Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.08.2007, 01:17   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 927 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart VALİDEN SERT ÇIKIŞ

Vali Veysel Dalmaz, yeni Adliye Sarayı ile ilgili tartışmalara sert cevap verdi. Dalmaz, “Benim muhatabım Bakanlıktır”dedi
Vali Veysel Dalmaz, ``Burada benim muhatabım başta Adalet Bakanlığı`dır ve ilde de Adalet Bakanlığı`nın temsilcisi benim, validir. Adalet Bakanlığı`nın temsilcisi adliye değildir``
Vali Dalmaz, Encümen Toplantı Salonunda, son günlerde basın yayın organlarında yeni Adliye Sarayı ile çıkan haberler üzerine basın toplantısı düzenledi.
Kamuoyunun bilgilendirilmesi için bu toplantıyı düzenlediğini ifade eden Dalmaz, Kent Meydanı Projesi kapsamında meydanının rahatlatılması ve yeni bir görünüme kavuşması için mevcut Adliye binasının yetersizliği de düşünülerek, 2 yıl önce yeni adliye sarayı yapılması kanaatine varıldığını belirtti. Bu süreçte söz konusu yatırım için uygun olabilecek yerlerin araştırıldığını, kurumlar arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda o günün şartlarında adliye sarayının biran önce yapılması için 2 yıl önce fuar alanı olarak bilinen bölgede bazı çalışmalar yapıldığını söyledi.
Milli Savunma Bakanlığında tahsis edilen ve Adliye hizmet binası alanı olarak ayrılan alanın hemen yanında 2 otel ve ticaret alanının bulunduğunu ifade eden Dalmaz, şunları kaydetti:
``Bu parsellerin 5084 sayılı Teşvik kanununda kapsamında değerlendirilecek olması, ticaret ve otel alanlarının yanında adliye hizmetlerinin verilmesinin çok uygun olmayacağı, bu sahanın bir bütün olarak açılmasının daha uygun olacağı, tahsis tarihinden geçen 2 yıllık süre zarfında herhangi bir yatırımın yapılmamış olması, Adliye Sarayı olarak tahsisi yapılabilecek daha uygun ve müstakil parsellerin ortaya çıkmış olması durumları da göz önünde bulundurularak, Valiliğimizce Adliye hizmet binasının buraya yapılmasının uygun olmayacağının kanaatine varılmıştır.``
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 15:20   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4532 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: VALİDEN SERT ÇIKIŞ

Sayın valimiz veysel dalmaz beyin düşüncelerine katılıyorum
sivasa hitap edecek büyük bir proje olup yer ve binanın ihtiyaca göre gercekleşmesi gerekli rast gele bir yer olmaması lazım önceki binanın yeri bence hiçde iyi bir proje değildi zaten şu andada yetersiz eski bina yıkılarak yeşil alana dönüştürmeli sivasımıza nefes aldıracak yeşil alanların çoğaltılmalı adliye binası nereye olsa yapılır valimize köstek değil destek olmalıyız her şey yeşil sivas için
Alt 13.08.2007, 13:15   #3
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23

Tecrübe Puanı: 706 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: VALİDEN SERT ÇIKIŞ

nereye yapılıyosa yapılsın.ama bir an oncce yapılsın.
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)