylesin,şehitlerimizin mekanı cennet olsun,Mevlam ailelerine sabırlar versin,yaralı askerlerimezede Rabbim biran evvel şifalar versin İnşaAllah,pkk denilen kandırılmış itler ordusuda şunu bilsinki ortalama bir teroristin ömrü 3,5 yıldır,eninde sonunda geberecekler,Hıristiyan toplumun himayesine girmek için can atan Cezayir bu amacına ulaştıktan sonra Osmanlıya "ne olur bizi bu zulümden kurtarın" demedi mi?TECRÜBEYİ,TECRÜBE ETMEK APTALLIKTIR.Bunu er yada geç anlayacaklar...Bizde asker bitmez bizler savaşçı bir milletin evlatlarıyız,hiçbir zaman bize yardım eli uzatanın elini boş bırakmadık,ama ihanetide hiç effetmedik...Bunların hesabıda hesapsız kalmaz!
19.07.2007, 09:43 | #5 |
Usta Yiğido
ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 800
|
Terör yüreklerini yaktı Mayın patlamasında şehit düşen Serdar Şimşek'in evinde de yas var. Şimşek'in yakınları terörü lanetledi. Şehit er bugün memleketi Sivas'ın Zara ilçesinde törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Bu Vatan uğruna Şehit düşen Zaralı Hemşerimiz Serdar ŞİMŞEK'e Allahtan Rahmet, Ailesine sabır diliyorum... EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ Bunu herkes duysun ve bilsinki BU VATAN BÖLÜNMEZ
19.07.2007, 11:53 | #6 |
Tecrübeli Yiğido
Dağcı Şuan
Son Aktivite: 23.08.2014 13:23
Tecrübe Puanı: 726
|
Zaralı hemşehrim mertebelerin en güzeline ulaşmış, ne mutlu ona... Allah geride kalan sevenlerine sabır versin...
Ermeni terör örgütü taşeronluk yapmaya devam etsin bakalım. Elbet bir gün bunlarında hesabı sorulacaktır.
20.07.2007, 17:46 | #7 |
Yeni Yiğido
murat245 Şuan
Son Aktivite: 09.02.2008 18:28
Tecrübe Puanı: 0
|
allah rahmet eylesin ama devletimiz o terör örgutun başını beslemeye devam ederse daha çok şehit ve gaziler olur o yuzden asılması lazım biz asmadıkça guç alıyorlar saten bunlar amerikan destekli olduğu surece asılması zor gözukuyor
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|