|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.08.2007, 00:02 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
DOYASIYA EĞLENDİLER
Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası'nda Kaymakamlık ve Belediye tarafından düzenlenen programda, vatandaşlar doyasıya eğlendi. İlçeye 17. kilometre uzaklıktaki Eğriçimen Yaylası'nda, Koyulhisar Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen eğlence programında Türk Sanat Müziği konserine ve havai fişek gösterilerine yer verildi.Yakılan ateş etrafında halaylar çeken vatandaşlar, program süresince doyasıya eğlendi. Koyulhisar Kaymakamı Mehmet Kurt, yaptığı açıklamada ''Koyulhisar halkımız, bilindiği gibi yaz aylarında ilçemizin doğal güzellikleri ile bütün olan Eğriçimen yaylasına akın etmektedir. Bizler de halkımızın yaylada eğlenmesi amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik'' dedi.Belediye Başkanı İlhan Eren ise şöyle konuştu: ''İlçemizin doğal güzellikleri açısından, turizm cenneti Eğriçimen yaylasını her yaz ve kış dolduran halkımızın bu gibi etkinliklere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Biz de her yıl düzenlemiş olduğumuz Kültür ve Sanat Festivalinin ilk gününü burada başlatıyorduk. Fakat bu yıl ilk günü kandil olması nedeniyle yapamadık. Bu vesile ile burada yaşayan halkımızın kendi aralarında eğlenmeleri amacıyla bu eğlence programını tertip etmiş bulunmaktayız.''Eğlence programına, Kurt ve Eren'in yanı sıra Koyulhisar ve Köyleri Merkez Dernek Başkanı Adem Topal, Suşehri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Celal Deniz ve çok sayıda vatandaş katıldı. |
19.08.2007, 00:11 | #2 |
Administrator
RüStü ElmaS Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
--->: DOYASIYA EĞLENDİLER
Bu tür faaliyetler, hem ilçenin tanıtımı, hem ilçede yaşayan hemşehrilerin birbirlerini tanımaları, kaynaşmaları açısından çok önemli organizelerdir.
Diğer ilçelerdende bu tür organizeler bekliyoruz. |
19.08.2007, 02:20 | #3 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
cok güzel bir düsünce olmus
herkes keyif almistir her ilcede olmasi cok güzel olurdu
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
20.08.2007, 10:37 | #4 |
Yiğido
KIZILCAN Şuan
Son Aktivite: 12.07.2014 21:37
Tecrübe Puanı: 713
|
Keşke fotoğraflar da olsaydı...
|