|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.07.2007, 01:20 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 922
|
PARAŞÜT GÖSTERİSİ
Yamaç paraşütü ekibinin Gardaşlar Tepesi'nin yamacında yaptığı gösteriyi Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel ve dernek başkanı Halil Işın da izledi.
Gösteriyi izlemeye gelenler arasında bulunan Vali Veysel Dalmaz, Sivas'ta hava sporlarının şimdiye kadar çok fazla gündemde olmadığını belirterek, ''Ancak artık Sivas bu konuda yoğun bir faaliyete ev sahipliği yapıyor. Bundan sonra umuyorum bu anlamda daha güzel gelişmeler olacak'' dedi. En kısa zamanda kendisinin de bu spor konusunda kurs almayı düşündüğünü ifade eden Dalmaz, ''Bütün gençlere, ildeki bütün insanlara bir örnek olsun. Bu spor dalında umuyorum Sivas önde gelecek, önde gidecek. Sivas'ta yamaç paraşütü anlamında gerçekten güzel bir potansiyel var. Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor'' diye konuştu. Derneklerinin çalışmaları hakkında bilgi veren Türk Hava Kurumu Sivas Sportif Havacılık Kulübü Derneği başkanı Halil Işın ise, ilde hava sporlarına ilgi duyan herkese daha geniş çapta eğitim vermek amacıyla dört merkezde yapılan eğitimlerin ilde de yapılması gerektiğine inanarak bununla ilgili altyapı çalışmalarını başlattıklarını bildirdi. Daha sonra Vali Dalmaz, Erenel ve diğer yetkililere, hava sporlarına verdiği desteklerden dolayı plaket verildi. |
30.07.2007, 01:38 | #2 |
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 915
|
-->: PARAŞÜT GÖSTERİSİ
Yamaç paraşütüyle gökyüzünde süzülmeyi çok isterdim,hem görsel yönden insanları doyuruyor hemde kullanıcısına zevkli dakikalar yaşatıyor,bu sektörel hale gelirse ilimizde iş yapar diye düşünüyorum!
|
|