Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.08.2007, 19:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

7 bin 644 okul birincisinden 5 bin 124´ü üniversiteli oldu. ÖSS ve YDS sınavının birincilerinin tercihleri Sabancı, Boğaziçi, Bilkent, Galatasaray ve İstanbul Üniversiteleri oldu

Öğrenci Seçme Sınavı ile Yabancı Dil Sınavı yerleştirme sonuçları internetten duyuruldu. Tercih gönderen 920 bin 301 adaydan 392 bin 657'si üniversitelerin örgün eğitim yapan lisans ve önlisans programlarına yerleşti. Kayıtlar 3-10 Eylül arasında yapılacak. Devlet ve Vakıf üniversiteleri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ve diğer üniversitelerdeki toplam 413 bin 147 kontenjandan 392 bin 657'sine yerleştirme yapıldı. 20 bin 490 kontenjan boş kaldı. 233 bin 733 aday açıköğretimin lisans ve ön lisans programlarına yerleşti. Örgün eğitim programlarına yerleşmeye hak kazanan adaylardan 193 bin 524'ü lisans, 199 bin 133'ü sınavsız geçiş ve sınav sonuçlarına göre ön lisans programlarına yerleşti.7 bin 644 okul birincisinden 5 bin 124'ü üniversiteli oldu. Sınav Sonuç Belgeleri adaylara gönderilmeyecek.
ÖSYM, adaylara ilişkin yerleştirme ve kimlik bilgilerini içeren fotoğraflı aday listelerini üniversite rektörlüklerine gönderecek.
Yükseköğretim programlarına kayıtlar 3-10 Eylül arasında yapılacak.
Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından sağlanan burs, kredi, katkı kredisi ve yurt başvuruları da başladı. Adaylar, başvurularını 24 Ağustos'a kadar internet adresinden yapabilecek!

SİVASLILAR.NET AİLESİ OLARAK KAZANAN HEMŞEHRİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ!

Sonuçlara [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bakabilirsiniz!
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2007, 19:38   #2
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: ÜNİVERSİTE SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kazanan hemşerilerimizi tebrik eder, üniversite hayatlarında başarılar dilerim.

Sivas' ımızdaki üniversitemizin, fakültelerinin çoğalacağını ve böylece kapasitesinin yükseleceğini Sivas' ta duydum.
Bu çok güzel bir haberdir.
30 binin üzerinde üniversite olması, Sivas için çok büyük bir şanstır.

Sivas' ta öğrencilerin bir çok konuda şikayetleri olduğuna bizzat şahit oldum.
İnşaallah öğrencilere yönelik Sivas' ta daha güzel çalışmalar yapılır.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2007, 09:49   #3
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: ÜNİVERSİTE SONUÇLARI AÇIKLANDI

Herkese HayırLı oLsun İnşaAllah. Umarım Herkes iSteiği Alanlara Girer.
Alt 17.08.2007, 19:05   #4
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart --->: ÜNİVERSİTE SONUÇLARI AÇIKLANDI

öss bir stress yerlesmek baska bir stress
insallah ögrencilerimiz istedikleri yerlere yerlesmislerdir

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)